Dacă te temi că facturile pentru energia electrică și gazul metan care ți-au amenințat bugetul de la începutul anului îți vor aduce în continuare momente crunte de insomnie poți să consideri că problema este ca și rezolvată.
Există mereu o veste bună, chiar și într-un an care nu a început prea bine și care vine după alți doi ani grei, în care economia (și, în general, economiile lumii) au jucat după cum a cântat pandemia de SARS-COV-2.
Ei bine, liberalizarea prețului la principalele utilități a adus frisoane în multe case, griji și poate gânduri de neputință în achitarea facturilor, dar uite că specialiștii aduc și vești bune. Și nu doar vești, ci și siguranța împlinirii promisiunilor, lucru pe care îl poate verifica orice persoană care accesează variantele lor de calcul ale facturilor.
Demersul este foarte simplu - este nevoie doar de o conexiune la Internet, cu care vei putea accesa calculatorul care îți arată cât vei avea de achitat pentru consum, indiferent că ești persoană fizică sau juridică.
Mai mult, primești și consiliere la alegerea contractului de prestări servicii, indiferent de localitatea în care trăiești ori faci afaceri.
Poți primi consiliere dacă dorești un pachet complet pentru energie electrică și gaz, dar și dacă optezi pentru energie sau doar pentru gaz. În plus, afli imediat cum se calculează prețul unui kWh pe, piața liberalizată, cu mențiunea că poate să difere de la un furnizor la altul.
„Structura costului final al unui kWh este compusă din valori fixe, aplicabile tuturor furnizorilor și componente variabile, care fac diferența pe piață. Tariful de transport, tariful de distribuție, taxa de cogenerare sau tarif serviciu sistem sunt componente fixe ale prețului, în timp ce prețul de achiziție al energiei diferă în funcție de contractele de achiziție de pe piața de energie ale fiecărui furnizor. La costul unui kWh se adaugă
acciza și TVA”, spun specialiștii de la Nova Power & Gas.
Mai mult, clienții sunt informați că facturarea consumului de gaze naturale folosind kWh este folosită pentru a arăta într-un mod mai fidel eficiența gazului utilizat de consumator în fiecare zonă din țară. Gazele naturale furnizate pentru consum pot avea putere calorică diferită. „Tocmai de aceea, calcularea facturii în kWh exprimă atât volumul de gaz consumat, cât și puterea calorică a acestuia pentru fiecare consumator”, adaugă reprezentanții companiei.
Dacă mai adăugăm că firma este un brand românesc, cu prețuri corecte și servicii transparente, care oferă servicii în toată țara încă din anul 2007, cu mii de clienți industriali și casnici, decizia pentru alegerea acestui furnizor este ca și luată.
Fiecare consumator își dorește să lucreze cu o companie antreprenorială ce și-a ocupat un loc important în piața de energie, cu ofertă corectă și transparentă, simplificare, agilitate și determinare. Cunoscând aceste detalii, plata pentru
facturi gaze pe o piață liberalizată nu mai este chiar atât de înfricoșătoare.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<>
Adauga comentariul tau