Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august

descărcare (3)

Dimensiune font:

| 31-07-2021 08:36

Balanță

Activitatea socială din jurul semnului tău va fi foarte intensă weekendul acesta și asta vă va face să vă simțiți mai mulțumiți și mai ușor în întâlnirile cu un număr mare de oameni. Semnul dvs. este foarte social, dar acum va fi și mai mult și veți căuta să participați mai mult la activități de grup.

De asemenea, va fi un weekend pentru a medita la noi proiecte și la noi începuturi. Multe Balanțe se vor gândi în aceste zile să întoarcă unele aspecte ale vieții lor. Mai ales pentru a-i face să se adapteze mai bine nevoilor lor și pentru a elimina acel sentiment de nemulțumire care îi bântuie de ceva timp.

Veți găsi o modalitate de a vă înconjura de acele lucruri și oameni care vă oferă frumusețe și seninătate și care pot face viața mult mai plăcută. Vei fugi de graba, ceasul, orarele și obligațiile impuse. Vei respinge orice situație care te obligă să faci ceva ce nu vrei sau să acționezi așa cum nu îți place.

În dragoste, noi abordări ale vieții vor apărea și în relația cu partenerul și în ceea ce privește familia. Deși este și adevărat că simțul tău practic al vieții va fi foarte prezent și îți va limita puțin acțiunile. Nu este vorba de a răsturna totul, ci doar de a schimba ceea ce nu îți place. Ar trebui să mențineți un dialog calm cu partenerul dvs. pentru a vă putea explica bine intențiile și dorințele și pentru a nu vă confrunta cu schimbările pe care încercați să le faceți peste noapte. Chiar dacă crezi că ai absolut dreptate, ar trebui să încercați să fiți de acord asupra acestor schimbări cu persoana iubită.

Dacă ești singur, ceea ce vei căuta acum va fi, mai presus de toate bucurie și distracție, fără angajamente sau relații serioase. Vei fi atras de oameni care pot aduce bucurie și optimism în viața ta și vei fugi de pesimiști. Te vei bucura de un weekend distractiv alături de cineva care te va face să râzi.

Scorpion

Vei avea mult mai mult farmec decât este obișnuit în semnul tău, Scorpion. Deci, dacă nu îl stricați cu un ton nepotrivit sau un pic din acel temperament rău pe care îl aduceți ocazional, vă așteaptă un weekend plin de cuceriri și aventuri intense și foarte incitante, așa cum vă plac.

Dacă în weekend vă bucurați de câteva zile de vacanță cu familia, cu prietenii sau chiar cu partenerul, nu vă vor lipsi distracția și momentele speciale împărtășite cu acei oameni care vă fac viața mai fericită. Profitați de ele și bucurați-vă de tot ce puteți pentru a lăsa în urmă tensiunile pe care le-ați trăit.

Dacă ești singur, sunt mari șanse ca în următoarele zile să fii zdrobit sau îndrăgostit nebunește de cineva pe care îl vei întâlni și pe care nu îl vei putea uita. Va fi dragoste la prima vedere și te va face să-ți scoți toată puterea de seducție și toată pasiunea pe care o păstrezi înăuntru.

Scorpionii vor fi cu sensibilitatea la suprafață și vor respira senzualitatea prin toți porii pielii lor, făcându-l irezistibil pentru cei care au norocul să fie aproape de ei.

Deși finanțele tale merg bine, nu veniți cu cheltuieli și începeți să cumpărați compulsiv sau nu doriți să vă uimiți familia și prietenii cu tot felul de detalii, invitații și petreceri care ar putea să vă lase buzunarul să tremure. Stăpânește-te puțin și nu fi atât de excesiv de generos.

Săgetător

Nevoia ta de aventuri incitante și căi de călătorie explorate până acum va crește în zilele următoare. În plus, nu te va deranja să abandonezi monotonia și să scapi de acea plictiseală care te copleșește în ultima vreme, mai ales datorită presiunii pe care Marte o exercită asupra semnului tău.

Influența planetei războinice va fi cea care vă va determina să abandonați ceea ce este deja cunoscut și să ieșiți în afara normelor, încălcând chiar anumite reguli care vă limitează și nu vă lasă să vă bucurați pe deplin de libertatea voastră. Puterea sa și marea vitalitate pe care o veți primi vă vor oferi aripile de care aveți nevoie pentru a trăi din plin.

De asemenea, cu Jupiter pe casa ta de casă și familie, acest sector va fi favorizat în special, dar, în general, toate sectoarele vieții tale vor fi afectate de această nevoie de schimbări.

Munca sau profesia, dragostea, familia și relațiile sociale au nevoie de o revizuire din partea dvs. pentru a le adapta la nevoile dvs. actuale și la noul dvs. mod de a vedea realitatea care vă înconjoară.

Îndrăgostit, dacă ești într-o relație de multă vreme, va trebui să comunici partenerului tău calm și încetul cu încetul toate acele schimbări pe care trebuie să le faci. Dacă spui totul dintr-o dată, riști să creezi tensiune inutilă între tine.

Capricorn

Uranus te va conduce în această perioadă să schimbi ceea ce nu-ți place și Venus îți trimite o senzualitate neobișnuită, cu o imensă dorință de a te bucura pe deplin și liber de sentimentele și nevoile tale.

Așa că, Capricornul vine dorind să schimbe totul. Weekendul acesta veți dori să trăiți intens fiecare moment. Veți dori să scăpați de rutină și plictiseală, făcând tot ceea ce până acum nu îndrăznise și dorind să vă târați la orice aventură care vă vine în minte, chiar dacă este o nebunie, pentru că dacă nu este ceva extraordinar nu veți fi interesat.

Dacă ești într-o relație, este posibil ca partenerul tău să nu dorească să te urmărească în această iluzie care ți-a intrat brusc și să fie surprinsă de comportamentul tău. Un pic de calm va evita conflictele cu partenerul tău.

În familia și relațiile de prietenie, încearcă să nu-ți impui ideile sau pretențiile, dacă vrei ca lucrurile să se întâmple pașnic și fără să enervezi pe nimeni. Dacă ești prea impulsiv sau nerăbdător, riști ca cineva să fugă speriat de ideile tale nebunești. Mergeți încetul cu încetul și nu spuneți totul dintr-o dată.

Dacă sunteți singur, veți merge într-o aventură și nu vă va deranja să vă răsfățați cu distracție nelimitată. Nu va fi nimeni capabil să te oprească în această perioadă, Capricorn, pentru că vitalitatea ta va fi contagioasă și de neoprit.

Vărsător

Weekendul acesta nu este un moment bun pentru a pretinde mai multă independență sau pentru a cere altora să se adapteze nevoilor dumneavoastră. Din contră! Va trebui să fii cel care pune nevoile altora înaintea ta și să te adaptezi la cerințele lor mai presus de toate pentru a evita conflictele și discuțiile în care veți avea totul de pierdut.

Vă aflați într-o perioadă de mare activitate socială, cu numeroase evenimente, întâlniri, petreceri și adunări sociale de tot felul, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul tău, chiar și prin intermediul rețelelor de socializare. Iar în acest weekend se va intensifica, deoarece puteți întâlni oameni noi dacă sunteți în vacanță.

Toate acestea ar trebui să aibă un impact asupra vieții tale amoroase, deoarece, dacă ești singur, vor fi multe alte ocazii în care veți întâlni pe cineva cu care puteți începe o relație sau, cel puțin, să vă distrați. Dar starea ta sufletească nu va fi cea potrivită pentru a permite sentimentelor să iasă la suprafață sau pentru a te lăsa purtat de o simplă atracție.

Mai târziu, poți să-ți schimbi modul de gândire și de a vedea lucrurile și să începi să-ți permiți să te gândești la dragoste ca la ceva mai serios și mai durabil.

Deocamdată, în următoarele zile, veți dori prietenie și distracție, dar nimic mai mult. Vei fugi de angajament sau de a deveni mai intim cu oricine. Unii Vărsători vor trece printr-un moment dificil în relația lor, din cauza diferitelor viziuni pe care le au despre viitorul lor. Dar acest lucru va fi ceva temporar și pe măsură ce luna progresează, conflictele vor fi reduse și veți obține o soluție care vi se potrivește amândurora.

Chiar dacă există momente în care crezi că nimeni nu te înțelege sau că nu ești în stare să-ți transmiți ideile, astfel încât ceilalți să le accepte, nu te izola pentru că singurătatea nu va rezolva nimic. Luptă pentru obiectivele tale și vei obține ceea ce îți dorești.

Pești

Pești, puterea ta de seducție va fi enormă, mai mare decât oricând în următoarele câteva zile, așa că, vă rog să nu o stricați! Este adevărat că tensiunile care vor continua să existe în jurul semnului tău te vor face să ai o stare de spirit în schimbare și că tu însuți nu știi ce vrei. Dar încearcă să nu fii neplăcut și folosește bunătatea semnului tău pentru a comunica lucrurile cu mai multă dulceață și calm.

Stelele îți vor proteja viața socială, făcând-o și mai activă pe tot parcursul lunii, dar este posibil ca tu să fii cel care strică unele planuri arătându-te excesiv de independent și dând senzația că nu ai nevoie de nimeni alături de tine.

De asemenea, va exista o tendință de a dori să vă organizați viața și a altora fără a lua în considerare părerea lor, mai ales cea a familiei sau a partenerului tău, provocând astfel anumite conflicte și tensiuni care te pot face amar weekendul. Tocmai pentru că nu vă vor permite să vă relaxați așa cum ați dori.

Dacă doriți să evitați toate acestea și să recâștigați armonia în relația cu partenerul și cu familia, ar trebui să fii mai deschis dialogului și să nu acționezi singur. În caz contrar, ai putea pune relația în pericol și ai putea fi acuzat că ești egoist, cu motive întemeiate.

Din punct de vedere social, este, de asemenea, convenabil pentru tine să arăți acea parte mai prietenoasă pe care o ai atunci când ești interesat. Fii mai sociabil și fii mai atent la nevoile altora, fii o relație publică bună, pentru că asta va fi foarte important pentru tine în etapa actuală, deoarece îți va aduce beneficii în alte aspecte ale vieții tale.

sursa: stiridiaspora.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei