Cum se congelează carnea corect. Cea mai mare greșeală pe care o faci
Dimensiune font:
Ești sigur că știi să congelezi corect carnea? Există o greșeală pe care o faci, de fiecare dată. Iată cum trebuie să procedezi.
Cea mai bună metodă să congelezi carnea este să o tai în bucăți mai mici, atât cât știi că ai nevoie pentru un preparat, și apoi fiecare bucată să o învelești în folie de aluminiu sau în hârtie cerată, scrie libertateapentrufemei.ro. Apoi, pachetele de carne pot fi puse în pungi de plastic la congelator.
În ceea ce privește carnea tocată, este bine să folosești pungi curate special concepute pentru congelator, rezistente la îngheț. Carnea tocată, fie ea de porc, de vită sau de curcan, trebuie pusă la congelator în straturi subțiri.
Nu este deloc indicat să îngheți carnea sub formă de cocoloș. La mijloc se va dezgheța foarte greu când vei avea nevoie să pregătești niște chifteluțe sau ardei umpluți. Întinde carnea bine în pungă, într-un strat uniform, să înghețe rapid și să ocupe cât mai puțin spațiu în congelator.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau