Pandișpan cu ness și dulceață
Dimensiune font:
Pandișpanul cu ness și dulceață este o rețetă potrivită pentru orice zi.
Ingrediente
- 5 ouă
- 200g de zahăr
- o cană de lapte
- o cană de ulei
- 1 1/2 cană de făină
- 1 lingură de cacao
- 1 lingură de ness
- un praf de copt
- 4 linguri de dulceață de cireșe mari
Cum se prepară
Ouăle se vor mixa împreună cu zahărul, până se va forma o cremă spumoasă ce creşte în volum. Apoi se adaugă pe rând laptele şi uleiul, puțin câte puţin, mixând încontinuu. La final, se va adăuga făina, pe care o amestecăm cu praful de copt.
Compoziția obținută se împărte în 3 boluri astfel: un bol va rămâne simplu, în al doilea adăugăm cacao şi ness, iar în al treilea adăugăm dulceață, scrie bucataras.ro. Se va unge o tavă nu prea mare cu ulei şi se va tapeta cu făină, după care se va turna compoziția primului bol pe mijlocul tăvii.
Compoziția celui de al doilea bol se va turna exact în mijlocul primei compoziții. Iar compoziția celui de al treilea bol se va turna în mijlocul celei de a doua compoziții. Se dă la cuptorul bine, încins timp de 55 de minute la foc moderat. Se pudrează cu zahăr.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau