Gigi Becali a găsit leacul împotriva COVID. El vrea să-l fabrice și cere o discuție în CSAT

62136881

Dimensiune font:

| 22-01-2021 09:05

Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19 şi că poate grăbi finalul pandemiei de coronavirus dacă statul dă o lege care să-i permită să creeze un medicament pe baza substanţei active din Ivermectină şi Arbidol.

 

 

Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19. Asta a susţinut latifundiarul din Pipera joi seara, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Patronul echipei FCSB a dezvăluit şi de ce crede că Ivermectina şi Arbidolul nu sunt preferate de autorităţi. Becali consideră că Remdesivir reprezintă o prioritate în schema de tratament din spitalele româneşti.

Latifundiarul susţine că Ivermectina şi Arbidolul sunt peste Remdesivir, care are are efecte secundare şi nu e atât de eficient. Cum a ajuns la această concluzie puteţi citi mai jos.


Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19

„Eu iau substanţa activă din China şi India şi o capsulez în Serbia. Mi-a propus cineva, acum, s-o capsulez în Serbia. Eu rezolv problema covidului.

Ştiţi că nu vorbesc aiurea. Eu pot rezolva problema covidului în România dacă mi se dă o lege specială.

Şi azi am dat aceste medicamente unui ambasador – nu spun care –, dar şi soţiei sale (Ivermectină şi Arbidol). Am dat medicamente doctorilor de la Fundeni, doctorilor mari.

Le-am dat eu medicamente şi n-au vrut să ia medicamentele de la spital. Eu vreau să fac un medicament din Ivermectină şi Arbidol”, a spus Gigi Becali.


Gigi Becali susţine că are leacul contra Covid-19. Marea dorinţă

„Ştiţi ce vreau? Vreau ca orice om să se ducă la farmacie şi să cumpere un medicament. Nu au oamenii ce cumpăra.

Eu am nişte tiruri cu Ivermectină şi Arbidol care stau în vamă de o lună… Între timp, mi-au spus doctorii mei (n.r. – de la clinică) că s-a rezolvat problema asta. Dar acolo e vorba de 10.000 de tratamente.

Eu vreau sa produc 3 milioane, 5 milioane pentru oameni. Şi să bag în farmacii cu 10 lei, modic. Două folii de Arbidol si una de Ivermectină cu 10 lei.

Sunt antibioticele care se folosesc şi la oameni, şi la animale. S-au făcut studii. Americanii au făcut multe studii. Au aprobat-o. La fel germanii, francezii.”

Gigi Becali vrea o discuţie în CSAT
Pentru a reuşi ce şi-a propus, Gigi Becali s-a referit şi discutarea problemei în CSAT. În opinia lui, preşedintele Iohannis ar putea face asta în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

„Eu o fac, o aduc, eu o produc, nu va costa niciun ban pentru stat. Dacă nu dau o lege, atunci să nu aibă oamenii din Romania tratament!

Să intervină Iohannis, să bage în CSAT. «Ia vedeţi ce e adevărat, să vedem dacă e adevărat, ce spune Becali…» Şi dacă nu vor să dea bani, dau eu banii toţi. Nu mai dai milioane pe vaccin, adio vaccin! În 5, 6 luni terminăm cu Covidul!

Clinica mea are deja licenţă de farmacie, adică de laborator, că poate prelucra aceste medicamente. De ce să importăm când putem să o producem noi? De ce să aducem Ivermectină din Ucraina când o putem produce noi?”, a punctat Becali.

Ce medicamente antivirale au românii la dispoziţie?
Becali susţine că în acest moment, românii nu au prea multe opţiuni când vine vorba despre tratarea eficientă a infecţiei cu noul coronavirus.

„Sunt bolnav de Covid-19, vreau să mă duc la farmacie să iau un medicament antiviral, de unde iau? Noi nu avem nici un antiviral, nimic… Ne dau paracetamol şi medicamente pentru cap pentru Covid-19.

Astea mai rău îţi fac când ai Covid-19. Pe noi ne-a apărat Dumnezeu, că avem o tulpină uşoară… Că n-ai văzut cum mor prin America?

De ce l-ai aprobat în protocol (n.r. – Arbidol) dacă n-ai aprobat importul? Eu nu pot plăti vama pe Arbidol. Spitalele trebuie să le ia direct din vamă. Dar ca să le iau, să le bag direct în farmacii nu pot!

Şi atunci de ce le ai în protocol? Oamenii mei de la clinică au vorbit cu Ministerul Sănătăţii. Cel mai bun medicament pentru Covid, fără reacţii adverse, s-a dovedit a fi Arbidol.

Au studiat şi doctorii mei, au făcut studii, au făcut cereri şi l-au băgat pe protocol. Urma… Am vorbit şi cu un lanţ de farmacii care să accepte să-l bage fără adaos că nu dea oamenii mai mult de 10 lei…

Nu mai răspundeau la telefon (n.r. – cei de la Ministerul Sănătăţii) şi după două săptămâni a vorbit cineva de la clinică. Ne-au spus că nu au mai răspuns pentru că au luat Remdesivir de 30 milioane de la UE, că au fost subvenţionate.

Ajungem la interese financiare şi la ordine de la stăpâniri. Arbidolul este în protocol? Este, da? De unde-l cumpăr?”, a spus Gigi Becali la România TV.

 Sursa - evz.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

COMUNA GROPNITA, JUDET IASI, sat BULBUCANI, tel/ fax 0232.414124, email: primariagropnita@gmail.com organizează licitație (etapa 2) în vederea concesionării spaţiilor din Dispensarul medical, aflate in domeniul public al comunei Gropniţa, judetul Iasi, în vederea amenajării de Cabinete medicale individuale şi Farmacie. Spațiile din Dispensarul Uman sunt identificate astfel: 3. Spaţiul nr. 3 - suprafaţă totală de 37,10 mp, situat la parterul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 16,55 mp-Administraţie+spaţiu de 3,75 mp-Oficiu+spaţiu de 8,80 mp-Hol+spaţiu de 4,20 mp-Depozitare+spaţiu de 3,80 mp-G.S.) 4. Spaţiul nr.4 - suprafaţa totală de 44,97 mp din care: 27,40 mp spaţii cabinete+17,57 mp spaţii comune, situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu de 18,45mp-Camera pentru tratamente+ spaţiu de 8,95 mp-Centru personal); 5. Spaţiul nr. 5- suprafată totală de 32,47 mp din care: 14,90 mp spaţiu cabinet+17,57 spaţii comune ,situat la etajul clădirii Dispensarului medical (spaţiu 12,25 –cabinet stomatologie + 2,65 mp-Sterilizare). Concesionarea se face conform OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ și Hotărârii Consiliului Local nr. 110 / 18.12.2020. Informații privind documentația de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. Documentația de atribuire se poate ridica de la sediul Primariei comunei Gropnita, Compartimentul achiziții publice. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar este de 50 lei, se poate achita in numerar la casieria Primăriei comunei Gropnița. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 21.03.2021, ora 12:00. Ofertele se depun la sediul Primariei, data-limita de depunere a ofertelor: 26.03.2021, ora 10:00, intr- un exemplar. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 26.03.2021, ora 11:00 la sediul Primăriei comunei Gropnița, judetul Iasi. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iasi, strada Elena Doamna, nr. 1A, CP 700398, tel 0232260600, fax 0332435700, email: tr-iasi-reg@just.ro
Cele mai multe vaccinari de pana acum: peste 47.000 de romani au fost imunizati intr-o zi
05/03/2021 20:26

Un nou record de vaccinari a fost stabilit in Romania. Mai exact, peste 47.000 de persoane au fost vaccinate intr-o singura zi, conform ultimului bilant al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor pri ...

La 117 ani, cea mai bătrână persoană din Europa s-a vindecat de COVID. Este călugăriță și locuiește la Toulon
05/03/2021 17:45

O călugăriţă franceză care este cea mai varstnică persoană din Europa şi care trăieşte intr-un azil din Toulon a supravieţuit Covid-19. Lucile Randon, care a luat numele Sora Andre in 1944, urmeaz ...

Specialistii anunta o iminentă criză a diabetului
05/03/2021 17:09

Obezitatea britanicilor alimenteazã o „crizã a diabetului” şi va declanşa „un dezastru” pentru sistemul naţional de sãnãtate (National Health System, NHS), ...

Sechele după COVID pot dura și 9 luni
05/03/2021 16:39

Infectarea cu coronavirus poate crea mari necazuri si după vindecare, pentru că aduce probleme pulmonare grave.   Au fost persoane care s-au resimtit si la 9 luni distantă după ce au scăpat de v ...

CORONAVIRUS Romania. Bucurestiul a depasit incidenta de 3 la mie si intra in scenariul rosu
05/03/2021 14:12

Incidenta cazurilor de COVID-19 in Capitala a trecut vineri, 5 martie, de 3 imbolnaviri la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Bucurestiul intra astfel in scenariul rosu. De altfel, numarul cazurilor noi din ...

BREAKING Tulpina africană a COVID-19, identificată în România
05/03/2021 11:58

Tulpina sud-africană a COVID-19 a fost identificată in Romania. În urma analizării unui nou lot de 93 de probe in cadrul studiului de secventiere a genomului virusului SARS-CoV-2, divizia de cercetare ...

Tulpina sud-africană de COVID-19 a ajuns în România
05/03/2021 11:45

 Romania a raportat primele două cazuri ale variantei de coronavirus identificate pentru prima dată in Africa de Sud, a anunţat vineri publicaţia de ştiri online HotNews, citand datele clinicii privat ...

Rețeta miraculoasă pe bază de gelatină care
05/03/2021 11:00

Gelatina - Cel mai eficient leac impotriva durerilor de articulatii(Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate)     INCEARCA SI ASTA: Probleme cu articulatiile? Ingredientul care te ajută, din bucăt ...

30 de ani de viziune limpede
05/03/2021 09:36

Anul acesta, Ziarul Evenimentul implineste 30 de ani si impreună cu Optica Medicală Vision For You dorim să răsplătim primii 30 de cititori cu o pereche de Lentile pentru ochelari de vedere, CADOU. Tot ...

AFINELE medicament si ce trateaza. Efecte impresionante
05/03/2021 09:14

Desi este vremea vacantelor, a soarelui arzator si a bucuriei ultimei luni de vara, natura se pregateste de... iarna. Cele mai puternice fructe si legume terapeutice apar acum, ca un ajutor oferit tuturor vie ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei