Din belşug, apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii

foto-3-advertorial

Dimensiune font:

| 20-04-2023 16:28

* Noul proiect Lazăr Zentrum a demarat deja * 83 familii vor locui în condiţii de lux, în plin centru

 Noul proiect imobiliar Lazăr Zentrum este situat pe Str. Zimbrului nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall şi lângă clădirea Amazon. Acesta va avea 11 etaje şi în care vor fi amplasate 83 de apartamente exclusiviste, cu suprafeţe de cuprinse între 55 şi 200 mp. Apartamentele de tip king size din Lazăr Zentrum impresionează prin suprafeţele generoase, finisajele de calitate, cât şi vederea superbă către Palatul Culturii.

Locuinţele pot fi compartimentate conform cerinţelor viitorilor proprietari, cu ajutorul experţilor noştri în design interior. Ele se adresează noilor generaţii de familii moderne şi sofisticate, care caută eleganţă şi dotări ULTRA-PREMIUM. Confortul este absolut, o poziţionare privilegiată, în proximitatea celui mai important centru comercial, de afaceri şi de distracţie al Iaşului. Ceea ce înseamnă un avantaj inestimabil: locatarii vor salva, zilnic, mii de secunde şi neuroni aşijderea. Dispare disconfortul din traficul imposibil ce stăpâneşte oraşul şi suburbiile.

Apartamentele Lazăr Zentrum reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iaşi şi se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Echipa de arhitecţi a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluţii inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe şine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu şi oţel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime şi sticlă tripan de 54mm grosime. Am optat pentru utilizarea faţadei ventilate, ca răspuns excelent la cerinţele de design actuale, îmbinând totodată eleganţa dar şi eficienţa energetică.

Beneficiile faţadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci şi calde ale anului, precum şi performanţă acustică, reducând zgomotul exterior. Mai sunt şi multe alte avantaje: performanţă împotriva umezelii, durabilitate şi întreţinere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generaţie, fac din apartamentele Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului. Apoi, sistemul de climatizare cu randament sporit, cu unităţi multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente, eliminându-se astfel prezenţa inestetică şi riscantă a ţevilor de gaz, uşi exterioare din lemn masiv cu yală smart - control din aplicaţie, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă, uşile interioare din lemn masiv sau tip Filomuro, parchetul triplustratificat din lemn masiv, plintele decorative înalte (10cm) din polimer rigid dispuse în toate camerele, pardoseala flotantă în balcoane, tot aici sticla fumurie tratată.

Ar mai fi prizele şi întrerupătoarele gama de vârf, video-interfonul SMART, cu control din aplicaţie, contor exterior de energie electrică şi apometre individuale montate pe casa scării cu prin citire radio, birou concierge la parter, iluminat ambiental LED sau panourile solare pentru consumul spaţiilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare.

Propriul sanctuar de spa

Baia contează mai mult decât pare la prima vedere. Lazăr Zentrum o oferă la cheie, în patru variante, toate moderne, definite de stil şi amenajări ultrapretenţioase. Dimineaţa, un loc optim pentru pregătirea noii zile. Seara, loc de relaxare, un spa propriu, în adevăratul sens al cuvântului. Se pot alege designul, elementele de mobilier şi accesoriile pentru a crea un aspect deosebit, păstrând o notă de stil şi eleganţă. De exemplu, cadă freestanding modernă sau un duş walk-in, cu un aspect minimalist.

În fine, accesul la etajele superioare se face cu cele două lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendinţe de design interior. Spaţiu căruia constructorul îi acordă o atenţie sporită, considerând că este necesar crearea unui loc funcţional şi armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicaţiile specialiştilor în design interior, vor fi primitoare şi moderne şi vor reprezenta cartea de vizită a apartamentului tău. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spaţiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri şi casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Locurile de parcare subterane vor avea o avea o lăţime cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiţii excelente de parcare a maşinilor, minimizând astfel pericolul de lovire involuntară. Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecţie a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne şi rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbţia şi filtrarea gazelor de eşapament şi dotate cu sprinklere şi sisteme de ultimă generaţie de detecţie şi stingere a incendiilor. Indiferent de condiţiile meteo, maşinile proprietarilor vor fi la adăpost şi în siguranţă, zona fiind supravegheată video şi climatizată.

BIROU VÂNZĂRI

MCM Center
Str. George Emil Palade nr. 22
700259, Iași, România
+40 756 221 513
+40 785 219 339

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
O nouă ediție a „Marșului Vieții”, la Iași
21/06/2024 07:26

Primăria Municipiului Iasi (PMI), in colaborare Comunitatea Evreilor din Iasi si Rabinul Josef Wasserman din Israel, presedintele Fundatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Iudaismului in Romania, anuntă orga ...

Harta „zonelor reci” din Iași
21/06/2024 07:15

Iesenii nevoiti să străbată orasul la orele amiezii, atunci cand mercurul din termometre atinge cele mai ridicate valori, au la dispozitie cateva locuri in care se pot răcori si feri de arsită, care insă ...

Aeroportul Iaşi a sărbătorit 1 milion de pasageri înregistraţi în acest an, performanţă realizată în doar şase luni
20/06/2024 22:35

Aeroportul Iaşi a sărbătorit, joi, pentru a şasea oară in istoria sa, "pasagerul cu numărul 1 Milion", aceasta fiind o bucureşteancă sosită cu o aeronavă a companiei TAROM, pe ruta Bucureşti (Otopeni ...

Două importante competiții internaționale, la Baza sportivă Brizo
20/06/2024 21:00

* la intrecerile de la Baza Sportivă Brizo, din Aroneanu, vor fi prezente reprezentativele Bulgariei, Kosovo, Republicii Moldova, Serbiei, Turciei si Romaniei, care, in calitate de tară organizatoare, va part ...

Focar de tuberculoză la o grădiniţă privată din Iași
20/06/2024 20:06

Un focar de tuberculoză a fost identificat de medicii de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi la o unitate privată de invăţămant preuniversitar dintr-o localitate de langă municipiul reşedinţă ...

Socola - viața de dincolo de gard
20/06/2024 19:53

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi este un spital monospecialitate – de interes naţional – şi asigură asistenţă medicală de inaltă specialitate bolnavilor din teritoriul aron ...

S-a încheiat școala. A venit vacanța de vară!
20/06/2024 18:32

Pentru cei peste 130.000 de elevi din judetul Iasi, anul scolar 2023-2024 s-a incheiat cu multe ceremonii pline de strălucire si amintiri de neuitat. Momentele au reprezentat incheierea unui capitol important ...

Iașul, gazda celui mai important eveniment de resale din Moldova
20/06/2024 16:19

* „Cele 5 R-uri ale modei ieri, azi si maine sunt: reduceti, repurtati, reciclati, reparati, revindeti. Motto-ul nostru este Ce tie nu-ti place, poate deveni comoara altcuiva. Mai nou, la evenimentele noa ...

Ieșenii, invitați în week-end la Festivalul Iei – RomânIA Autentică
20/06/2024 16:15

În ajun de Sărbătoarea Sanzienelor, iesenii, dar si turistii aflati in week-end in capitala Moldovei sunt invitati la cea de-a VIII-a editie a Festivalului Iei – RomanIA Autentică. Printre activ ...

Spectacol caritabil pentru cumpărarea unui defibrilator
20/06/2024 15:06

Un spectacol caritabil pus in scenă de elevi de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Barlad, va avea loc pe 24 iunie, pe scena Teatrului „V. I. Popa”, fondurile stranse in urma eveniment ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei