30 de fenomene ale naturii superbe, surprinse în fotografii

Dimensiune font:

| 10-01-2018 10:41

 Nu există, probabil, om care să rămână indiferent la minunile care înfrumusețează planeta noastră. Extraordinarele fenomene ale naturii fac Pământul un loc mai interesant.

Locurile unde acestea se manifestă sunt inundate de turiști care se minunează de frumusețea lor și le imortalizează cu aparatele de fotografiat. Universul are căile sale de a crea locuri și fenomene ale naturii atât de frumoase, încât uneori nu îți vine să crezi că sunt reale.

Iată, în continuare, câteva imagini extraordinare. Aceste fenomene ale naturii atrag nenumărați observatori.

Stâlpii de lumină, Rusia

fenomene ale naturii

Iată primul dintre aceste fenomene ale naturii. Vremea din anumite părți ale lumii, cum ar fi regiunea polară, poate să devină extrem de rece.

Din cauza temperaturilor scăzute, lumina naturală apare sub forma unor coloane. Acestea au fost denumite „stâlpi de lumină”.

Ei pot fi văzuți în Rusia și la Cascada Niagara. Ei sunt rezultatul pe care lumina îl crează atunci când ricoșează din cristalele de gheață.

Coșurile de zăpadă

fenomene ale naturii

Fumarolele sunt deschideri în crusta planetei noastre. Ele se formează în zonele în care sunt prezenți vulcani.

Scopul lor este să emită aburi și gaze. Dar, în zonele reci, aburul îngheață când iese din fumarolă și are ca rezultat formarea așa-numitelor coșuri de zăpadă.

Florile de gheață

fenomene ale naturii

Acest superb fenomen al naturii creează imaginea uimitoare a sute de flori de gheață pe suprafața mării înghețate. Această imagine, care seamănă cu un câmp, se creează atunci când temperatura atmosferei este mult mai scăzută decât cea a gheții.

Fenomene ale naturii – Ghețarii dungați, Antarctica

fenomene ale naturii

Dacă atunci când te gândești la iceberg-uri singura culoare care îți vine în minte este culoarea albă, ai dreptate, dar nu în totalitate. Iceberg-urile din Antarctica – în dungi albastre, galbene, verzi și maro – sunt o excepție superbă.

Aceste fenomene ale naturii sunt create de către valurile care se sparg de iceberg și care îl umplu de apă. Când aceasta se întâmplă, apa îngheață imediat și nu se formează spumă.

Diferitele culori ale dungilor sunt cauzate de alge și sedimente.

Fulgerele vulcanice

fenomene ale naturii

Acest fenomen natural mai este cunoscut și sub numele de „furtună de noroi”, care îl descrie perfect. Erupția unui vulcan produce reziduuri încărcate pozitiv, care creează o descărcare electrică atunci când se lovesc de sarcina încărcată negativ prezentă în atmosferă.

Este un fenomen cu durată foarte scurtă. Acesta este motivul pentru care este dificil de filmat sau de studiat de către oamenii de știință.

Poarta către iad, Turkmenistan

fenomene ale naturii

Dacă te uiți la fotografie, vei vedea că numele se potrivește locului ca o mănușă. Este situat în Turkmenistan și interesant este faptul că nu este un fenomen în întregime natural.

Crearea sa datează din 1971, când geologii căutau petrol. Dar ei au săpat într-o zonă cu multe gaze naturale. Pământul s-a prăbușit și s-a creat o gaură adâncă de aproximativ 20 de metri.

Gazele naturale creează metan, care explodează ușor. Astfel, oamenii de știință au hotărât să le dea foc.

S-a estimat că aveau să ardă pentru câteva săptămâni. Dar, 42 de ani mai târziu, flacăra încă arde.

Apusuri și răsărituri cu străluminări verzi

fenomene ale naturii

Acest fenomen natural include străluminări și raze de culoare verde. Este un fenomen scurt, care are loc înainte de apus sau răsărit.

Durează numai câteva secunde și este foarte rar. Aceasta pentru că formarea sa are nevoie de condițiile potrivite, care să altereze lumina Soarelui.

Furtuna eternă a Venezuelei

fenomene ale naturii

Cunoscut și drept „fulgerele din Catatumbo”, acest spectacol atmosferic apare peste gura de vărsare a râului Catatumbo, în locul în care acesta se varsă în lacul Maracaibo.

Fenomenul poate fi observat pentru 160 de nopți din an, pentru aproximativ 10 ore pe zi. Acesta este format la o înălțime de 1 kilometru de către o masă de nori de furtună.

Fenomene ale naturii – Valul bioluminiscent

fenomene ale naturii

Acesta constă în apariția apei albastre strălucitoare în numeroase locații din jurul lumii. Fenomenul cauzează strălucirea apei cu o culoare albastră scânteietoare.

Aceasta se datorează concentrației ridicate de microorganisme marine numite fitoplancton. Acestea sunt bioluminiscente, ceea ce înseamnă că emit lumină naturală.

Găurile albastre

fenomene ale naturii

Una dintre cele mai populare găuri albastre este cea din Belize. Puțini cunosc istoria formării ei.

Găurile albastre au fost cândva peșteri, pe vremea în care nivelul mării era mult mai scăzut decât astăzi. Creșterea nivelului mării a dus la inundarea acestor peșteri.

Există astăzi astfel de găuri peste tot în lume. Unele dintre ele au o adâncime de peste 300 de metri.

Câmpuri cu pânză de păianjen

fenomene ale naturii

Australia este casa acestui fenomen neobișnuit. El duce la acoperirea câmpurilor întinse cu pânză de păianjen.

De obicei, fenomenul apare în timpul inundaților, când mulțimi de păianjeni migrează în același timp.

Fenomene ale naturii – Cercurile de zâne, Namibia

fenomene ale naturii

Dacă se întâmplă să zbori din Angola spre Africa de Sud, uită-te pe fereastră și vei vedea spații nesfârșite umplute cu petece de pământ în formă de cercuri. Teoria oamenilor de știință referitoare la formarea lor nu a fost încă confirmată.

Aceștia spun că termitele de nisip, care trăiesc în sol, ar putea fi responsabile pentru crearea lor.

Baloanele înghețate de metan

fenomene ale naturii

Dacă vizitezi Alberta, Canada, oprește-te la Lacul Abraham, pentru a fi martorul acestui fenomen natural incredibil. Lacul este plin de sute de baloane de metan.

Acestea sunt literalmente visul oricărui fotograf. Ele se formează atunci când materia moartă organică se scufundă pe fundul lacului, unde este digerată de bacterii.

„Cercuri în recolte” subacvatice

fenomene ale naturii

Aceste bizare fenomene ale naturii au fost descoperite pentru prima dată în 1995, în sudul Japoniei. Ele au rămas un mister pentru foarte mult timp.

În 2011, oamenii de știință au rezolvat într-un final misterul. Creația cercului a fost atribuită peștelui balon.

Masculul peștelui are numai 12 centimetri lungime. Acesta crează aceste cercuri complicate când fâlfâie din coadă în scopul de a atrage o parteneră.

Fenomene ale naturii – Lacul pătat, Canada

fenomene ale naturii

Acest lac din Canada conține cele mai mare cantități de minerale, cum ar fi sulfatul de magneziu, sulfatul de sodiu și calciu din lume.

Datorită concentrației ridicate a acestor minerale, când apa din Lacul Pătat se evaporează, ea crează cercuri frumos colorate.

Migrația crabilor roșii, Insula Crăciunului

fenomene ale naturii

Acești crabi de pământ sunt endemici pe insulele din Oceanul Indian. Ei inundă străzile Insulei Crăciunului în fiecare an pentru aproximativ 18 zile.

Acest fenomen apare când ei își părăsesc ascunzișurile din pădurile locale cu scopul de a se reproduce.

Norii lenticulari

fenomene ale naturii

Norii aceștia sunt atât de ciudați încât oamenii au crezut că sunt OZN-uri. Forma lor de lentilă poate fi atribuită aerului umed care plutește deasupra unui munte.

Acesta creează o serie de valuri oscilante.

Fenomene ale naturii – Norii irizați

fenomene ale naturii

Motivul pentru care vedem rar astfel de nori este că există niște condiții specifice necesare apariției lor. Stratosfera este de obicei atât de uscată, încât nu permite formarea norilor.

Totuși, iernile polare extreme crează condițiile potrivite. Acestea permit destulă umezeală care să ducă la apariția lor.

Migrația fluturelui monarh

fenomene ale naturii

Acești fluturi își au casa în Mexic și California de Sud. Ei își petrec iarna aici, în hibernare.

Totuși, pentru a ajunge aici, ei migrează masiv în fiecare an din statele din est. Astfel, ei aduc o bucurie în inimele tuturor celor care sunt martori la fenomen.

Fenomene ale naturii – Peisajele Daxia

fenomene ale naturii

Peisajele Daxia sunt unice, scufundate în culori roșii țipătoare. Ele pot fi găsite în mai multe locuri din China.

Procesul formării lor a fost rezultatul depozitelor de minerale și gresie roșie, care au fost sculptate de ploi și vânt timp de milioane de ani. Astăzi, ele sunt niște forme de relief incredibil de frumoase.

Curcubeiele de foc

fenomene ale naturii

Aceste fenomene ale naturii se numără printre cele mai rar lucruri de pe Pământ. Curcubeiele de foc se formează de lumina reflectată din cristalele de gheață în norii de mare altitudine.

Ele apar sub forma unui arc de culoarea spectrului. Datorită formei sale, curcubeul de foc pare paralel cu orizontul.

Coloanele de bazalt

fenomene ale naturii

Aceste coloane sunt rezultatul erupției unui vulcan antic. Coloanele erau platouri cu lavă.

Din punct de vedere geometric, sunt atât de bine făcute, încât ai zice că au fost realizate artificial sau prin magie.

Fenomene ale naturii – Soarele negru

fenomene ale naturii

Evenimentul pe WhatsApp – cele mai tari știri, direct pe telefon!

Ești mereu pe fugă? Noi îți trimitem zilnic cele mai importante 3 știri din Iași, Moldova și țară – scurt, clar, fără spam.

Plus: alerte locale de urgență, noutăți exclusive și acces rapid la anunțuri importante.

► Intră pe canalul nostru oficial:

⇒ Încearcă 3 zile. Dacă nu-ți place, poți ieși oricând.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Denumirea, adresa, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale autoritatii contractante: Comuna Roma, comuna Roma, sat Roma, Str. Brazilor nr. 54, judetul Botosani, telefon 0231/544.622, fax 0231/565.978, e-mail: primaria.roma@yahoo.ro, cod fiscal 3372114. 2. Denumirea, adresa, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale biroului de la care se poate solicita documentatia de atribuire. Daca este cazul, costul si conditiile de plata in vederea obtinerii documentatiei de atribuire: Biroul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Roma, cu sediul in comuna Roma, sat Roma, Str. Brazilor nr. 54, judetul Botosani, telefon 0231/544.622, fax 0231/565.978, e-mail: primaria.roma@yahoo.ro, cod fiscal 3372114. Documentatia de atribuire in format electronic este pusa de catre Autoritatea Contractanta cu titlu gratuit la dispozitia ofertantilor care au inaintat o solicitare in acest sens. 3. a) Locul prestarii serviciilor: Comuna Roma, cu satele apartinatoare Roma si Cotargaci, judetul Botosani. b) Obiectul concesionarii; natura si dimensiunea prestarilor: Serviciul de utilitate publica de distributie a gazelor naturale in Comuna Roma, cu satele apartinatoare Roma si Cotargaci, judetul Botosani, conform art. 8 H.G.209/2019. c) Termenul de finalizare sau durata contractului: 49 de ani. 4. a) Termenul de depunere a ofertelor: 20.06.2025, ora 10.00. b) Adresa la care trebuie transmise ofertele: Comuna Roma, Roma, sat Roma, Str. Brazilor nr. 54, judetul Botosani, telefon 0231/544.622, fax 0231/565.978, e-mail: primaria.roma @yahoo.ro. c) Limba sau limbile in care trebuie redactate ofertele: romana. d) Data, ora si locul deschiderii ofertelor: 20.06.2025, ora 11.00, Comuna Roma, comuna Roma, sat Roma, Str. Brazilor nr. 54, judetul Botosani. 5. Conditiile personale, tehnice si financiare pe care trebuie sa le indeplineasca ofertantii: conform documentatiei de atribuire. 6. Criterii utilizate la atribuirea contractului: conform documentatiei de atribuire. 7. Dupa caz, procentajul minim din lucrari care trebuie acordat partilor terte: conform documentatiei de atribuire. 8. Data trimiterii spre publicare a anuntului de participare: 30.04.2025. 9. Denumirea si adresa organismului competent de rezolvare a contestatiilor si, dupa caz, de mediere. Informatii exacte privind termenele de depunere a contestatiei si, dupa caz, denumirea, adresa, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale biroului de la care se pot obtine aceste informatii: Tribunalul Botosani, Sectia de Contencios -Administrativ, cu sediul in orasul Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, email: tr-botosani@just.ro.
Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul fiscal, adresa, numarul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Orasul Flamanzi, cu sediul in oras Flamanzi, Str.Dumitru Iov nr.284, judetul Botosani, telefon 0231/552.351, fax 0231/552.626, e-mail: orasflamanzi@yahoo.com, cod fiscal 3372173. Reglementari legale privind acordarea de finantare nerambursabila: In baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general; Hotararea Consiliului Local Orasul Flamanzi nr. 36/17.03.2025 privind aprobarea bugetului local pentru anul 2025, a bugetului activitatilor finantate integral din venituri proprii. Suma totala alocata de la bugetul local este de 40.000 Lei si se aloca in intregime pentru activitati cultural sportive. Criteriile de acordare a finantarilor nerambursabile sunt cele prezentate in Regulamentul privind acordarea de finantare nerambursabila de la bugetul local pentru activitatile nonprofit de interes local aprobat prin Hotararea Consiliului Local Flamanzi nr. 10/31.01.2014, modificata prin Hotararea Consiliului Local Orasul Flamanzi nr. 48/28.03.2025. Documentatia pentru elaborarea si prezentarea propunerilor de proiecte/ programe se poate obtine de pe site-ul Orasului Flamanzi: https://orasul- flamanzi.ro. Documentatia de solicitare a finantarii nerambursabila se poate descarca de pe site-ul autoritatii contractante: https://orasul- flamanzi.ro si se poate procura de la sediul Orasului Flamanzi, orasul Flamanzi, Str. Dumitru Iov nr. 284, judetul Botosani. Data-limita pentru depunerea propunerilor de proiecte: 12.06.2025, ora 16.00, la adresa: Orasul Flamanzi, orasul Flamanzi, Str. Dumitru Iov nr. 284, judetul Botosani. Perioada la care se desfasoara selectia de proiecte, verificarea eligibilitatii, a indeplinirii criteriilor referitoare la capacitatea tehnica si financiara si evaluarea propunerilor de proiecte este 16.06.2025 -17.06.2025.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Municipiul Vaslui, cu sediul in municipiul Vaslui, Str. Spiru Haret nr. 2, judetul Vaslui, telefon 0235/310.999, fax 0235/315.946, e-mail: pmv@primariavaslui.ro, cod fiscal 3337532. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -4 terenuri apartinand domeniului public al Municipiului Vaslui, in vederea amplasarii de terase provizorii, situate in municipiul Vaslui, F.N., conform caietului de sarcini, H.C.L. Vaslui nr. 151/30.04.2025 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019, identificate astfel: -T1 -suprafata de 75 mp, situat in imediata vecinatate a cladirii fostului Palat al Telefoanelor; -T2 -suprafata de 35 mp, situat pe platoul pietonal din zona Teatrului de Vara, in fata restaurantului Crama Domneasca; -T3 -suprafata de 64 mp, situat in partea dreapta fata de intrarea principala a Teatrului de Vara; -T4 -suprafata de 67 mp, situat in partea stanga fata de intrarea principala a Teatrului de Vara. 3.Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: de la sediul Municipiului Vaslui sau de pe site-ul institutiei: www.primaria vaslui.ro. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Patrimoniu, etaj 2, cam. 210 din cadrul Municipiului Vaslui, Str. Spiru Haret nr. 2, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 22.05.2025, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2025, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Municipiul Vaslui, Registratura, municipiul Vaslui, Str. Spiru Haret nr. 2, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depun intr-un singur exemplar, in original, in doua plicuri sigilate: unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 02.06.2025, ora 10.00, la sediul administrativ al Pietei Centrale din municipiul Vaslui, Str. Nicolae Iorga nr. 2, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, municipiul Vaslui, Str.Stefan cel Mare nr.54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.05.2025.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Dimitrie Cantemir, cu sediul in sat Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, Str. Principala nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/485.389, e-mail: primaria.dtcm@yahoo.com, cod fiscal 3394295. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -suprafata totala de 20,00 ha, teren extravilan, pasune comunala, apartinand domeniului privat al Comunei Dimitrie Cantemir, situata in sat Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, judetul Vaslui, conform H.C.L. Comuna Dimitrie Cantemir nr. 27/06.05.2025 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019, identificata astfel: -Lot 1 -sat Hurdugi, 10,00 ha, Tarla 69, Parcela 875; -Lot 2 -sat Hurdugi, 10,00 ha, Tarla 69, Parcela 873. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Comunei Dimitrie Cantemir. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Dimitrie Cantemir, comuna Dimitrie Cantemir, sat Hurdugi, Str. Principala nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 20 Lei/exemplar, care se achita in numerar la casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 21.05.2025, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 29.05.2025, ora 16.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Dimitrie Cantemir, comuna Dimitrie Cantemir, sat Hurdugi, Str. Principala nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2025, ora 14.00, la sediul Comunei Dimitrie Cantemir, comuna Dimitrie Cantemir, sat Hurdugi, Str. Principala nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 07.05.2025.
Mexicanii au descoperit un străvechi palat mayaș
10/08/2021 13:30

Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni, construit cu peste 1000 de ani in urmă. Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni ce era utilizat cel mai probabil de eli ...

8 curiozități despre porci, animalele pe care le-am domesticit de două ori
21/12/2019 10:53

 Te-ai intrebat vreodată cand a devenit mistretul animalul docil din cotet pe care il stim cu totii astăzi? Sau cat de tare poate răcni un porc? În acest articol trecem in revistă mai multe curio ...

VIDEO – Animale inteligente care ne fură premiul întâi la testele IQ
21/12/2019 07:49

 Să vorbim despre animale inteligente. Care este cea ma inteligentă specie din lume? Ati putea fi foarte tentati să spuneti că oamenii, dar realitatea este ceva mai complicată. În cartea „ ...

7 adevăruri ascunse despre Roma Antică, pe care nu le găsești în manuale
21/12/2019 07:37

 Roma Antică a fost o fortă civilizatoare si o societate ideală pentru dezvoltarea artelor, filosofiei si stiintei. Romanii erau constructori excelenti, iar armata lor neinfricată era temută de o ...

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat
21/12/2019 06:00

 Un studiu recent a arătat că aproximativ jumătate dintre romani cred că au telefonul ascultat. Cu zecile de programe de interceptare, care pot fi achizitionate chiar de pe internet, la un pret accesib ...

Capacitățile noastre nebănuite: 6 simțuri „supraomenești”
20/12/2019 06:34

 Oamenii au abilităti foarte diferite. Unii dintre noi compun cantece care emotionează pană la lacrimi, altii aleargă ca vantul si altii inventează tehnologii noi care schimbă lumea. Însă aces ...

Tunelul Laerdal: cel mai lung tunel rutier din lume
20/12/2019 06:28

 Unde crezi că se află cel mai lung tunel rutier din lume? În Norvegia, tara in care este imposibil să mergi cu masina dintr-un loc in altul fără să treci printr-o trecătoare montană sau să ...

VIDEO- SUPER OAMENI
20/12/2019 06:12
VIDEO – 5 locuri misterioase și încărcate negativ, care-ți vor da fiori
18/12/2019 09:40

 Există cateva locuri in lume care captivează imaginatia si interesul celor pasionati de mistere. De unele dintre ele se leagă sinucideri de animale, disparitii fără urmă, fenomene ciudate sau traged ...

Există viață după moarte. Mii de gene din corp funcționează chiar și la patru zile după deces
18/12/2019 07:36

 Viată după moarte – acesta nu e doar un concept, ci o realitate. Un studiu publicat de doi cercetători americani dovedeste că, in cazul animalelor, unele gene continuă să functioneze pană la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei