Este printre cele mai cunoscute branduri de televizoare din lume, dar merită investiția?

tv

Dimensiune font:

| 25-01-2023 16:59

 Marca Philips este cunoscută în întreaga lume. Un televizor Philips este un televizor destul de fiabil și se află în topul celor mai bune în ceea ce privește durabilitatea. TV Philips sunt cunoscute pentru calitatea excepțională a imaginii, datorită tehnologiilor inovatoare, cum ar fi Ambilight.

Imersiunea este unică și oferă o experiență foarte bună. Marca oferă diferite modele la prețuri diferite pentru a se potrivi tuturor profilurilor de utilizatori.

TV Philips OLED: de încredere sau nu?

Un televizor Philips OLED este de calitate superioară. Acestea oferă un afișaj uimitor și o experiență de joc excelentă. Tehnologia sa audio este, de asemenea, de o calitate foarte înaltă și oferă o imersiune sonoră largă și convingătoare.

Detaliile imaginii, culoarea și contrastul conținutului au convins mulți utilizatori. Mai mult, un astfel de televizor oferă chiar și diferite configurații pentru a optimiza experiența de joc și vizualizarea grafică.

Durabilitatea unui TV Philips este la fel de mare ca a altor mărci?

Televizoarele LED Philips se află în top 3 cele mai bune televizoare LED în ceea ce privește durabilitatea în timp. Pe de altă parte, televizoarele OLED nu rezistă la fel de mult ca celelalte mărci de top.

Într-adevăr, barometrul Fnac Darty oferă un scor de durabilitate de 91 pentru orice tv Philips OLED. Media este de 104. Acesta acordă televizoarelor LED un scor de 120. Media este de 95.

Au TV Philips la un raport calitate-preț bun?

Brandul Philips oferă posibilitatea de a cumpăra un televizor LED 4K la un raport calitate-preț bun. Televizoarele Philips se adresează tuturor bugetelor cu o gamă largă și variată. Dispun de funcția Ambilight proprie mărcii, disponibilă atât pe televizoarele LED, cât și pe cele OLED. Într-adevăr, experiența Ambilight este sublimă, iar utilizatorii care au testat-o au fost încântați de ea.

Care sunt cele mai frecvente probleme cu televizoarele Philips?

Ca toate televizoarele, experiența sa nu este perfectă, iată care sunt principalele probleme pe care le puteți întâmpina cu televizorul Philips:

·         Televizorul Philips nu mai pornește: acest lucru se poate datora mai multor cauze diferite și trebuie trimis în garanție, reparat sau înlocuit, după caz.

·         Problema ecranului negru: aceasta este adesea o eroare simplă, care se resetează prin oprirea televizorului timp de câteva secunde sau prin deconectarea acestuia direct de la priza de perete. În caz contrar, aceasta se datorează uneia dintre sursele televizorului, care trebuie deconectată și apoi reconectată.

·         Problema ecranului albastru: atunci când conectați un dispozitiv extern la televizor, trebuie să vă asigurați că formatul este acceptat de televizor, altfel nu va funcționa.

·         Lumină roșie intermitentă: acest lucru se datorează firmware-ului televizorului care trebuie actualizat. În caz contrar, resetarea televizorului Philips la setările din fabrică va rezolva problema.

Care este primul lucru care se strică la un televizor Philips?

Foarte des, prima defecțiune a unui televizor Philips este legată de un ecran care nu mai afișează nimic. Acest lucru este cauzat, de obicei, de un defect al LED-urilor sau al procesorului televizorului.

Cât durează televizoarele Philips?

Televizoarele LED Philips au o durată de viață bună și se numără printre primele 3 mărci cu cea mai bună durată de viață a televizoarelor.

Cu toate acestea, televizoarele OLED ale mărcii au o durată de viață mai scurtă. De obicei, acestea nu durează mai mult de 6 ani și, prin urmare, sunt mai puțin performante decât alte mărci din acest punct de vedere.

Cât timp este garanția pentru televizoarele Philips?

Televizoarele Philips sunt garantate timp de 2 ani de la cumpărare. Perioada de garanție începe de la data achiziției, care este menționată pe dovada de achiziție, și este important să păstrați această dovadă în cazul unei cereri de garanție.

Astfel, dacă televizorul se strică, Philips se va ocupa de reparații gratuite în perioada de garanție. Cu toate acestea, televizorul nu trebuie să fi fost utilizat într-un mediu nepotrivit, care să fi provocat daune, deoarece garanția nu va funcționa în acest caz.

Ce sistem de operare (OS) utilizează televizoarele Philips?

Televizoarele Philips sunt echipate cu sistemul de operare Android TV. Acest lucru vă oferă acces la întregul ecosistem Google într-un mod simplu și intuitiv. Puteți descărca YouTube, Disney+ sau Netflix pe televizor. Faptul că puteți vorbi direct cu televizorul pentru a căuta prin aplicații este, de asemenea, foarte practic.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:15

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Chinezii au creat șoareci cu coarne de cerb
16/03/2023 17:49

Cercetătorii din China au reusit cu succes să recolteze celule stem de la cerbi pentru a le folosi pe soareci, scrie Daily Mail. Echipa de cercetători de la Universitatea Politehnică de Nord-Vest din Xi'an, ...

Istoria ochelarilor, invenția revoluționară din Evul Mediu
10/03/2023 14:51

Un om de stiintă arab, Ibn al-Haytham, cunoscut in Europa sub numele de Alhacen, a creat baza teoretică a acestei inventii in secolul al XI-lea, prin studiile sale asupra corneei umane si efectelor razelor de ...

Cine este judecătoarea care a acțiunea statului român de a recupera 1,4 miliarde de lei de la imperiul fraților Micula
09/03/2023 13:15

O judecătoare a blocat actiunea statului roman de a recupera 1,4 miliarde de lei de la imperiul fratilor Micula. Comisia Europeană e uimită de această decizie si de inactiunea statului roman in recuperarea ...

Maşinile Google Street View se întorc în România
06/03/2023 15:00

Maşinile Google Street View se intorc in Romania, cu scopul de a actualiza imaginile din peste o sută de localităţi şi drumurile aferente acestora, informează Google intr-un comunicat de presă transmis, ...

Cosmonauți blocați în spațiu, după ce au fost loviți de un meteorit. O capsulă de salvare Soiuz a ajuns la Staţia Spaţială Internaţională
26/02/2023 10:46

O capsulă de salvare Soiuz a ajuns la Staţia Spaţială Internaţională. O capsulă spaţială rusească din gama Soiuz s-a conectat in cursul nopţii de sambătă spre duminică la Staţia Spaţială Int ...

 Cum va arăta omul peste 1.000 de ani
23/02/2023 16:38

  Peste o mie de ani, structura corpului uman se va schimba substantial ca urmare a evolutiei si va diferi semnificativ fată de aspectul contemporanilor nostri, sustin o serie de experti britanici i ...

Vulturul negru, pasarea disparuta in Romania de peste jumatate de secol,a reparut in Dobrogea la finele anului trecut
23/02/2023 15:59

Vulturul negru este o pasăre răpitoare de zi de talie foarte mare, din familiei Accipitridae. Este cea mai mare pasăre răpitoare din Europa. În Europa mai există doar cateva zeci de exemplare de vult ...

 Calul troian, refăcut din 18.000 de taste
23/02/2023 15:52

  Un artist din Germania a construit un cal uriaş folosind 18.000 de butoane luate de pe tastaturile pentru calculatoare, cu scopul de a condamna obsesia omului modern pentru lumea tehnologiei. Impresion ...

Bing Chat, un robot agresiv
23/02/2023 15:15

În SUA, primii useri care au testat Bing Chat, chatbot-ul de test prezentat de Microsoft, au rămas uimiti de faptul că nu este retinut si „precaut” precum ChatGPT. Oamenii au postat online ...

Florin Salam are probleme cu legea. A fost săltat în timpul unor percheziții la cămătari și proxeneți
22/02/2023 13:29

Florin Salam a fost săltat, alături de proxenetul Sile Broscoi, in timpul unor perchezitii la cămătari si proxeneti din judetele Ilfov si Valcea. Manelistul anuntase că are un concert in Italia intr-un l ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei