Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august

descărcare (3)

Dimensiune font:

| 31-07-2021 08:36

Balanță

Activitatea socială din jurul semnului tău va fi foarte intensă weekendul acesta și asta vă va face să vă simțiți mai mulțumiți și mai ușor în întâlnirile cu un număr mare de oameni. Semnul dvs. este foarte social, dar acum va fi și mai mult și veți căuta să participați mai mult la activități de grup.

De asemenea, va fi un weekend pentru a medita la noi proiecte și la noi începuturi. Multe Balanțe se vor gândi în aceste zile să întoarcă unele aspecte ale vieții lor. Mai ales pentru a-i face să se adapteze mai bine nevoilor lor și pentru a elimina acel sentiment de nemulțumire care îi bântuie de ceva timp.

Veți găsi o modalitate de a vă înconjura de acele lucruri și oameni care vă oferă frumusețe și seninătate și care pot face viața mult mai plăcută. Vei fugi de graba, ceasul, orarele și obligațiile impuse. Vei respinge orice situație care te obligă să faci ceva ce nu vrei sau să acționezi așa cum nu îți place.

În dragoste, noi abordări ale vieții vor apărea și în relația cu partenerul și în ceea ce privește familia. Deși este și adevărat că simțul tău practic al vieții va fi foarte prezent și îți va limita puțin acțiunile. Nu este vorba de a răsturna totul, ci doar de a schimba ceea ce nu îți place. Ar trebui să mențineți un dialog calm cu partenerul dvs. pentru a vă putea explica bine intențiile și dorințele și pentru a nu vă confrunta cu schimbările pe care încercați să le faceți peste noapte. Chiar dacă crezi că ai absolut dreptate, ar trebui să încercați să fiți de acord asupra acestor schimbări cu persoana iubită.

Dacă ești singur, ceea ce vei căuta acum va fi, mai presus de toate bucurie și distracție, fără angajamente sau relații serioase. Vei fi atras de oameni care pot aduce bucurie și optimism în viața ta și vei fugi de pesimiști. Te vei bucura de un weekend distractiv alături de cineva care te va face să râzi.

Scorpion

Vei avea mult mai mult farmec decât este obișnuit în semnul tău, Scorpion. Deci, dacă nu îl stricați cu un ton nepotrivit sau un pic din acel temperament rău pe care îl aduceți ocazional, vă așteaptă un weekend plin de cuceriri și aventuri intense și foarte incitante, așa cum vă plac.

Dacă în weekend vă bucurați de câteva zile de vacanță cu familia, cu prietenii sau chiar cu partenerul, nu vă vor lipsi distracția și momentele speciale împărtășite cu acei oameni care vă fac viața mai fericită. Profitați de ele și bucurați-vă de tot ce puteți pentru a lăsa în urmă tensiunile pe care le-ați trăit.

Dacă ești singur, sunt mari șanse ca în următoarele zile să fii zdrobit sau îndrăgostit nebunește de cineva pe care îl vei întâlni și pe care nu îl vei putea uita. Va fi dragoste la prima vedere și te va face să-ți scoți toată puterea de seducție și toată pasiunea pe care o păstrezi înăuntru.

Scorpionii vor fi cu sensibilitatea la suprafață și vor respira senzualitatea prin toți porii pielii lor, făcându-l irezistibil pentru cei care au norocul să fie aproape de ei.

Deși finanțele tale merg bine, nu veniți cu cheltuieli și începeți să cumpărați compulsiv sau nu doriți să vă uimiți familia și prietenii cu tot felul de detalii, invitații și petreceri care ar putea să vă lase buzunarul să tremure. Stăpânește-te puțin și nu fi atât de excesiv de generos.

Săgetător

Nevoia ta de aventuri incitante și căi de călătorie explorate până acum va crește în zilele următoare. În plus, nu te va deranja să abandonezi monotonia și să scapi de acea plictiseală care te copleșește în ultima vreme, mai ales datorită presiunii pe care Marte o exercită asupra semnului tău.

Influența planetei războinice va fi cea care vă va determina să abandonați ceea ce este deja cunoscut și să ieșiți în afara normelor, încălcând chiar anumite reguli care vă limitează și nu vă lasă să vă bucurați pe deplin de libertatea voastră. Puterea sa și marea vitalitate pe care o veți primi vă vor oferi aripile de care aveți nevoie pentru a trăi din plin.

De asemenea, cu Jupiter pe casa ta de casă și familie, acest sector va fi favorizat în special, dar, în general, toate sectoarele vieții tale vor fi afectate de această nevoie de schimbări.

Munca sau profesia, dragostea, familia și relațiile sociale au nevoie de o revizuire din partea dvs. pentru a le adapta la nevoile dvs. actuale și la noul dvs. mod de a vedea realitatea care vă înconjoară.

Îndrăgostit, dacă ești într-o relație de multă vreme, va trebui să comunici partenerului tău calm și încetul cu încetul toate acele schimbări pe care trebuie să le faci. Dacă spui totul dintr-o dată, riști să creezi tensiune inutilă între tine.

Capricorn

Uranus te va conduce în această perioadă să schimbi ceea ce nu-ți place și Venus îți trimite o senzualitate neobișnuită, cu o imensă dorință de a te bucura pe deplin și liber de sentimentele și nevoile tale.

Așa că, Capricornul vine dorind să schimbe totul. Weekendul acesta veți dori să trăiți intens fiecare moment. Veți dori să scăpați de rutină și plictiseală, făcând tot ceea ce până acum nu îndrăznise și dorind să vă târați la orice aventură care vă vine în minte, chiar dacă este o nebunie, pentru că dacă nu este ceva extraordinar nu veți fi interesat.

Dacă ești într-o relație, este posibil ca partenerul tău să nu dorească să te urmărească în această iluzie care ți-a intrat brusc și să fie surprinsă de comportamentul tău. Un pic de calm va evita conflictele cu partenerul tău.

În familia și relațiile de prietenie, încearcă să nu-ți impui ideile sau pretențiile, dacă vrei ca lucrurile să se întâmple pașnic și fără să enervezi pe nimeni. Dacă ești prea impulsiv sau nerăbdător, riști ca cineva să fugă speriat de ideile tale nebunești. Mergeți încetul cu încetul și nu spuneți totul dintr-o dată.

Dacă sunteți singur, veți merge într-o aventură și nu vă va deranja să vă răsfățați cu distracție nelimitată. Nu va fi nimeni capabil să te oprească în această perioadă, Capricorn, pentru că vitalitatea ta va fi contagioasă și de neoprit.

Vărsător

Weekendul acesta nu este un moment bun pentru a pretinde mai multă independență sau pentru a cere altora să se adapteze nevoilor dumneavoastră. Din contră! Va trebui să fii cel care pune nevoile altora înaintea ta și să te adaptezi la cerințele lor mai presus de toate pentru a evita conflictele și discuțiile în care veți avea totul de pierdut.

Vă aflați într-o perioadă de mare activitate socială, cu numeroase evenimente, întâlniri, petreceri și adunări sociale de tot felul, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul tău, chiar și prin intermediul rețelelor de socializare. Iar în acest weekend se va intensifica, deoarece puteți întâlni oameni noi dacă sunteți în vacanță.

Toate acestea ar trebui să aibă un impact asupra vieții tale amoroase, deoarece, dacă ești singur, vor fi multe alte ocazii în care veți întâlni pe cineva cu care puteți începe o relație sau, cel puțin, să vă distrați. Dar starea ta sufletească nu va fi cea potrivită pentru a permite sentimentelor să iasă la suprafață sau pentru a te lăsa purtat de o simplă atracție.

Mai târziu, poți să-ți schimbi modul de gândire și de a vedea lucrurile și să începi să-ți permiți să te gândești la dragoste ca la ceva mai serios și mai durabil.

Deocamdată, în următoarele zile, veți dori prietenie și distracție, dar nimic mai mult. Vei fugi de angajament sau de a deveni mai intim cu oricine. Unii Vărsători vor trece printr-un moment dificil în relația lor, din cauza diferitelor viziuni pe care le au despre viitorul lor. Dar acest lucru va fi ceva temporar și pe măsură ce luna progresează, conflictele vor fi reduse și veți obține o soluție care vi se potrivește amândurora.

Chiar dacă există momente în care crezi că nimeni nu te înțelege sau că nu ești în stare să-ți transmiți ideile, astfel încât ceilalți să le accepte, nu te izola pentru că singurătatea nu va rezolva nimic. Luptă pentru obiectivele tale și vei obține ceea ce îți dorești.

Pești

Pești, puterea ta de seducție va fi enormă, mai mare decât oricând în următoarele câteva zile, așa că, vă rog să nu o stricați! Este adevărat că tensiunile care vor continua să existe în jurul semnului tău te vor face să ai o stare de spirit în schimbare și că tu însuți nu știi ce vrei. Dar încearcă să nu fii neplăcut și folosește bunătatea semnului tău pentru a comunica lucrurile cu mai multă dulceață și calm.

Stelele îți vor proteja viața socială, făcând-o și mai activă pe tot parcursul lunii, dar este posibil ca tu să fii cel care strică unele planuri arătându-te excesiv de independent și dând senzația că nu ai nevoie de nimeni alături de tine.

De asemenea, va exista o tendință de a dori să vă organizați viața și a altora fără a lua în considerare părerea lor, mai ales cea a familiei sau a partenerului tău, provocând astfel anumite conflicte și tensiuni care te pot face amar weekendul. Tocmai pentru că nu vă vor permite să vă relaxați așa cum ați dori.

Dacă doriți să evitați toate acestea și să recâștigați armonia în relația cu partenerul și cu familia, ar trebui să fii mai deschis dialogului și să nu acționezi singur. În caz contrar, ai putea pune relația în pericol și ai putea fi acuzat că ești egoist, cu motive întemeiate.

Din punct de vedere social, este, de asemenea, convenabil pentru tine să arăți acea parte mai prietenoasă pe care o ai atunci când ești interesat. Fii mai sociabil și fii mai atent la nevoile altora, fii o relație publică bună, pentru că asta va fi foarte important pentru tine în etapa actuală, deoarece îți va aduce beneficii în alte aspecte ale vieții tale.

sursa: stiridiaspora.ro

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:51

BANCUL ZILEI

06:02

Prin prezentul anunț TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. – societate în insolvență, face cunoscut faptul că organizează licitație publică în data de 23.09.2021, orele 14:00, pentru vânzarea, în conformitate cu prevederile art. 154 si următoarele din Legea 85/2014 și cele ale Regulamentului de vânzare întocmit de către Administratorul judiciar și aprobat de Adunarea creditorilor din data de 19.04.2021, a următoarelor autoturisme: Marca An de fabricație Preț pornire licitație (EUR, fără TVA) HYUNDAI iX35 2.0L CRDI 4WD A/T 2012 7.200,00 TOYOTA HILUX 4X2 SINGLE CAB 2.5L D-4D 2009 4.400,00 PEUGEOT PARTNER VTC 1.6 HDI 92 CP 2011 4.700,00 LEXUS RX 450H PRESIDENT 2009 8.400,00 TOYOTA HILUX 4X4 DOUBLECAB 3.0 L D-4D 2011 9.300,00 HILUX DOUBLE CAB SILVER METTALIC 2011 9.400,00 TOYOTA HILUX 3.5 ALB 2011 9.200,00 Licitația va avea loc în data de 23.09.2021, orele 14:00 la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Ședința de licitație se va desfășura in următoarele condiții: A. Vânzător: TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L., cu sediul social în Iași, Șos. Păcurari nr. 128, Jud. Iași, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/3277/1994, având CUI 6658553, prin administrator judiciar consorțiul format din KPMG Restructuring S.P.R.L., societate profesională cu sediul în București, DN1, Șos. București – Ploiești, nr. 69-71, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0499, tel. 40 372 377 800/fax +40 372 377 700, prin reprezentant permanent Mihai Nicoleta și EuroBusiness LRJ S.P.R.L. cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0022/2006, tel/fax: +40 232 220 777, prin reprezentant permanent Eduard Pascal, desemnat conform Încheierii de ședință din data de 12.08.2020, pronunțată de Tribunalul Iași, Secția a II - a Civilă în Dosarul nr. 3516/99/2020. B. Dată si locație ședință licitație: 23.09.2021, orele 14:00. Ședința de licitație va avea loc la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Înscrierea la licitație se face cu cel puțin 24 de ore înainte de data fixată pentru începerea licitației prin depunerea tuturor documentelor prevăzute în Regulamentul de organizare al vânzării, adică cel mai târziu in data de 22.09.2021, ora 15:00. Documentele depuse cu depășirea acestui termen nu sunt luate în considerare. C. Tip licitație: procedura de vânzare prin licitație publică cu strigare, cu preț în urcare si scădere. D. Dosar de prezentare/documente care trebuie să fie incluse în dosarul de înscriere la licitație: Oferta va conține cel puțin următoarele informații/documente și va fi depusă la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, în plic închis pe care vor fi înscrise, datele de identificare ale ofertantului și mențiunea „Documente de participare la licitație”, data și ora depunerii documentelor de către ofertant (fără a se depăși data limită de 22.09.2021, ora 15:00): (i) Scrisoare de intenție privind participarea la licitație care va trebui să cuprindă datele complete de identificare ale ofertantului, persoanele care reprezintă legal ofertantul, precum și bunul/bunurile pentru care se înscrie; (ii) Dovada plății garanţiei de 20% din prețul de pornire fără TVA (ordin de plată procesat de bancă), în contul de lichidare al debitoarei, nr.: RO43 BREL 0002 0011 7901 0100, deschis la Libra Bank, suc. Iași; (iii) Împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant la ședința de licitație (dacă este cazul); (iv) Pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerțului; (v) Pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; (vi) Pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; (vii) Pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport; (viii) Declarația, în original, a ofertantului in sensul că înțelege să cumpere bunurile în starea în care se găsesc, după principiul “unde este, în starea în care este” – nu există un model predefinit. (ix) Acordul ofertantului de acceptare a prezentului Regulament (original) – nu există un model predefinit. (x) Pentru persoanele juridice declarația că nu este insolvent, în insolvență sau în perioada de reorganizare – nu există un model predefinit. (xi) Declarația că deține fondurile disponibile pentru cumpărarea activului la cel puțin prețul ofertat – nu există un model predefinit. (xii) Pentru persoanele juridice hotărârea AGA/Consiliul de Administrație privind aprobarea măsurii de achiziționare a activelor. Plicul va fi însoțit de intenția de participare la licitație, în dublu exemplar, pe care vor fi menționate numărul de înregistrare, data și ora înregistrării. Un exemplar pe care va fi înscris numărul de înregistrare, data și ora, va fi restituit ofertantului. E. Alte informații: - Activele se vând libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanții reale mobiliare sau drepturi de retenție, de orice fel, ori măsuri asigurătorii, conform dispozițiilor art. 91 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență; - Pasul de urcare/scădere este stabilit la valoarea de 10% din prețurile de pornire enunțate mai sus; - Diferența dintre prețul de adjudecare și garanția depusă va putea fi achitată în termen de maxim 10 zile calendaristice de la data ținerii licitației (considerând garanția plătită de adjudecatar ca fiind avans din prețul de adjudecare) Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitație și modul de organizare a procesului de vânzare, precum și descrierea bunurilor supuse procedurii de valorificare pot fi solicitate administratorului judiciar al TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. până cel mai târziu in data de 22.09.2021, ora 15:00. Pentru informații suplimentare despre activele scoase la vânzare conform Regulamentului de vânzare disponibil la cerere persoanele de contact sunt: Anabella Pădurariu - reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0232.220.777,0733.683.702, Fax: 0232.220.777 E-mail: office.is@lrj.ro, vanzari@lrj.ro. Loredana Preda – reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0372.377.800, Fax: 0372.377.700 E-mail: loredanapreda@kpmg.com.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., , în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 23.09.2021 și 07.10.2021, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd.Magheru, nr.31 ,et.1, cam.25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni ,Jud.Brăila, CF nr.70378 a Com. Vădeni, astfel: 842.386,30 1.Teren și construcții cu destinație nerezidențială 636.747,30 a.Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud.Brăila, nr.cad.70378, CF nr.70378 a Com.Vădeni 26.880,00 b.Construcția C1,cu destinație secție producție, nr.cad.70378-C1, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp,cu regim de înălțime P+1E 37.286,90 c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr.cad.70378-C2, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp,cu regim de înălțime P+1E 37.313,50 d.Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr.cad.70378-C3, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp,cu regim de înălțime P 15.310,40 e.Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr.cad.70378-C4, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp,cu regim de înălțime P+1E 34.392,40 f.Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr.cad.70378-C5, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 4.648,70 g.Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr.cad.70378-C6, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp,cu regim de înălțime P 4.619,30 h.Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr.cad.70378-C7, CF nr.70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp,cu regim de înălțime P+1E 64.824,90 i.Construcția C11,cu destinație hală producție, nr.cad.70378-C11,CF nr.70378,a Com.Vădeni,cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp,cu regim de înălțime D+P+1E+M 314.309,80 j.Construcția C12,cu destinație anexă tehnologică, nr.cad.70378-C12, CF nr.70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 97.161,40 2.Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 89.523,00 3.Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 86.016,00 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 30.100,00 Activul imobil,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, (alin.2), lit.F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A.Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail:vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află.Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, 0729.292.746, e-mail:vanzari@lrj.ro, manuel.stoica@lrj.ro, office.is@lrj.ro, telefon:0737.242.544, mail:stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail:paula.stoian@fanyon.ro.
Psalmul 50 are puteri miraculoase. Când trebuie să îl citeşti pentru a te ajuta
19/09/2021 07:15

Pentru a intelege bine psalmul, este nevoie să cunoastem starea in care se afla David atunci cand l-a scris si motivele care l-au determinat să-l scrie. Psalmul 50, unul dintre cei 7 psalmi penitentiali ai p ...

HOROSCOPUL ZILEI
19/09/2021 05:40

  BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/09/2021 05:03

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Pentru cei care au necazuri - Rugăciune către Sfânta Xenia, Făcătoare de Minuni
16/09/2021 11:41

Rugăciunea la Sfanta Xenia face minuni pentru cei aflati in suferintă. Ajută la găsirea unui loc de muncă si aduce impăcare in familiile dezbinate.    O, Sfantă maică Xenia, vieţuind sub ac ...

Psalmii 65 și 110 aduc noroc și succes în viața fiecăruia
16/09/2021 10:45

Psalmii reprezintă o parte a Bibliei ebraice constituită din 150 de poeme in proză. Continutul lor este de rugäciune si cantare, Psalmi au un rol important in Liturgia Evreascä cat si in crestinism ...

Ce este animalul de putere și cum îl putem folosi pentru creșterea interioară și spirituală
16/09/2021 09:34

Animalele de putere sunt energii arhetipale care ne informează despre instincte rămase latente. Le putem chema in ajutor, ca să ne imprumute o parte din caracteristicile lor, pentru a reusi in diferite ocazi ...

Calendar ortodox, 16 septembrie. Sfintele mucenițe Eufimia, Meletina și Ludmila
16/09/2021 08:01

  Sfanta Mare Muceniţă Eufimia este pomenită in calendarul creştin ortodox la 16 septembrie şi in ziua de 11 iulie, cand este sărbătorită o minune făcută de cinstitele ei moaşte in timpul Sin ...

HOROSCOPUL ZILEI
16/09/2021 05:20

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

COVID-19 pe Muntele Athos - Peste o mie de călugări au fost infectați
15/09/2021 09:18

Mai mult de o mie de cazuri de Covid-19 au fost inregistrate in randul călugărilor de pe Muntele Athos, iar opt dintre ai au murit, potrivit greekcitytimes.com.     Conform unui raport, a fost ...

Calendar ortodox, 15 septembrie - Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș
15/09/2021 08:53

În calendarul ortodox, pe 15 septembrie este prăznuit Sfantul Ierarh Iosif cel Nou de la Partos, Mitropolitul Banatului. Sfantul Ierarh Iosif cel Nou de la Partos, Mitropolitul Banatului s-a născut din ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei