300 de lei, nota minimă de plată obligatorie în restaurantele din Cluj
Dimensiune font:
Închise din cauza pandemiei, restaurantele din Cluj au fost obligate să se reinventeze. Au investit bani în corturi transparente, de tip igluuri pe care le încălzesc cu lămpi speciale, ca să poată să supravieţuiască.
Costurile sunt însă mari, iar de profit nici nu se pune problema, aşa că patronii de restaurante au pus o condiţie: poţi să mănânci la restaurant în pandemie doar dacă faci o consumaţie de minim 300 de lei. În plus, ca să aibă şi alţii loc, nu îţi este permis să stai mai mult de două ore la masă. Într-un igluu pot să ia masa înte 4 şi 8 persoane.
În Cluj-Napoca restaurantele sunt închise la interior de aproape patru luni, de când rata de infectare la mia de locuitori este peste limita impusă.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau