Din belşug, apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii

foto-3-advertorial

Dimensiune font:

| 20-04-2023 16:28

* Noul proiect Lazăr Zentrum a demarat deja * 83 familii vor locui în condiţii de lux, în plin centru

 Noul proiect imobiliar Lazăr Zentrum este situat pe Str. Zimbrului nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall şi lângă clădirea Amazon. Acesta va avea 11 etaje şi în care vor fi amplasate 83 de apartamente exclusiviste, cu suprafeţe de cuprinse între 55 şi 200 mp. Apartamentele de tip king size din Lazăr Zentrum impresionează prin suprafeţele generoase, finisajele de calitate, cât şi vederea superbă către Palatul Culturii.

Locuinţele pot fi compartimentate conform cerinţelor viitorilor proprietari, cu ajutorul experţilor noştri în design interior. Ele se adresează noilor generaţii de familii moderne şi sofisticate, care caută eleganţă şi dotări ULTRA-PREMIUM. Confortul este absolut, o poziţionare privilegiată, în proximitatea celui mai important centru comercial, de afaceri şi de distracţie al Iaşului. Ceea ce înseamnă un avantaj inestimabil: locatarii vor salva, zilnic, mii de secunde şi neuroni aşijderea. Dispare disconfortul din traficul imposibil ce stăpâneşte oraşul şi suburbiile.

Apartamentele Lazăr Zentrum reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iaşi şi se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Echipa de arhitecţi a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluţii inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe şine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu şi oţel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime şi sticlă tripan de 54mm grosime. Am optat pentru utilizarea faţadei ventilate, ca răspuns excelent la cerinţele de design actuale, îmbinând totodată eleganţa dar şi eficienţa energetică.

Beneficiile faţadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci şi calde ale anului, precum şi performanţă acustică, reducând zgomotul exterior. Mai sunt şi multe alte avantaje: performanţă împotriva umezelii, durabilitate şi întreţinere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generaţie, fac din apartamentele Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului. Apoi, sistemul de climatizare cu randament sporit, cu unităţi multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente, eliminându-se astfel prezenţa inestetică şi riscantă a ţevilor de gaz, uşi exterioare din lemn masiv cu yală smart - control din aplicaţie, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă, uşile interioare din lemn masiv sau tip Filomuro, parchetul triplustratificat din lemn masiv, plintele decorative înalte (10cm) din polimer rigid dispuse în toate camerele, pardoseala flotantă în balcoane, tot aici sticla fumurie tratată.

Ar mai fi prizele şi întrerupătoarele gama de vârf, video-interfonul SMART, cu control din aplicaţie, contor exterior de energie electrică şi apometre individuale montate pe casa scării cu prin citire radio, birou concierge la parter, iluminat ambiental LED sau panourile solare pentru consumul spaţiilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare.

Propriul sanctuar de spa

Baia contează mai mult decât pare la prima vedere. Lazăr Zentrum o oferă la cheie, în patru variante, toate moderne, definite de stil şi amenajări ultrapretenţioase. Dimineaţa, un loc optim pentru pregătirea noii zile. Seara, loc de relaxare, un spa propriu, în adevăratul sens al cuvântului. Se pot alege designul, elementele de mobilier şi accesoriile pentru a crea un aspect deosebit, păstrând o notă de stil şi eleganţă. De exemplu, cadă freestanding modernă sau un duş walk-in, cu un aspect minimalist.

În fine, accesul la etajele superioare se face cu cele două lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendinţe de design interior. Spaţiu căruia constructorul îi acordă o atenţie sporită, considerând că este necesar crearea unui loc funcţional şi armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicaţiile specialiştilor în design interior, vor fi primitoare şi moderne şi vor reprezenta cartea de vizită a apartamentului tău. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spaţiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri şi casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Locurile de parcare subterane vor avea o avea o lăţime cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiţii excelente de parcare a maşinilor, minimizând astfel pericolul de lovire involuntară. Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecţie a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne şi rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbţia şi filtrarea gazelor de eşapament şi dotate cu sprinklere şi sisteme de ultimă generaţie de detecţie şi stingere a incendiilor. Indiferent de condiţiile meteo, maşinile proprietarilor vor fi la adăpost şi în siguranţă, zona fiind supravegheată video şi climatizată.

BIROU VÂNZĂRI

MCM Center
Str. George Emil Palade nr. 22
700259, Iași, România
+40 756 221 513
+40 785 219 339

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
TRANS SESE SRL, angajeaza Dispecer Transport International, se poate lucra de la distanta, dar trebuie experienta in domeniu si limba Spaniola la nivel mediu. DESCRIERE Candidatul ideal, Persoana analitica, cu buna capacitate de organizare si planificare; Persoana responsabila, organizata, atenta la detalii; Bune abilitati de comunicare, cu spirit de echipa; Cunostinte MsOffice (Word, Excel, Outlook); Buna intelegere a proceselor de rutare; Cunostinte de limba spaniola obligatoriu. Experienta de lucru in domeniu, ideal in companii cu activitate in transportul international de marfa reprezinta avantaj; Descrierea jobului Organizeaza, coordoneaza si planifica activitatea de transport zilnic; Transmite detaliile legate de transport soferilor si mentine legatura directa cu acestia; Monitorizeaza pozitia camioanelor si programul de activitate zilnica al soferilor pe care ii coordoneaza; Inregistreaza informatiile specifice curselor si conducatorilor auto in softurile interne; Urmareste si centralizeaza datele referitoare la situatia masinilor, status, pozitie, eventuale intarzieri la incarcare sau livrare; Mentine contactul permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu (probleme tehnice, eventuale intarzieri, etc); BENEFICII: Pachet salarial motivant; Bonificari raportate la performanta si implicare; Mediu de lucru tanar si dinamic; Instrumente de lucru de ultima generatie; Formare profesionala continua; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul transporturilor. Pentru toate detaliile ne puteti contacta la: 0735316526
Concubinul mamei fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului, dat în urmărire internațională
09/06/2023 15:28

Serbuc Ilie-Marcel - concubinul mamei fetei de 12 ani găsită decedată in lada canapelei, a fost dat in urmărire prin Europol şi incadrat la categoria "periculos". Mama fetei de 12 ani care a fos ...

Zilele Eminescu - 134 de ani de la moartea marelui poet
09/06/2023 13:52

  Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii ‘Mihai Eminescu’ va organiza, in perioada 13-16 iunie, Zilele Eminescu, cu prilejul implinirii a 134 de ani de la moartea marelui poe ...

Campanie de combatere a fugii de acasă
09/06/2023 13:47

Politia Romană, impreună cu Asociatia Telefonul Copilului si cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania au lansat campania natională de prevenire a disparitiilor de minori, mai exact a ple ...

Dimitrie Cantemir – 350
09/06/2023 13:45

În acest an marcăm 350 de ani de la nasterea principelui erudit Dimitrie Cantemir (1673-1723). Personalitate remarcabilă a culturii romane si, in multe privinte, a culturii europene, Dimitrie Cantemir a ...

Protest la Spitalul Județean Botoșani. 300 de cadre medicale au ieșit în stradă
09/06/2023 13:15

Peste 300 de angajaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ din Botoşani au organizat, vineri dimineaţă, un protest spontan faţă de decizia conducerii unităţii medicale de diminu ...

Finanțări nerambursabile de 600.000 de lei pentru proiecte culturale, la Neamț
09/06/2023 12:44

Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ alocă 600.000 lei finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale, sociale şi sportive.  Suma cea mai mare, respectiv 300.000 lei, este repartizată proiectelor soci ...

UAIC a primit vizita Ambasadorului Norvegiei în România
09/06/2023 11:33

Vineri, 9 iunie 2023, Excelenta Sa Doamna Siri Beate Barry, Ambasador extraordinar si plenipotentiar al Regatului Norvegiei in Romania, a efectuat o vizită la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” di ...

Turneu caritabil de șah pentru copii, la Iași
09/06/2023 10:15

Clubul Rotary Iasi Copou organizează a treia editie a Turneului de sah Rotary Iasi Copou, competitie caritabilă dedicată copiilor, care va avea loc sambătă, 10 iunie, incepand cu ora 10, in Palas Mall (zon ...

Tramvaiul ieșean, la 125 de ani – parada vehiculelor electrice noi
09/06/2023 10:14

  În contextul sărbătoririi a 125 de transport electric la Iasi, Primăria Municipiului Iasi si Compania de Transport Public Iasi invită iesenii să admire ultimele achizitii in materie de mijloa ...

  Un ieşean a fost bătut cu bâtele, nu i s-a restituit datoria, dar i-a iertat pe agresori
09/06/2023 10:12

Zilele trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au decis incetarea proocesului penal impotriva fraţilor Cosmin şi Constantin M., inculpaţi pentru lovire sau alte violenţe, victima fiind c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei