Orbule, deschide Ochii!
Dimensiune font:
Pe 20 mai 1990 au avut loc primele alegeri zise libere de după decembrie 1989. Era atunci în Duminica Orbului
„Zise libere”, deoarece furtul de la urne a fost depășit cu mult de alterarea alegerilor prin propagandă și dezinformare.
Ca și azi, presa cu adevărat independentă reprezenta o cantitate neglijabilă în comparație cu mașinăria de zgomot fesenistă. În care principala gură de foc era TVR, care își spunea pompos Televiziunea Română Liberă.
O isterie teribilă, pe care o vom mai întâlni abia în 2020, a fost instituită în țară. „Vin moșierii să ne fure țara!”, „Vine Regele să ne pună botniță!”...
(Într-adevăr, în deceniile următoare, țara ne-a fost furată – dar nu de moșierii români. Într-adevăr, ni s-a pus botniță, dar nu de către Rege...)
Alegerile din 20 mai 1990 nu au fost libere, așa cum nici vaccinarea nu a fost voluntară. Nu există libertate fără informare.
După cum nu există libertate când ți-e frică.
Astăzi, după 34 de ani, sunt convins că inclusiv rostogolirea gălăgioasă a coincidenței dintre alegeri și Duminica Orbului a fost o tactică a propagandei oficiale: a indus ideea defetistă - preluată inconștient chiar și de presa independentă - că poporul e orb și prost. Deci victoria lui Iliescu-FSN era inevitabilă
Și, într-adevăr, a fost o victorie zdrobitoare, care a ucis toate speranțele luminoase din decembrie 1989
Mai ales acel neverosimil „Vom muri și vom fi liberi”, strigătul mucenicilor din primele veacuri, scandat de niște copii cu plete și blugi, dintr-un stat presupus ateu, unde Religia fusese înlocuită în școli cu Învățământul Politic.
După trei decenii și jumătate, avem din nou alegeri de Duminica Orbului.
AȘA NI S-A SPUS. DIN NOU.
Poate a sosit vremea să citim CORECT ce scrie în calendar: Duminica Vindecării Orbului din Naștere.
Așadar, sensul este total opus celui aplicat de eticheta propagandei.
Mai mult, Orbul din Evanghelie nu își recapătă doar vederea fizică, ci și pe cea duhovnicească: Îl recunoaște pe Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu și I se închină Lui.
Dar ce legătură au alegerile cu Hristos? Noi, creștinii, știm că Împărăția lui Dumnezeu nu este din această lume.
Totuși, într-un citat devenit faimos, Steinhardt observa:
„Nu suntem îndreptățiți să-i cerem statului să ne dea raiul pe pământ, dar suntem în drept să-i pretindem a nu realiza iadul pe pământ!”
Dacă Raiul pe Pământ e o utopie marxistă, votul împotriva Iadului pe Pământ este o datorie creștină.
Asta nu înseamnă că votul este obligatoriu. (Nimic nu trebuie să fie obligatoriu!) Mai ales dacă se întâmplă să ai de ales între mai mulți draci.
(Expresia„Răul cel mai mic” este și ea o găselniță a Propagandei pentru a acoperi eșecurile Democrației.)
Orbule, deschide Ochii!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau