Euro 2020: Italia, victorie zdrobitoare în meciul de deschidere (3-0 vs Turcia)/ VIDEO

fotbal  UEFA-a-

Dimensiune font:

| 12-06-2021 07:02

 Desfășurarea partidei dintre Turcia și Italia:

Final de meci la Roma. Turcia vs Italia 0-3

'90+2 Chiellini intervine incredibil în fața lui Yilmaz și respinge în corner.

'90 Dervisoglu îl faultează dur pe Barella și primește cartonaș galben.

'88 Primul cartonaș galben al turneului final este primit de Soyuncu.

'85 Berardi părăsește terenul, Bernardeschi va evolua în ultimele minute.

'81 Încă două schimbări făcute de Mancini: Chiesa și Belotti au intrat, Insigne și Immobile au ieșit.

'79 Gol Italia! Squadra Azzurra combină superb, mingea ajunge la Insigne și acesta înscrie cu un șut plasat, la colțul lung.


'76 Dervisoglu îl înlocuiește pe Karaman.

'73 Schimbare la italieni: Cristante intră în locul lui Locatelli.

'66 Gol Italia! Cakir respinge în față șutul lui Spinazzola, Immobile urmărește mingea și înscrie (2-0).


'65 Turcii fac două schimbări: au intrat Ayhan și Kahveci, au ieșit Tufan și Yokuslu.

'58 Locatelli trage cu pământul, mingea sare în fața lui Cakir, dar portarul are o intervenție bună și respinge în corner.

'55 Cakir respinge șutul lui Spinazzola, mingea sare la Immobile, dar foarfeca acestuia trece pe lângă poartă.

'53 Berardi centrează puternic în fața porții, Demiral încearcă să respingă, dar trimite mingea în propria poartă (1-0 pentru Italia).


'51 Under pleacă singur spre poarta lui Donnarumma, ajunge în poziție de șut, dar Spinazzola se repliază foarte bine și deviază. Portarul Italiei a prins fără probleme.

'50 Meras rămâne întins pe gazon după un duel.

A început repriza secundă. Under a intrat în locul lui Yazici, iar Di Lorenzo l-a înloccuit pe Florenzi.

Pauză la Roma (Turcia vs Italia 0-0).


'44 Spinazzola trimite o centrare în careu, mingea îl lovește în mână pe Celik, dar arbitrul nu a dictat nici de această penalti (a fost consultat și sistemul VAR).

'42 Immobile trage puternic, pe centrul porții, dar Cakir reține fără probleme.

'34 Yilmaz centrează, dar Donnarumma respinge la timp din fața lui Tufan.
 
'29 Barella cade în careu după un duel cu Yazici, dar arbitrul lasă jocul să continue.


'22 Chiellini trimite o lovitură excelentă de cap, dar Cakir plonjează spectaculos și respinge în corner, de sub bară.

'21 Șutul lui Immobile este oprit de Soyuncu, italienii cer penalti, dar fundașul turc avea mâinile lipite de corp.

'18 Insigne trage la colțul lung, dar nu pune suficient efect în execuție și mingea trece pe lângă poartă.


'14 Șutul lui Berardi nu îi pune probleme lui Cakir.

Prima ocazie i-a aparținut lui Immobile. Atacantul italian a tras pe lângă poartă.

Euro a început! Italienii au prima ocazie pe Stadio Olimpico.

Prima minge ajunge la jumătatea terenului fiind transportată de o mașină în miniatură.

Cele două imnuri sunt intonate la Roma.

Imnul Euro 2020 se aude pe stadionul din Roma: Martin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People.


Andrea Bocelli interpretează emoționant "Nessun dorma". Momente speciale pe Stadio Olimpico.
 

Turneul final al Campionatului European de fotbal debutează vineri, la Roma, cu meciul din Grupa A dintre Italia și Turcia. Partida de pe Stadio Olimpico va începe de la ora 22:00, va fi transmisă în direct pe ProTV și LiveBLOG pe HotNews.ro.


Echipele de start:

Italia (4-3-3): Donnarumma - Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Locatelli - Berardi, Immobile, Insigne. Selecționer: Roberto Mancini
 
Turcia (4-1-4-1): Cakir - Celik, Demiral, Soyuncu, Meras - Youkuslu - Karaman, Tufan, Calhanoglu, Yazici - Yilmaz. Selecționer: Senol Gunes.

Meciul va fi arbitrat de olandezul Danny Makkelie, ajutat de asistenţii Hessel Steegstra şi Jan de Vries. Franţuzoaica Stephanie Frappart va fi arbitru de rezervă, iar olandezul Kevin Blom va fi asistent VAR. În camera VAR se vor mai afla olandezul Pol van Boekel şi germanii Christian Gittelman şi Bastian Dankert.
 
Din Grupa A mai fac parte Elveția și Țara Galilor. Cele două se vor întâlni sâmbătă, de la ora 16:00, pe Stadionul Olimpic din Baku (Azerbaidjan).

De știut:
  • Statistica este de partea Italiei: are 7 victorii în 10 partide disputate cu Turcia. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate (inclusiv ultimele două partide).
     
  • Squadra Azzurra este neînvinsă în ultimele 27 de meciuri (22 de victorii, 5 remize). De cealaltă parte, Turcia a înregistrat 14 victorii, 10 remize și 3 înfrângeri.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8766/99/2017 (527/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Kolado” S.R.L., cu sediul în sat Dancu, str. Daliei nr. 70, bl. D3, sc. A, et. 3, ap. 13, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Componenţa, Valoare -lei-, 1. Bunuri mobile, Echipamente şi utilaje, 90.670,00, 2. Bunuri mobile, Mijloace de transport, 62.700,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunrile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.07.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv până la data de 10.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 3093/89/2017, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Total Media Radio - TV” S.R.L. Vaslui, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Unirii nr. 14, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV/BUN, Valoare -Lei- 1., Echipament tehnologic, aparate de măsură şi control, mijloc de transport, mobilier, aparatură birotica 174.679. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scose la vânzare este cel de mai sus şi reprezintă 100% din valoarea de inventar, iar vânzarea se va efectua conform hotărârilor Adunării creditorilor din data de 23.07.2021, respectiv la cel mai bun preţ oferit. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 12.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv până la data de 09.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administratorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefon: 0335/566.035, 0744/291.653, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Surpriză mare la fotbal! Campioana europeană, eliminată de la Jocurile Olimpice
28/07/2021 14:16

Surpriză de proportii la Tokyo 2020. Germania, campioana europeană en-titre, pleacă acasă după faza grupelor. În ultimul meci, nemtii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu nationala Coastei de Fild ...

Naționala de fotbal a fost eliminată din turneul olimpic la golaveraj. Cum s-a încheiat ”finala” cu Noua Zeelandă
28/07/2021 14:12

Nationala olimpică de fotbal a Romaniei, antrenată de Mirel Rădoi, a jucat miercuri meciul decisiv cu Noua Zeelandă pentru calificarea in sferturile de finală ale competitiei de la Tokyo. După primele do ...

Top 5 cele mai populare pariuri pe fotbal
28/07/2021 11:49

De departe, fotbalul este cel mai important şi cel mai pariat sport dintre toate celelalte sporturi existente pe piaţa unei case de pariuri. Pentru a putea paria profitabil pe acest sport vei avea nevoie de a ...

Pe ce loc a urcat România în clasamentul pe medalii, după succesele istorice de azi noapte
28/07/2021 09:10

 Canotajul romanesc a adus două medalii, una de aur si una de argint, in această noapte la Tokyo 2020. Ziua a inceput perfect pentru Romania, cu Ancuta Bodnar si Simona Radis confirmandu-si statutul ...

VIDEO JO 2020, canotaj: Ancuța Bodnar și Simona Radiș, medalie de aur în proba de dublu vâsle feminin
28/07/2021 08:53

 Echipajul de dublu vasle feminin al Romaniei, format din Ancuta Bodnar şi Simona Radiş, a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce s-a impus in cursa de miercuri. Bodnar şi ...

Dumitru Romilă a fost depus la Capela Catolică a Cimitirului Eternitatea
27/07/2021 20:09

Regretatul simbol al Politehnicii Iaşi, fostul jucător, căpitan de echipă şi apoi un foarte prolific antrenor la nivel de copii şi juniori, Dumitru Romilă, a incetat din viaţă luni, in cursul amiezii, ...

IMAGINI IREALE de la Olimpiadă: Un antrenor neamț își ia la palme sportiva
27/07/2021 17:29

Un antrenor a fost mai energic decat trebuie pentru a-şi motiva eleva, germana Martyna Trajdos, inainte de a intra in competiţia olimpică de judo, la categoria -63 kg, informează leuipe.fr.     ...

Top 5 case de pariuri stradale
27/07/2021 16:07

Deşi din cauza pandemiei, casele de pariuri stradale au suferit serios, ei bine, iată că acestea incă se află pe un trend ascendent. Totodată, unele au ales să se axeze şi pe mediul online, insă au con ...

ȘOC în Japonia - Naomi Osaka, umilită și eliminată încă din optimi la Jocurile Olimpice
27/07/2021 09:37

Naomi Osaka, marea speranţă a Japoniei pentru titlul olimpic, a fost eliminată in optimile turneului de tenis, fiind invinsă de sportiva cehă Marketa Vondrousova. Osaka, cea care a boicotat ultimele turnee ...

Laurenţiu Brănescu a semnat cu Farul Constanţa
26/07/2021 13:51

Fostul goal-keeper al Politehnicii Iaşi din returul precedentei ediţii de campionat, Laurenţiu Brănescu (27 de ani) a semnat, luni la amiază, un contract de joc cu echipa antrenată şi patronată de Gică ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei