Compania de închirieri auto PriceCarz deschide o nouă locație în Iași

Price carz rent a car Iasi

Dimensiune font:

| 08-06-2023 15:28

 PriceCarz Car Rental a deschis un nou sediu în Iași pentru a oferii tuturor clienților posibilitatea de a alege mașina potrivită dintr-o flotă variată, formată doar din mașini de cea mai bună calitate. Acum puteți închiria o mașină direct din Aeroportul Internațional Iasi!

La PriceCarz puteți alege planul de Protecție cu RISC ZERO. Nu trebuie să vă faceți griji pentru plata daunelor sau accidentelor. Astfel vă puteți bucura de fiecare drum parcurs cu mașina, fără a plăti încă 2000 de euro garanție pe lângă închiriere. PriceCarz vrea ca familia sau prietenii tai să se bucure din plin de vacanța plănuită!

PriceCarz este mai mult decât un business ! Au lansat acest brand având cea mai importantă motivație: pasiunea autentică pentru mașini. Au dezvoltat astăzi brandul autohton cu capital 100% românesc care se bucură de notorietate și de încrederea clienților, într-un mod foarte natural pentru noi: împărtășind această pasiune cu alții.

Serviciul de inchirieri auto Iasi de la Price Carz necesită un minim de acte pentru a finaliza procedura!

Suntem pregătiți să răspundem la nevoile tale și venim în întâmpinarea ta cu oferte avantajoase, personalizate, la cel mai bun raport calitate / preț. Ne adaptăm în funcție de prioritățile clienților noștri și ținem pasul cu fiecare solicitare nouă, indiferent de împrejurare.

PriceCarz are o flotă variată pentru fiecare preferință și nevoi personale. Primele mașini sunt cele eco cu motorizări Hybrid sau cu consum mai mic. Majoritatea sunt sedanuri cu 5 locuri, dar pentru a merge cu familia sau cu un grup mai mare în vacanță avem mașini cu 7 locuri cu un consum minim.

Au sedii de inchirieri auto in toate marile orase ale României, precum:

● Bucuresti

● Cluj

● Timisoara

● Sibiu

● Suceava

● Bacău

 Pentru lucruri mai serioase, cum ar fi deplasări pentru business și întâlniri, PriceCarz te pregătește cu o gamă variată de mașini de lux. Dacă doriți confort și lux dar și eleganță prestigioasă, alegeți Mercedes GLA. Pentru o vizibilitate mai mare în trafic și agilitate, arătați megalomanie cu un BMW X6 Biturbo. Beneficiați acum de puncte de fidelitate și reduceri pentru plățile realizate online, cu cardul, dar și de alte beneficii importante.

În România există multe localități care merită vizitate, iar Iașul nu face excepție. Acesta este situat în nord estul țării și este renumit pentru bogăția sa culturala și arhitecturala, dar și datorită nenumăratelor evenimente istorice ce s-au petrecut aici.

Iașul este un oraș care adăpostește o moștenire istorică însemnată, fiind una dintre cele mai importante orașe din țară și o destinație din ce în ce mai populară printre turiști, aceștia căutând șansă unică de a-i descoperi secretele și poveștile de odinioară.

Ce pot vizita în Iași dacă închiriez o mașină?

Iașul este cunoscut nu doar pentru dimensiunea lui, ci mai ales pentru istoria lungă pe care o are. Aici se află nenumărate atracții turistice și obiective fascinante ce nu trebuie ratate. Datorită faptului că timpul petrecut în oraș poate fi de cele mai multe ori prea scurt, o masina de inchiriat iasi poate fi cea mai bună soluție de a parcurge itinerariul propus.

  

În ultimii ani tot mai multe persoane au început să apeleze la servicii de rent a car Iasi datorită faptului că procedurile sunt ușor de realizat, iar costurile sunt mult mai mici. Price Carz este în topul celor mai preferate companii de profil, ce pune la dispoziția vizitatorilor mașini performanțe și confortabile, având o gamă largă din care puteți alege. Cu un serviciu de inchirieri masini drumurile se vor putea parcurge mult mai rapid și cu un confort sporit, având astfel posibilitatea de a ieși din oraș pentru a vedea și împrejurimile. Sunt multe obiective turistice ce merită vizitate, însă cele mai populare locații sunt următoarele:

Palatul Culturii

Palatul Culturii din Iași este una dintre principalele atracții ale acestui oraș și  merită vizitată cel puțîn o dată. Aici se regăsește o arhitectură impresionantă neogotică, oferind în acest fel și o priveliște spectaculoasă pentru vizitatori. Pasionații pot vedea o întreagă colecție de artă, etnografie și piese istorice însemnătate.

Catedrala Mitropolitană

Catedrala adăpostește o arhitectură bizantină și o istorie religioasă impresionantă. Această a fost ridicată în anii 1800, înlocuind în acest proces două biserici deja existente. Catedrala mai este cunoscută și sub denumirea de Sfânta Parascheva, fiind una dintre cele 6 instituții de acest fel din țară.  Atunci când doriți să vizități Iașul, cu siguranță această locație trebuie să facă parte din itinerariul dumneavoastră.

Grădina Botanică

Una dintre cele mai frumoase locații din Iași este Grădina Botanică. Această se întinde pe o suprafață de aproximativ 100 de hectare, fiind una dintre cele mai mari grădini botanice din Europa și cea mai veche din România. Este un loc minunat pentru a evada din mediul cotidian și a vă relaxa, putându-vă bucura în acest fel de natură, specii locale, dar și exotice de plante și nu în ultimul rând de aer curat.

Teatrul Național Vasile Alecsandri

Această locație este o bijuterie culturală a Iașului, ce invită de fiecare dată vizitatorii să se bucure de spectacole, piese de teatru și seri memorabile de divertisment. Arhitectura sa prezintă o istorie bogată care merită vizitată cel puțin o dată, fiind în topul celor mai tranzitate locații din oraș.

Biserica Trei Ierarhi

Biserica ortodoxă Trei Ierarhi este o capodoperă arhitecturală care nu trebuie ratată. Această se mândrește  cu un amestec de elemente gotice și bizantine, fiind un reper unic și cu un impact vizual puternic. Tot aici se află și sculpturi realizate în piatră, iar împreună cu ornamentele sale, vizitatorii vor întâmpina o atmosfera spirituală, plină de istorie in iasi.

Palatul Roznovanu

Acest palat ascunde trecutul sau captivant în sălile și camerele frumos amenajate, împodobite cu detalii și mobilier ce datează din vremurile aristocratice. Tot aici se află și Muzeul de Artă unde este expusă o colecție impresionantă de tablouri și sculpturi.

Podul de Piatră

Podul de Piatră datează din secolul XIX, fiind o parte importantă din istoria Iașului. Acesta este un reper semnificativ din punct de vedere istoric, având o arhitectură impresionantă, perfectă pentru pasionații de fotografie.

Cum pot închiria o mașină în Iași?

Pentru a putea vizită pe deplin întregul oraș și tot ceea ce are de oferit acesta, va fi necesar să apelați la un serviciu de închirieri masini Iasi precum Price Carz. Este bine cunoscut faptul că localitatea are o dimensiune foarte mare, fiind greu de tranzitat cu mijloacele de transport în comun sau prin alte metode tradiționale. O masina inchiriata performantă vă va ajuta să va respectați programul, având astfel posibilitatea de a vizită cât mai multe locații într-un mod confortabil si econom.

Price Carz oferă tuturor șansă de a conduce modelul preferat, toată procedura realizându-se ușor, direct pe internet. Aceștia au o gamă largă de autoturisme din care puteți alege pentru a vă începe cât mai curând aventură. Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul oficial al companiei și să introduceți câteva date personale, cât și locația de ridicare și returnare a mașinii. Aceștia va vor contacta în scurt timp pentru a finaliza procedura de inchiriere auto Iasi și să va ghideze către următorul pas.

 

Există vreo limită de vârstă pentru închirierea unei mașini în Iași?

Serviciile de inchiriere auto in iasi au devenit un trend foarte popular printre turiști și nu numai, datorită faptului că procedura a fost simplificată, iar prețurile sunt mult mai mici în comparație cu cele din trecut. Price Carz oferă clienților lor o gamă variată de autoturisme confortabile și performanțe pentru a putea desluși secretele Iașului mult mai repede și eficient.

Diferența dintre Price Carz și alte companii de profil este că aceștia acceptă chiar și persoanele care au vârstă împlinită de 19 ani (față de 21 de ani în alte cazuri), fiind necesar să aveți permisul de conducere de cel puțin un an. Aceștia au implementat acest sistem pentru a permite chiar și celor tineri să se bucure într-un mod mai sigur și comod de o vacanță de vis.

Ce documente sunt necesare pentru închirierea unei mașini în Iași?

Serviciul de inchirieri auto Iasi de la Price Carz necesită un minim de acte pentru a finaliza procedura. Price Carz este favorită printre localnici și turiști datorită faptului că pun la dispoziția acestora o gama variată de mașini auto in Iași care să se potrivească cu stilul și preferințele personale.

Pentru a închiria o mașină modernă și performanță, va trebui să prezentați doar două documente:

·Permisul de conducere valabil;

·Carte de identitate sau pașaport.

Apoi sunteți gata să profitați de serviciul de închiriere auto în Iași. Masina închiriată o puteți ridica de la aeroport.

Există locuri de parcare sigure în Iași pentru mașinile închiriate?

Poate închirați o mașină de lux din gama lor de autoturisme Mercedes sau BMW si nu doriți să fie zgâriată dacă ați parcat într-un loc nepotrivit. În Iași locurile de parcare sunt foarte importante, fiecare șofer din orice colț al lumii confruntându-se foarte des cu această problemă. Însă, orașul pune la dispoziția tuturor turiștilor și nu numai locuri pentru masina in parcări private și publice, multe dintre acestea fiind supravegheate video pentru liniștea fiecărui cetățean. De asemenea nu trebuie să vă faceți griji dacă selectați opțiunea de nu plătii daunele mașinii. Deci la Price Carz toate riscurile sunt acoperite cu opțiunea de PROTECȚIE CU ZERO RISC AL MASINILOR.

  

Este adevărat faptul că multe dintre locurile de parcare sunt cu plată, însă acest lucru vă garantează o siguranță mult mai mare decât în cazul în care ați parcă în alte locuri.  În acest fel, atunci când veți vizită un obiectiv turistic veți știi că un serviciu de închirieri auto este în siguranță, putându-vă bucură mai bine de priveliștea pe care Iașul o oferă.

Orașul Iași este printre cele mai mari și vizitate locații din România, lucru ce se datorează istoriei bogate, a moștenirii culturale însemnate, dar și a atmosferei incredibile. Clădirile sale impunătoare, pline de amintiri vă vor ajuta să înțelegeți și să studiați mult mai bine trecutul țării. Această destinație este una obligatorie nu doar pentru turiștii străini, ci și pentru români, putându-se bucura și admira nenumăratele piese istorice ce povestesc despre vremurile demult apuse.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Știi care e distanţa maximă până la care pistolul radar îi „vede” pe şoferii vitezomani?
21/04/2024 13:25

 Poliţia Romană are in dotare peste o sută de pistoale radar Tru Cam, care ii pot intercepta pe şoferii vitezomani in baza unei tehnologii complexe şi nu numai din faţă, ci şi din spate.   & ...

UE interzice vânzarea motorinei în statele membre. A fost anunțată data limită pentru mașinile care folosesc acest combustibil
20/04/2024 15:57

Uniunea Europeană impune reguli extrem de dure! Usor, usor, combustibilii traditionali precum motorina si benzina vo fi interzisi. Deja, un calendar in această privintă a fost stabilit. Traditionalii co ...

Un motociclist a fost prins când ”zbura” cu 242 km/oră pe drumul vechi care leagă litoralul de București, anunță Poliția Constanța
13/04/2024 21:03

 Un motociclist a fost prins cand ”zbura” cu 242 km/oră pe drumul vechi care leagă litoralul de Bucuresti, anuntă Politia Constanta. Motociclistul a fost depistat de politistii rutieri pe DN ...

Formula 1: Schimbări în calendarul din 2025 - Unde va debuta sezonul următor
12/04/2024 17:57

 ​Vineri a fost dezvăluit calendarul competitional pentru anul 2025 din Formula 1, iar surpriza vine in ceea ce priveste locul de debut al următorului sezon din Marele Circ. Formula 1  Sezon ...

Waze  noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
12/04/2024 13:29

Waze, aplicatia de navigare apreciată de soferi din intreaga lume pentru functiile sale inovatoare si alertele utile in timp real, anuntă lansarea unui set de actualizări menite să imbunătătească si mai ...

Reguli noi de eliberare a permisului de conducere. În ce condiții poate fi obținut online
06/04/2024 14:01

Ministerul Afacerilor Interne a pus in dezbatere publică un proiect de ordin de ministru prin care este inlocuit un ordin similar din 2013 privind conditiile de eliberare a permisului de conducere cu o nouă v ...

Un număr foarte mare de automobile BMW, rechemate în service
01/04/2024 12:20

 Un număr foarte mare de automobile BMW vor fi rechemate in service pentru remedierea unei posibile defectiuni a sistemului de recirculare a gazelor arse. Eroarea de functionare poate conduce la efecte se ...

Decizie CCR - Posesorii de carnet categoria B vor putea conduce motociclete
20/03/2024 11:34

Curtea Constituţională (CCR) a Romaniei a discutat, miercuri, sesizarea privind ordonanţa de urgenţă care le permite posesorilor de carnet categoria B să conducă scutere. Presedintele Klaus Iohannis cont ...

UE pregătește o legislație rutieră mai aspră. Interdicția de conducere ajunge la nivel european
11/03/2024 12:41

 Se lucrează la nivel european pentru reguli rutiere mai dure. Noua legislatie ar putea fi adoptată chiar din 2025, sustine europarlamentarul Vlad Gheorghe. Cea mai importantă prevedere este că un sofe ...

Există riscul ca Uber și Bolt să dispară din România: Guvernul pregătește o mare lovitură
11/03/2024 12:00

La nivel guvernamental s-au purtat negocieri extinse pentru a se modifica OUG 49/2019 pentru a reglementa transportul de persoane. Conform celor de la Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati d ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei