Un medic din România îi dă dreptate lui Donald Trump: Este posibil să ne injectăm dezinfectant și chiar ar putea fi util în tratarea COVID-19

00000 ULTIMA-ORA

Dimensiune font:

| 25-04-2020 22:27

 

Un medic din România îi dă dreptate lui Donald Trump: Este posibil să ne injectăm dezinfectant și chiar ar putea fi util în tratarea COVID-19

 

 

 

”TRUMP A ȘCOLIT, DIN NOU, ÎNTREG MAPAMONDUL! Poate sunteți la curent cu afirmațiile de ieri, ale Președintelui SUA, referitoare la posibilitatea de a ne injecta dezinfectanți, și la aceea de a ne trata cu raze luminoase care să treacă prin noi...”, susține medicul primar chirurg Adina Alberts.

În opinia medicului, deși președintele american a fost luat în derâdere de mai toată lumea, cele indicate de acesta nu sunt nici pe departe imposibilități... ci ar putea fi chiar o soluție la ceea ce se întâmplă azi. Într-o amplă analiză pe pagina personală de Facebook, dr.Adina Alberts face o analiză din care reiese că cele spuse de Donald Trump nu sunt deloc prostii:


 

”Ei bine, există cel puțin un dezinfectant care se găsește în farmacii sub formă de tablete sau sub forma injectabilă, ieftin, accesibil oricui și dovedit că fiind foarte eficient împotriva celor mai periculoase virusuri!

Donald Trump a arătat din nou că el e LIDERUL LUMII. Nu a greșit când a spus că s-ar putea să ne injectăm dezinfectant! Ceea ce o să aflați acum, de la mine, o să vă cutremure până în adâncul măduvei și, probabil, o să vă spuneți „cum de nu m-am gândit la asta?!”, în special dacă sunteți medici, cu atât mai mult în specialitate de “boli infecțioase”.

Urmează un text mai lung decât cele cu care v-am obișnuit, dar vă rog să vă păstrați răbdarea și să citiți până la final – închizând cercul informației, prin răspunsul la întrebarea: „De ce nu se aplică acest tratament?

Când Trump a spus „injectare” și „dezinfectant” în aceeași frază, presa mondială a speculat că președintele SUA îi sfătuiește pe oameni să-și bage în vene soluții de sterilizat și dezinfectat suprafețe, sau soluții dezinfectante de menaj. A fost ironizat, ridiculizat, denigrat și comentat în fel și chip în presa din România, cel puțin!

Din păcate, fie nu au fost întrebați medicii, fie o mare parte din aceștia nu s-au concentrat suficient pe răspuns, iar informația a fost luată ca atare, în derâdere.

Acum vin eu și vă întreb:

Vă mai amintiți de ALBASTRU DE METILEN?

ALBASTRU DE METILEN este un medicament și un colorant. Ca medicament, este utilizat sub formă sa injectabilă pentru tratarea methemoglobinemiei, dar și ca antidot în intoxicațiile cu cianură.

În 1891, medicul Paul Ehrilch trata cu albastru de metilen soldații americani bolnavi de malarie. Unii specialiști îl consideră un antimalaric mai eficient decât hidroxiclorochina.

Vezi și: Președintele Academiei Române prezintă cifrele ASCUNSE de Guvern: 'Bătrânii nu au nevoie de milă și de pomană. Nu-i umiliți'

În foarte multe cazuri, albastru de metilen înlocuiește cu succes antibioticul.

Acesta se folosește cu mare succes în infecțiile urinare cu bacteria E. Coli, în amigdalitele virale și bacteriene, în infecțiile tegumentare și în orice leziuni superficiale ale pielii sau mucoaselor. Vă amințiți, cu siguranță, că în copilărie, la fiecare roșu în gât, ni se pictau amigdalele cu ajutorul unui băț cu vată în vârf.

Astăzi există tablete, capsule, comprimate și loțiuni cu albastru de metilen, în farmacii.

Ceea ce e mai puțin cunoscut, și e important să aflați, este că în anumite boli, această substanță se folosește pe cale injectabilă. (FORMA FARMACEUTICĂ. Soluţie injectabilă: Soluţie limpede, de culoare albastru închis, cu o valoare a pH-ului cuprinsă între 3,0 şi 4,5 Osmolaritatea este, de obicei, cuprinsă între 10 şi 15 mOsm/kg).

***

Dar Trump a menționat în tratamenteul COVID 19 și razele UVC.

Vă amintiți că v-am sfătuit să apelați la o soluție de dezinfectare a locuinței, mult mai eficientă și mai puțin toxică, folosind lampa germicidală.

Albastrul de metilen, combinat cu lumina UV reprezintă o asociere care a tratat cu succes anumite tipuri de psoriazis. Această asociere este intens studiată pentru a înlocui efectele antibioterapiilor în situațiile în care rezistența la antibioticele existente pe piață este totală.

UV de tip C sunt utilizate pentru a trata infecțiile localizate. De asemenea, în studiul cercetătorilor Steinmann, Gravemann, Friesland, Doerrbecker, Müller, Pietschmann și Seltsam, realizat la Helmholtz Centre for Infection Research, Hanovra, Germania, publicat în mai 2013, se arată eficiența incontestabilă a celor două tehnici în reducerea patogenilor din sânge, albastru de metilen împreună cu razele UV-C inactivează virusul hepatic C din mostrele de sânge!

„Această tehnică este o unealtă eficientă în inactivarea germenilor din sânge, precum virusul hepatitei C, iar cu ajutorul ei se pot reduce substanțial transmiterea virusurilor prin transfuzii de sânge”, se concluzionează în studiul susținut de Asociația Americană a Băncilor de Sânge.

***

Albastru de metilen, UVC si COVID-19

Cercetătorii chinezi au utilizat BX-1, care este o tehnologie adjuvantă în terapia anti HIV, folosită la scara largă, și care combină albastrul de metilen și UV-C. În acest mod se sterilizează preparate de sânge, plasmă, trombocite, fără a fi afectate celulele sanguine. Utilizată și în contextul COVID 19, această tehnologie ar putea ajuta la dezvoltarea rapidă a unei terapii bazate pe plasmă convalescentă, care are putere de vaccin în acest context pandemic, și care pare cea mai logică și rapidă soluție în acest moment.

„BX-1 elimină cu succes SARS-CoV-2 în 2 minute. BX-1 este o tehnologie sigură pentru transfuziile de sânge și plasmă folosite în terapiile cu sânge recoltat de la pacienții purtători sănătoși, aflați în convalescență sau vindecați. Un vaccin bazat pe utilizarea BX-1 are un potențial fantastic în combaterea actualei pandemii”, se arată în studiul realizat de cercetătorii Changzhong Jin, Bin Yu, Jie Zhang, Hao Wu, Xipeng Zhou, Hangping Yao, Fumin Liu, Xiangyun Lu, Linfang Cheng, Miao Jiang și Nanping Wu, publicat la data de 17 martie 2020.

Așadar, probabil că vă întrebați cum de nu s-a gândit nimeni până acum, în special mințile luminate ale Organizației Mondiale a Sănătății, la aceste două elemente consacrate. De ce nu au luat în calcul acest tratament?

Răspunsul pe care mi-l ofer eu, și la care puteți reflecta și dumneavoastră, este strâns legat și de situația paracetamolului, detaliată de mine mai demult, un medicament care deși și-a dovedit eficiența în lupta cu COVID-19, anumiți „influenceri” din lumea farmaceutică susțin că e „apă de ploaie”.

Paracetamolul costă 2 lei. Albastru de metilen costă, ați ghicit!, tot 2 lei! Oare acesta să fie motivul pentru care este ignorat?! 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:26

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Iulian Capsali: Florin Piersic - o victimă a crizei medicinei
19/05/2024 07:55

Cazul Florin Piersic, un "tezaur" national, arată - a cata oară? - falimentul sistemului de sănătate din Romania, incapacitatea de a aborda pluridisciplinar un pacient. Poti să mori cu zile, plimbat intre ...

Dragoș Damian: 18 mai 2024. Lume bună la prima lopată din construcția Spitalului Regional de Urgență Cluj
19/05/2024 06:29

Trei zile inainte, 15 mai 2024. Studiu sociologic Colegiul Medicilor: Medicii romani, burnout 36%, teama de malpraxis 80%, intentia de plecare din tără 58% la medicii sub 35 de ani. Felicitări pentru inaugu ...

Margarină sau unt? Răspunde dieteticianul
18/05/2024 00:19

Stim că margarina, ca si untul, este o substantă grasă. Dar e mai putin cunoscut care este cea mai bună pentru organism. „Grăsimile sunt adesea intelese gresit si simplificate excesiv, chiar si de că ...

Tusea convulsivă și sugarii. Primele decese
18/05/2024 00:18

Tusea convulsivă a provocat decesul a doi sugari, anuntă Institutul National de Sănătate Publică.Este vorba despre doi sugari: unul de 4 luni, din Bucuresti, vaccinat corespunzător varstei, cu 2 doze de ...

Cancerul ovarian, în creștere! Atenție la simptome!
18/05/2024 00:17

Incidenta cancerului ovarian, cel mai letal dintre cancerele detectate la femei, este in crestere. Anual, in tara noastră, sunt diagnosticate aproximativ 1.800 de femei cu acest tip de cancer si mai mult de ju ...

ANSVSA trebuie să facă ordine pe piața suplimentelor alimentare, spune prof. Ion Fulga
18/05/2024 00:14

Pentru a face ordine piata suplimentelor alimentare, ANSVSA trebuie să monitorizeze aplicarea prevederilor Directivei europene in acest domeniu , a precizat prof.univ.dr. Ion Fulga, seful catedrei farmacologi ...

S-au găsit 'vinovații' pentru cheagurile de sânge în urma vaccinării anticovid: Victimele erau predispuse genetic
17/05/2024 21:28

Cheaguri de sange care au cauzat moartea in urma vaccinării cu anticovid cu vaccinuri Johnson & Johnson (J&J) şi AstraZeneca au fost cauzate de o reacţie autoimună la care sunt predispuse anumite pe ...

Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
17/05/2024 18:46

Un articol de opinie publicat recent in New York Post sustine că există noi dovezi care ar putea clarifica originile pandemiei de COVID-19, sugerand că oamenii de stiintă au ascuns adevărul despre virus. C ...

AREST la domiciliu pentru medicul de la Institutul Oncologic Bucureşti care ar fi uitat o compresă într-o pacientă
17/05/2024 16:46

Chirurgul de la Institutul Oncologic Bucuresti suspectat că a uitat o compresă intr-o pacientă pe care a operat-o a fost plasat sub arest la domiciliu. Medicul este cercetat pentru ucidere din culpă, in co ...

Două doctoriţe de la Spitalul Clinic CF2 din Bucureşti au fost trimise în judecată. Au falsificat un diagnostic
17/05/2024 13:33

Două doctoriţe de la Spitalul Clinic CF2 din Bucureşti au fost trimise in judecată de Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvarşirea infracţiunii de fals intelectual, fiind acuzate c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei