Dezamăgire totală în presă – În ultimul timp, Putin nu a mai făcut nici un cancer, nici o demență
Dimensiune font:
Dacă ne luăm după presă, Vladimir Putin a avut multe boli, iar toate s-au agravat în timpul războiului din Ucraina. De la cancer în faza terminală, până la demență și asasinate, liderul de la Kremlin le-a trecut cu brio.
Dezamăgire totală din partea presei, Vladimir Putin nu a mai făcut niciun cancer îl ultima perioadă, mâna dreaptă nu mai dă nici un semn de boală, nu a mai lăsat nici o femeie gravidă.
Un alt titlu din presă spunea că
Se minte mult în presă, de ambele părți. Evident, atât partea ucraineană, cât și cea rusă au propaganda lor și pe măsură ce războiul continuă, e foarte greu de spus care dintre ele spune adevărul. Până la urmă, războiul este și despre moralul trupelor.
Propaganda ucraineană reușește să nască diferite personaje istorice, precum „fantoma din Kiev” sau numărul uriaș de distrugeri pe care a reușit să le provoace armatei ruse. Totuși, până la finalul războiului, nu poți fi sigur de nimic.
Dacă moralul cetățenilor sau al trupelor e la pământ, probabil că țara va pica la scurt timp în fața invadatorilor. Lucru cunoscut și confirmat de președintele Zelenski, care a preferat să nu spună populației de război, deși avea destule date în privința asta.
„Dacă am fi răspândit haosul în populaţie înainte de invazie, ruşii ne-ar fi devorat”, se justifică el în ziar, subliniind că i-a fost teamă de o panică generalizată şi de o fugă masivă din ţară a populaţiei, dar şi de o prăbuşire economică fatală.”, a spus Zelenski.
„Dacă am fi comunicat (invazia), atunci, aş fi pierdut şapte miliarde de dolari pe lună începând din octombrie (2021) şi până când au atacat ruşii. Ne-ar fi bătut în trei zile”, ” a completat el
În Rusia, guvernul a interzis complet orice informare despre acțiunile Federației Ruse în Ucraina: crimele de război, atacul asupra civililor, utilizarea de echipament militar interzis și, mult mai important, numărul fals de victime raportate inițial de armata rusă.
După începerea războiului, au existat destule manipulări grosolane, așa că e crucial să te informezi doar din surse verificate. O mare gafă a fost făcută de un post de televiziune important, unde prezentatorii au arătat din greșeală imagini dintr-un joc video și au spus că arată invazia rusă din Ucraina.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau