Materialele de fixare, detaliul care oferă siguranță oricărei clădiri

Captură de ecran 2021-05-21 134716

Dimensiune font:

| 21-05-2021 14:00

În ciuda pandemiei, o analiză a pieței construcțiilor din România arată că lucrurile stau destul de bine, la nivelul anului trecut această industrie depășind valoarea de 16 miliarde de euro. Valoarea lucrărilor a crescut, iar investițiile în infrastructură sunt în creștere semnificativă, la fel ca și tranzacțiile imobiliare. Fiecare an va aduce noi provocări în toate segmentele, iar concurența este destul de mare. De aici vine și ideea de perfecțiune, la care se raliază toți jucătorii din domeniu care vor să-și consolideze poziția.

Fie că dorești să îți ridici o casă, o clădire de birouri sau o construcție metalică, atenția trebuie focalizată nu doar pe proiect, care trebuie să fie impecabil, ci și pe materiale, care trebuie să fie de cea mai bună calitate. Evident, contează și oamenii implicați, care trebuie să-și dovedească priceperea și creativitatea nu doar în ceea ce privește proiectul tehnic și implementarea lui, ci și calitatea materialelor. Un ochi avizat va ști mereu la ce să se oprească astfel încât finalul să fie unul perfect.

Atenția la detalii face diferența dintre meșteșug și artă, idee de la care noi plecăm mereu când oferim servicii sau produse. Pentru cei care au nevoie de proiectare, am dezvoltat un software și câteva aplicații. Timpul și calculele precise sunt de mare importanță pentru arhitect și proiectant. Având în vedere acest lucru, Rawlplug a dezvoltat un program unic de calcul (Rawlplug EasyFix), un selector de fixări, elemente de fixare și alte aplicații care facilitează și accelerează procesul de lucru pe un design arhitectural. Pentru a ușura procesul de căutare, am pus la punct și o bibliotecă tehnică, în care sunt toate documentele necesare pentru comercializarea produselor pe piață, respectiv pentru utlizarea acestora în proiectele de construcții. Clienții pot găsi în bibliotecă fișa tehnică a produsului, declarația de performanță a produsului (DoP), o evaluare Tehnică Europeană (ETA), detalii despre aprobarea tehnică sau evaluarea tehnică națională, certificate de igienă și rapoarte de rezistență la foc.

Cum oferi siguranță unei clădiri

Pentru reușita unui proiect nu este suficientă doar o documentație impecabilă, ci și materialele de lucru, care să ofere siguranță și rezistență viitoarei clădiri. Punem accent pe orice detaliu, cu atenție specială pe soluții de fixare fie că sunt ancore (chimice, expandabile, șuruburi, tijedezivi, șuruburi autoforante), pentru care oferim inclusiv sculele necesare și consumabile. Dacă vorbim despre șuruburile autoforante, este important de precizat că sunt uneori cunoscute sub numele de șuruburi pentru tablă.

Fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, cu rezultate excelente pentru construcțiile exterioare, acestea pot fi identificate prin punctul ascuțit al burghiului care este proiectat pentru o varietate de aplicații precum fixarea metalului pe metal și a metalului pe lemn. Gama este foarte largă, constructorii având la dispoziție 12 modele - șurub autoforant cu cap hexagonal și șaibă EPDM, șurub autoforant cu/fără șaibă pentru fixarea tablei metalice pe structuri și cadre din oțel (perforare până la 3, 6 sau 8 mm), șurub autoforant cu cap hexagonal (perforare până la 2,5 mm), șurub autoforant cu / fără șaibă pentru fixarea plăcilor metalice pe metal de grosime mare (perforare până la 12 mm), șurub autoforant cu/fără șaibă pentru fixarea plăcilor metalice pe metal de grosime mare (perforare până la 12 mm), șurub autoforant din oțel inoxidabil cu cap hexagonal (perforare până la 6 mm), șurub autoforant din oțel inoxidabil cu cap hexagonal (perforare până la 2,5 mm), șurub autoforant din oțel inoxidabil cu / fără șaibă pentru fixarea plăcilor metalice pe metal de grosime mare (perforare până la 12 mm), șurub autofiletant cu cap bombat (oțel inoxidabil A2), șurub autoforant cu cap hexagonal (oțel inoxidabil A2), șurub autoforant cu cap bombat (oțel inoxidabil A2), șurub autoforant cu cap înecat (oțel inoxidabil A2). 

Ce alt detaliu mai important decât siguranța poate fi oferit ca argument atunci când vine vorba despre construcția unei clădiri? Iar siguranța este dată și de materialele de fixare de foarte bună calitate!

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:12

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Ion Neculce, cu sediul administrativ in sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, telefon 0232/710.880, email: office@primaria- ionneculce.ro, cod fiscal 4541050. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata de 2.539 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr.cadastral 62719, Carte funciara 62720; -teren in suprafata de 2.539 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr. cadastral 62720, Carte funciara 62720; -teren in suprafata de 1.374 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr.cadastral 62721, Carte funciara 62721; -teren in suprafata de 1.165 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr. cadastral 62722, Carte funciara 62722; ce apartin domeniului privat al Comunei Ion Neculce, conform caietului de sarcini, O.U.G. nr. 57/03.07.2019 si H.C.L. al Comunei Ion Neculce nr. 94/17.10.2024. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei sau electronic, prin e-mail: office@primaria- ionneculce.ro. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 18.11.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 26.11.2024, ora 16.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, Registratura. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: un exemplar. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.11.2024, ora 09.30, Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi -etajul I -Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0332/403.647, fax 0332/435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 01.11.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Ion Neculce, cu sediul administrativ in sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, telefon 0232/710.880, email: office@primaria- ionneculce.ro, cod fiscal 4541050. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata de 4.250 mp, situat in extravilanul satului Razboieni, comuna Ion Neculce, nr. cadastral 62548, Carte funciara 62548; -teren in suprafata de 3.080 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr.cadastral 61364, Carte funciara 61364; ce apartin domeniului privat al Comunei Ion Neculce, conform caietului de sarcini, O.U.G. nr. 57/03.07.2019 si H.C.L. al Comunei Ion Neculce nr. 89/27.07.2023. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei sau electronic, prin e-mail: office@primaria- ionneculce.ro. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 18.11.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 26.11.2024, ora 16.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, Registratura. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: un exemplar. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.11.2024, ora 09.30, Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi -etajul I -Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0332/403.647, fax 0332/435.700, e-mail: tr-iasi-reg @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 01.11.2024.
Influenţa Lunii asupra vieţii de pe Pământ. Ce efecte puternice are?
06/11/2024 11:12

Influenţa Lunii asupra vieţii de pe Pămant. Ce efecte puternice are? Luna, singurul satelit natural al Pămantului, exercită o influentă profundă asupra vietii de pe planeta noastră. De la ciclurile ma ...

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – opera fundamentală a unui savant de excepţie
05/11/2024 14:24

 La data de 3 noiembrie 2024, Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” implineşte 190 de ani de la infiinţare. Una dintre cele mai vechi instituţii de cercetare a biodiversită ...

S-a descoperit că generațiile mai tinere au creierul mai mare. Care sunt efectele?
05/11/2024 12:15

S-a descoperit că generatiile mai tinere au creierul mai mare. Care sunt efectele? Generaţiile mai tinere au creierul mai mare. Este mai sănătos? Iată ce spun studiile despre efectele acestui lucru. ...

Cum poate un telefon accesibil să aducă tehnologia de top la îndemâna ta?
04/11/2024 10:36

Cum poate un telefon accesibil să aducă tehnologia de top la indemana ta? În ultimii ani, industria smartphone-urilor a evoluat rapid, iar competitia acerbă dintre producători a făcut ca tehnologia ...

Cel mai vechi organism viu de pe Pământ trăiește în munții Carpați. Este o plantă care are peste 60.000 de ani
01/11/2024 10:51

Cercetători ai Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca au descoperit o plantă care trăieşte de peste 60.000 de ani in Carpaţii Orientali. Ei sustin intr-un comunicat transmis mart ...

Microsoft anunţă lansarea unei „constelații de agenți AI” care să înlocuiască angajații din companii
30/10/2024 10:33

Microsoft anunţă lansarea unei „constelatii de agenti AI” care să inlocuiască angajatii din companii Microsoft lansează o suită de modele AI autonome (sau „agenti”) care pot ser ...

La intersecția dintre cultură și tehnologie, ce aduce viitorul?
28/10/2024 16:06

 Inovatii emergente precum inteligenta artificială (IA), realitatea virtuală (VR) si realitatea augmentată (AR) imping limitele proceselor creative si permit noi forme de exprimare. Prin intermediul IA, ...

Inovaţie în materie de transport: Norvegia construiește primul tunel subacvatic plutitor din lume
24/10/2024 12:58

Inovaţie in materie de transport: Norvegia construieste primul tunel subacvatic plutitor din lume Primul tunel subacvatic plutitor de pe intreaga planetă va fi construit in nordul Norvegiei, conectand oras ...

 Descoperire minunată a oamenilor de ştiinţă. Mirosul oamenilor este mai rapid decât se credea anterior
21/10/2024 13:24

 Descoperire minunată a oamenilor de ştiinţă. Simtul olfactiv uman este mai rapid decat se credea anterior Simtul olfactiv al omului nu este deloc de neglijat, oamenii de stiintă dezvăluind că sunt ...

Ploaia de meteori, unul dintre cele mai așteptate fenomene astronomice ale lunii. Va putea fi văzută în noaptea dintre 21 și 22 octombrie
20/10/2024 10:42

Orionidele, curentul de meteori, este unul dintre cele mai asteptate fenomene astronomice ale lunii octombrie 2024. Se desfăsoară anual in perioada octombrie - noiembrie, atunci cand Pămantul se roteste in j ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei