Accident spectaculos în California: O șoferiță zboară cu mașina peste liniile de înaltă tensiune

Untitled

Dimensiune font:

| 21-08-2021 13:30


Imagini incredibile filmate de o cameră de bord surprind momentul în care o şoferiţă zboară cu maşina de pe autostrada 99 pe un drum lateral. S-a întâmplat zilele trecute, în Yuba, un oraș din nordul Californiei.

 


Scena teribilă a fost filmată cu o cameră de bord a unei alte maşini care circula pe șoseaua din dreapta autostrăzii. Brusc, oamenii s-au trezit cum un autoturism, catapultat parcă de nicăieri, zboară aproape de liniile de înaltă tensiune și se prăbușește în fața lor, în mijlocul drumului. Îngroziți, au început să țipe.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!"E o nebunie să vezi cum cineva zboară în felul acesta. Probabil a zburat aproximativ 15 metri în aer", a declarat Brian Canejo pentru CBS 14. Bărbatul, angajat al unui magazin din zonă, a văzut accidentul pe camerele de supraveghere.

Șoferița a scăpat cu viață în urma saltului spectaculos

După ce s-a prăbușit violent pe șosea, mașina s-a rostogolit de câteva ori, apoi s-a oprit cu roțile în sus. În mod miraculos, femeia aflată la volan a scăpat cu viață.

Poliţia a anunţat că șoferița nu consumase alcool şi că a scăpat cu răni minore. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

Filelist, unul dintre cele mai mari site-uri de piraterie din România, se închide după 16 ani
15/10/2023 23:21

Filelist, site de torrente, cel mai folosit pentru pirateria online, se inchide in Romania, conform ziare.com. Unul dintre administratorii platformei, EboLLa, a fost cel care a făcut anuntul. „Imi pare ră ...

Un microbuz a lovit o casă pe DN 14, în Brateiu. Trei victime au ajuns la spital
26/04/2022 10:15

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş, marţi, după ce microbuzul in care se aflau a lovit o casă pe DN 14, in localitatea Brateiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei