Cum se prepară Salata Caprese
Dimensiune font:
Salata Caprese provine din insula Capri, un loc mitic situat în apropiere de Napoli. Acolo a fost creată această combinație gustoasă și unică.
Este unul dintre simbolurile gastronomice ale Italiei, nu doar datorită gustului minunat, ci și datorită jocului de culori: verde, alb și roșu, la fel ca drapelul acestui stat.
Ingrediente:
4 roșii mari coapte, tăiate felii, 1/2 kg brânză mozzarella proaspăt feliată, 1 mână de frunze proaspete de busuioc, 2 linguri ulei de măsline, sare de mare (după gust), piper negru proaspăt măcinat ( după gust).
Mod de preparare:
Puneți feliile de roșii pe o farfurie mare și adăugați feliile de brânză deasupra roșiilor.
Așezați o frunză de busuioc pe fiecare felie de brânză, stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Una din cele mai bune salate din lume este gata.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau