De ce este mai bine sa iesi la intalnire cu barbati mai putin atractivi?

16_11zon

Dimensiune font:

| 30-05-2023 12:34

Sunt multe elemente importante într-o relație de succes, cum ar fi pretinderea că asculți în pat, când de fapt ești concentrat pe telefon timp de jumătate de oră, de exemplu.

Când vine vorba de aspect, majoritatea dintre noi suntem rezignați la faptul că partenerul de sex opus caută și este mulțumit doar cu cea mai frumoasă persoană disponibilă.

Dar conform unui nou studiu de la Universitatea Florida State, acest lucru nu este întotdeauna cazul, deoarece relațiile au mai multe șanse de succes atunci când femeia este mai frumoasă decât bărbatul.

Cercetătorii au analizat 113 cupluri recent căsătorite din Texas în jurul vârstei de 30 de ani. Evaluările realizate de evaluatori de la Universitatea Southern Methodist și Universitatea Florida State au inclus nivelul de atracție al cuplurilor (deși nu se știe de ce aceștia au fost considerați arbitrii frumuseții). Cuplurile au completat, de asemenea, un chestionar privind dorința lor de a rămâne în formă și atrăgătoare.

Cercetătorii au constatat că în cazul în care bărbatul era mai puțin atrăgător, el era susceptibil să compenseze prin acte de bunătate, cum ar fi daruri, favoruri sexuale sau mai multă muncă în casă. Ei au observat un model, în sensul că aceste acțiuni făceau femeile mai fericite și mai apreciate, ceea ce întărea relația.

Concluzia studiului a fost următoarea: “Bărbații păreau în general mai implicați și mai dedicați în a satisface nevoile partenerelor lor atunci când simțeau că primesc un schimb destul de bun”.

Uite diferite elemente care dau dreptate acestui studiu si mai bine:

1. Nu sunt greu de gasit

O persoană care pare desprinsă dintr-un editorial de revistă nu este ușor de abordat. Frumusețea este putere, iar unii bărbați se sperie când văd o femeie uimitoare și se tem că nu sunt pe măsura ei. În schimb, o femeie planifică cum să se apropie de un bărbat frumos astfel încât să nu fie doar o altă aventură pentru el. Frumusețea poate adăuga un sentiment de disconfort când vine vorba de abordarea cuiva, dar oamenii cu aspect mediu sunt mult mai ușor și mai puțin intimidanți de abordat.

2. Te vor trata ca pe o regina

Deoarece persoanele atrăgătoare sunt obișnuite să se plimbe prin lume ca și cum ar fi regele sau regina, cineva care nu își ia frumusețea drept garantată probabil te va trata mai bine. Bărbații mai puțin atractivi îți vor oferi multă dragoste și apreciere, făcându-te să zâmbești și să râzi când te simți jos. De ce? Pentru că pentru ei, tu ești un diamant adevărat într-o lume aspră. În schimb, un bărbat atrăgător va fi probabil enervat că situația nu se învârte în jurul lui.

3. E mai putina presiune

Cu siguranță, nu simți atât de multă presiune când ești într-o relație cu soți mai puțin atrăgători tradițional. Unele studii constată chiar că femeile căsătorite cu bărbați mai atractivi erau mai susceptibile să dezvolte o stimă de sine scăzută și tulburări alimentare, simțindu-se vinovate după ce mănâncă și fiind mereu îngrijorate să nu ia în greutate. În cele din urmă, o femeie căsătorită cu un soț incredibil de frumos nu vrea să fie sub așteptările soțului ei.

4. Te vor ajuta cu tot felul de treburi

Deoarece nu au avut aceeași șansă ca cei mai atractivi pretendenți, aceștia vor depune efort și vor face treburile casnice în mod legitim. De asemenea, sunt mai predispuși să arate gesturi de bunătate și să ofere cadouri mai frecvent. Preferi să ai un soț supermodel leneș sau un tip care este în continuare drăguț, dar care face și menajul?

5. Apreciaza relatia mai mult

Bărbații care nu sunt atât de frumoși valorizează relația mai mult, lucru care este de înțeles, având în vedere că oamenii atrăgători au întotdeauna multe opțiuni de alegere. Potrivit unor psihologi, bărbații mai puțin atractivi au mai puține oportunități pentru aventuri și întâlniri de o noapte. Prin urmare, cea mai bună opțiune pentru ei este să găsească un partener pe termen lung și să investească toate eforturile în acea relație, ceea ce este benefic pentru femei!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Cele zece porunci, afișate în școlile din Louisiana
20/06/2024 15:35

Autorităţile din Louisiana au impus, miercuri, afişarea celor „Zece Porunci” in toate sălile de clasă din acest stat conservator din sudul Statelor Unite. Această premieră a reaprins dezb ...

Lejeritate și grație - pantofi balerini pentru fiecare femeie
20/06/2024 13:08

 Balerinii de damă sunt printre cele mai versatile articole de incăltăminte din garderobă. Cu designul usor de recunoscut, acestia reusesc să se integreze perfect in orice tinută, oferindu-ti un aer ...

Caracteristicile-cheie pentru iOS 17
20/06/2024 12:56

Caracteristicile-cheie pentru iOS 17 Apple s-a străduit intotdeauna să fie lider in crearea si imbunătătirea tehnologiei usor de utilizat. Din perspectiva unui utilizator, lansarea iPhone 15 si a actual ...

Floarea de frangipani, simbol al frumuseții și spiritului
16/06/2024 14:41

Floarea de Frangipani, cunoscută si sub denumirea stiintifică Plumeria, este un simbol al frumusetii si al spiritualitătii in multe culturi din intreaga lume. Originară din zonele tropicale ale Americii Cen ...

Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
15/06/2024 22:46

 Între probleme financiare, probleme de relatii si probleme de sănătate, există o multime de griji de-a lungul vietii noastre. Potrivit Asociatiei Americane de Psihologie, aproximativ o treime di ...

Bârfa, firul nevăzut dintre oameni
14/06/2024 07:58

Cand ne gandim la barfă, deseori ne imaginăm soapte indiscrete si judecăti pripite, dar acest fenomen este mult mai profund si mai semnificativ decat pare. Barfa nu este doar un schimb superficial de informa ...

  Neîncrederea, ruina din suflet
12/06/2024 16:51

Neincrederea este un sentiment complex si profund, care poate avea efecte majore asupra vietilor noastre. Acest sentiment poate afecta relatiile personale si profesionale, influentand modul in care interaction ...

Pericolul demotivării
11/06/2024 18:37

  Demotivarea este un fenomen psihologic complex care afectează indivizii la nivel personal si profesional. Ea apare atunci cand există o scădere a motivatiei de a realiza anumite activităti sau obiec ...

Românii sunt tot mai puțini și mai bătrâni
10/06/2024 13:45

Peste 11.800 de copii s-au născut in luna aprilie a acestui an, in creştere cu 13,6% faţă de martie, insă sporul natural s-a menţinut negativ (-7101), numărul persoanelor decedate fiind de 1,6 ori mai ma ...

Secretele înțelepciunii stoice pentru fericire
10/06/2024 13:15

 Întelepciunea stoică, o filozofie antică fondată de Zeno din Citium in Grecia antică, rămane relevantă si aplicabilă in viata de zi cu zi, oferind instrumente valoroase pentru gestionarea str ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei