Ce alimente a interzis Regina Elisabeta în bucătăria Palatului Buckingham
Dimensiune font:
Regina Elisabeta a impus reguli stricte inclusiv în bucătăria Palatului Buckingham, unde a interzis anumite preparate, condimente și băuturi pe care nu le poate consuma. Fostul bucătar al Reginei, Darren McGrady, care a lucrat pentru ea timp de 15 ani, a dezvăluit, într-un interviu pentru „The Telegraph‟, că Majestatea Sa este pretențioasă cu privire la felurile de mâncare din meniul său.
Pe lista condimentelor interzise, se află: usturoiul, ceapa și boia. De ce? Din cauza respirației urât mirositoare pe care o pot provoca și pentru că Regina se poate balona din cauza lor. De asemenea, ea nu își dorește nici amidon în dieta sa, așa că oricât de bună ar fi o porție de paste, Regina a interzis în totalitate acest preparat. Alimentele alternative sunt: salatele, peștele la grătar sau puiul cu o garnitură de legume. Desigur, carnea trebuie să fie bine gătită, nicidecum rare sau medium.
Pentru că a eliminat carbohidrații din meniu, în bucătărie nu se află nici cartofi, dar nici băuturi care conțin zahăr. În plus, pe lista alimentelor „interzise‟ se află și ouăle cu coajă albă, asta pentru că Regina consideră că ouăle cu coajă maro sunt mai bune la gust, așa că le preferă pe acestea.
În plus, pentru a evita o posibilă intoxicație alimentară, ea a interzis consumul de crustacee, dar și consumul de ficat de rață sau de gâscă. Nici apă de la robinet nu se bea, de frica otrăvirii. Membrii Familiei Regale consumă doar apă minerală de la mărci pe care le cunosc.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau