Prăjitura ALEXANDRU. Rețeta spectaculoasă cu gust divin. O vei adora!
Dimensiune font:
Prăjitura Alexandru este desertul ideal, când vrei să-i faci o surpriză dulce celord dragi. Dacă mai poartăa și acest nume, cu atât mai spectaculos va fi momentul. Iată cum se prepară.
INGREDIENTE
8 ouă
200 g margarină
200 g zahăr+8 linguri
175 g făină
1 lingură cu vârf de cacao
300 g nuci
Ingrediente set 2:
200 g margarină
o cană de zahăr pudră
200 g nuci
1 lingură cacao
CUM SE PREPARĂ
Albuşurile se amestecă cu untul, apoi cu margarina, făina, cacao şi nucile, scrie prajituria.ro. Se bagă la cuptorul încins dinainte. Când suportă mâna, deasupra, se adaugă gălbenuşurile frecate cu zahărul (ca o cremă), apoi se termină de copt.
A doua zi se pune deasupra crema formată din ingredientele de la setul 2 (200 g margarină, o cană zahăr pudră, 1 lingură cacao şi 200 g nuci).
La alegere, din cele 200 g nuci, se pot pune 150 g în cremă şi 50 g deasupra pentru un aspect plăcut.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau