Petru Trimbitas a dezvaluit cum ajungi un programator bine platit, in urma mentoratului WellCode. Teapa, nu te-ai astepta la asta!

wellcode-teapa (2)
wellcode-teapa (1)

Dimensiune font:

| 03-12-2021 12:58

Succesul este obiectivul nostru, al tuturor, si suntem invatati sa muncim pentru a-l obtine inca din primii ani de viata. Insa doar o parte dintre noi reuseste sa-si atinga obiectivele profesionale si sa-si indeplineasca visul de a avea un job bine platit si o viata eliberata de grijile financiare.

 

Una dintre meseriile care au castigat avant in ultimii ani este cea de programator. Majoritatea tanjeste la salariile mari obtinute in domeniul programarii si viseaza la obtinerea unui job care sa fie recompensat astfel. Petru Trimbitas, fondatorul programului de mentorat WellCode, a dezvaluit motivul pentru care programatorii sunt atat de bine platiti si cum poti ajunge sa lucrezi in domeniu. Astfel, potrivit fondatorului WellCode, salariile din domeniul IT sunt influentate de cererea mare de programatori existenta pe piata nationala si internationala.

 

”Salariile programatorilor sunt atat de mari pentru ca este mare nevoie de programatori. Asta inseamna ca nu exista un drum bine stabilit ca sa ajungi programator. Exista absolventi de facultati de Informatica care nu reusesc sa se angajeze in domeniu si care, de multe ori, ajung sa practice total alte meserii. Din cauza faptului ca nu exista o cale cunoscuta de a deveni programator, foarte multa lume se pierde pe parcurs".

 

 Fondatorul WellCode mai precizeaza ca salariile mari nu sunt un motiv suficient pentru a-i motiva pe toti sa depaseasca obstacolele aparute in drum.

 

 ”Dar, chiar daca salariile platite in domeniul IT sunt extrem de motivante, nu toti cei care se apuca sa invete programare ajung sa si profeseze, pentru ca renunta la primul obstacol aparut in cale”, mai spune  Petru Trimbitas.

 

"Cu toate ca stii ca o sa fii platit bine, ca o sa ai un job bun, totusi apar foarte multe obstacole pe drum. Astfel, ajungi sa te descurajezi si sa crezi ca nu o sa ajungi niciodata programator, asa ca majoritatea oamenilor renunta. Din cauza asta, ajung foarte putini oameni care sa fie programatori, specialisti programatori pregatiti si gata sa fie angajati. De aceea,cererea de specialisti este mare, iar firmele trebuie sa se lupte pentru ei,  oferindu-le beneficii mai bune si salarii mai mari”, afirma fondatorul WellCode.

 

Crezi ca experienta inseamna doar mentoratul WellCode? Teapa! Petru Trimbitas a explicat detaliat ce inseamna sa ai experienta in domeniul IT si de ce practica este mai importanta decat certificarea. El a subliniat de ce punctul final al mentoratului WellCode – dezvoltarea propriei aplicatii -, iti poate asigura obtinerea unui job in IT.

 

”Experienta inseamna orice fel de aplicatie pe care tu ai creat-o. Atat timp cat ai un laptop sau un calculator si ai creat o aplicatie care, in mod ideal, functioneaza, e publicata pe internet si o pot vedea si alti oameni - asta inseamna deja experienta. Nu mai esti restrictionat de absolut nimic. Trebuie pur si simplu ca tu sa scrii cod si sa creezi aplicatii, iar acestea vor fi luate in calcul ca experienta. Atunci cand vei merge cu proiectul la angajator, ii vei explica felul in care l-ai gandit,  arhitectura si modul in care ai scris codul pentru el. Astfel, ii vei demonstra angajatorului ca tu chiar stii sa scrii cod si sa creezi aplicatii, iar el va avea incredere sa te angajeze pentru ca deja a vazut ceva creat de tine. In plus, pe baza discutiei, angajatorul isi va da seama ca tu esti autorul proiectului si ca nu l-ai copiat din alta parte. In acest fel tu iti poti demonstra mult mai usor experienta si nu mai esti conditionat de examene si de certificari. Pur si simplu, singurul lucru de care esti restrictionat este timpul pe care il investesti si felul in care inveti si in care scrii cod”, este convins Petru Trimbitas.

 

Fondatorul WellCode a dezvaluit, totodata, si atuul principal al programului de mentorat WellCode, despre care sustine ca este ”cheia” ca sa intri in domeniu si sa fii un programator bine platit: 

 

”Inainte de toate, ai nevoie de cineva de la care sa inveti. Ai nevoie de cineva care sa fie ori in punctul in care vrei tu sa ajungi, ori mai sus. Intotdeauna ai nevoie sa inveti de la un programator care stie sa scrie cod si care poate sa te ajute . Adica, trebuie sa poata sta langa tine si sa-ti raspunda la intrebari, pentru a-ti putea dezvolta gandirea logica. Gandirea logica este un fel de labirint în care ai nevoie de o persoana care sa-ti arate calea cea mai buna si cea mai rapida catre iesire. Acest lucru este crucial cand inveti programare: sa ai un mentor     care sa-ti spuna de fiecare data cand gresesti. Sa ai pe cineva care sa-ti arate si care era modul corect de a face lucrurile, fara sa mai gresesti pe viitor, cand te vei lovi de o provocare asemanatoare. Practic, asta e cheia ca sa intri in domeniu, sa ajungi un programator bine platit”, incheie el.

 

Intra pe site-ul WellCode si consulta oferta completa! Nu ezita si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode. Urmareste testimonialele actualilor sau pe cele ale fostilor cursanti, inregistrate pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri, si, apoi, daca crezi ca este domeniul care ti se potriveste, nu mai pierde timp si inscrie-te in programul de mentorat WellCode. Tu iti construiesti succesul! Puterea e in mainile tale!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:57

Subscrisa“EuroBusiness LRJ”S.P.R.L., cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr.11, Jud.Iași, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C.”VILA LUX GRUP” S.R.L, cu sediul în Mun. Bacău, Str. Mioriței, nr. 82, Bl. 82, Sc. B, parter, ap. 2, jud. Bacău, J04/53/1998, CUI 10141511, desemnat prin Sentinţa Civilă 326/24.07.2020, pronunţată de Tribunalul Bacău, Secția a II–a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, în dosarul 5323/110/2017, primește oferte,pe suport de hârtie, în plic sigilat la sediul lichidatorului judiciar, până la data de 24.01.2022, orele 12:00, pentru angajarea unei firme specializate în serviciul arhivistic pentru prelucrarea arhivistică (servicii de organizare a fondului arhivistic) și de păstrare și conservare (depozitare) a fondului arhivistic. Deschiderea ofertelor se va face la data de 24.01.2022, orele 13:00. Oferta trebuie să conțină următoarele elemente obligatorii: structura prețului pentru fiecare serviciu, prețul pentru perioada de depozitare legală, precum și pentru un metru liniar de documente,modalități și termene de plată. Oferta va fi însoțită de copiile certificatelor de conformitate, a actului constitutiv al persoanei juridice, a certificatelor de inregistrare la Registrul Comertului,a autorizației de funcționare pentru serviciile arhivistice menționate, inclusiv de păstrare și conservare a documentelor de arhivă cu valoare practică, eliberată de Arhivele Naționale,precum și de proiectul contractului în care să se regăsească și clauzele privind transferul acestor documente, conform Ordinului MAI nr.137/27.09.2013 și a art.18 indice 4, din Legea nr.138/2013. Documentele de arhivă cuprind documente contabile, acte de personal etc., ale societății falite S.C.”VILA LUX GRUP”S.R.L, în cantitate de aproximativ 12 m.l. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare este prețul cel mai mic oferit. Ofertele ce urmeaza a fi primite vor fi supuse atenţiei Adunării Creditorilor debitoarei S.C.”VILA LUX GRUP”S.R.L.-în faliment. Desemnarea ofertantului câştigător al selecţiei de oferte va fi făcută în conformitate cu decizia Adunării Creditorilor .Relații suplimentare la tel./fax 0232/220.777, mail: office.is@lrj.ro,www.lrj.ro.
Subscrisa“EuroBusiness LRJ”S.P.R.L., cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr.11, Jud.Iași, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C.”VILA LUX GRUP” S.R.L, cu sediul în Mun. Bacău, Str. Mioriței, nr. 82, Bl. 82, Sc. B, parter, ap. 2, jud. Bacău, J04/53/1998, CUI 10141511, desemnat prin Sentinţa Civilă 326/24.07.2020, pronunţată de Tribunalul Bacău, Secția a II–a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, în dosarul 5323/110/2017, primește oferte,pe suport de hârtie, în plic sigilat la sediul lichidatorului judiciar, până la data de 24.01.2022, orele 12:00, pentru angajarea unei firme specializate în serviciul arhivistic pentru prelucrarea arhivistică (servicii de organizare a fondului arhivistic) și de păstrare și conservare (depozitare) a fondului arhivistic. Deschiderea ofertelor se va face la data de 24.01.2022, orele 13:00. Oferta trebuie să conțină următoarele elemente obligatorii: structura prețului pentru fiecare serviciu, prețul pentru perioada de depozitare legală, precum și pentru un metru liniar de documente,modalități și termene de plată. Oferta va fi însoțită de copiile certificatelor de conformitate, a actului constitutiv al persoanei juridice, a certificatelor de inregistrare la Registrul Comertului,a autorizației de funcționare pentru serviciile arhivistice menționate, inclusiv de păstrare și conservare a documentelor de arhivă cu valoare practică, eliberată de Arhivele Naționale,precum și de proiectul contractului în care să se regăsească și clauzele privind transferul acestor documente, conform Ordinului MAI nr.137/27.09.2013 și a art.18 indice 4, din Legea nr.138/2013. Documentele de arhivă cuprind documente contabile, acte de personal etc., ale societății falite S.C.”VILA LUX GRUP”S.R.L, în cantitate de aproximativ 12 m.l. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare este prețul cel mai mic oferit. Ofertele ce urmeaza a fi primite vor fi supuse atenţiei Adunării Creditorilor debitoarei S.C.”VILA LUX GRUP”S.R.L.-în faliment. Desemnarea ofertantului câştigător al selecţiei de oferte va fi făcută în conformitate cu decizia Adunării Creditorilor .Relații suplimentare la tel./fax 0232/220.777, mail: office.is@lrj.ro,www.lrj.ro.
Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, telefon 0232299690, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 60.765 mp, identificat cadastral în T43 HS759/1, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 22.971 mp, identificat cadastral în T43 HB760/1, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1.988 mp, identificat cadastral în T43 HS762, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 2.892 mp, identificat cadastral în T43 HS763/2, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 2.401 mp, identificat cadastral în T43 HB765/2, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 39.907 mp, identificat cadastral în T43 HB767/3, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 873 mp, identificat cadastral în T43 HB767/4, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 22.382 mp, identificat cadastral în T43 HS768/1, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1.986 mp, identificat cadastral în T44 P770, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 114.475 mp, identificat cadastral în T44 HB771/3, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 600 mp, identificat cadastral în T44 P772, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 46.159 mp, identifica cadastral în T44 HS773, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 601 mp, identificat cadastral în T44 HB774, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; teren situat în extravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 4.338 mp, identificat cadastral în T44 HS777/2, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași; Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 42/09.06.2021, H.C.L. 84/22.11.2021, H.C.L. 87/25.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 16.02.2022, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 17.02.2022, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
Curiozități despre daci. Cum se căsătoreau dacii și câte soții aveau bărbații?
16/01/2022 19:28

Dacii au fost un popor de războinici, strămosii romanilor si, potrivit istoricilor, prima mare civilizatie a lumii. Acestia au stăpanit secole la rand teritoriul dintre Marea Neagră, Munţii Balcani, Tisa ...

Duminică este Ziua Internațională a Statului Degeaba. Cum a apărut sărbătoarea celebrată începând din 1973
16/01/2022 12:50

 Ziua Statului Degeaba, marcată pe 16 ianuarie, este celebrată incepand din 1973. Această zi se referă literalmente la a nu face nimic, ceea ce o plasează in randul altor sărbători cu un iz suprar ...

VIDEO-Distrugerea lui Mihai Eminescu, născut pe 15 ianuarie. Substanțele care l-au dus spre moarte
16/01/2022 00:19

Mihai Eminescu „s-a consumat mult mai repede in cei 39 de ani pe care ii avea”. Se implinesc 172 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. Dincolo de opera incontestabilă, personalitatea lu ...

De ce stewardesele nu beau ceai sau cafea în timpul zborului. Mai bine faceți și voi la fel!
15/01/2022 19:20

Multe persoane nu isi inchipuie că ar putea să inceapă dimineata fără o cească de ceai sau cafea. Atunci cand vine vorba despre un zbor lung, numerosi oameni preferă să se bucure de o astfel de băutur ...

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă chiar în ianuarie 2022
15/01/2022 18:39

Romanii vor avea parte de o nouă minivacanţă. Romanii vor avea parte de o nouă minivacanţă, de trei zile, la sfarsitul lunii ianuarie, ca urmare a faptului că pe data de 24 ianuarie (luni) se sărbăt ...

FIUL LUI MIHAI EMINESCU
15/01/2022 10:39

 Fiul lui Mihai Eminescu     Despre copilul natural al poetului Mihai Eminescu se ştiu puţine. De altfel, pană să-i fie descoperit certificatul de naşteri, mărturiile contemporanilor poe ...

Care este diferența dintre cafeaua arabica și robusta?
15/01/2022 08:36

  Cafeaua face parte dintr-o familie de plante cu flori numite Rubiaceae. În cadrul acestei familii, se găsesc peste cinci sute de genuri (grupul biologic in care se imparte o familie) si aproxim ...

Videoclipul piesei „Baby Shark” a devenit primul conţinut video din lume care a depăşit 10 miliarde de vizualizări pe YouTube
14/01/2022 13:11

 Videoclipul piesei „Baby Shark”, un popular cantec pentru copii, a devenit primul conţinut video din lume care a depăşit 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, un record obţinut la mai pu ...

Primul lungmetraj al lui Almodovar în limba engleză:
14/01/2022 12:15

  Actriţa australiană Cate Blanchett va fi una dintre protagonistele primului lungmetraj in limba engleză al cineastului spaniol Pedro Almodovar, intitulat "A Manual for Cleaning Women", ş ...

Ce s-a întâmplat azi,. la noi si in lume 14 ianuarie?
14/01/2022 08:47

Ziua de 14 ianuarie este cea de 14-a zi a calendarului gregorian si a 15-a zi in anii bisecti. Pană la sfarsitul anului au mai rămas 351 de zile. Congresul continental a ratificat Tratatul de la Paris la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei