Otrava pe care milioane de români o consumă constant
Dimensiune font:
InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip pate de pasăre ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 37 de produse, de la diversi producători/distribuitori. Ca urmare a centralizării și analizării informațiilor ce se regăsesc pe etichetele produselor au rezultat concluzii îngrijorătoare.
Din punct de vedere al procentajului de ficat de pasăre, acesta se regăsește într-o proporție cuprinsă între 15 și 45% din compoziția totală.
În ceea ce privește ingredientului principal: 56.76% au în compoziție drept prim ingredient ficatul de pasăre, 40.54% au în compoziție prim ingredient apa și 2.70% au în compoziție prim ingredient alt tip de carne. Printre ingredientele regăsite în compoziție: 18.92% au în compoziție proteină animală din/de porc, 18.92% au în compoziție slănină, 16.22% au în compoziție șorici, 5.40% au în compoziție ficat de porc, proteină animală din porc și slănină și 2.70% au în compoziție ficat de porc, proteină animală din porc, slănină și sorici.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau