Mercur Retrograd Ianuarie-Februarie 2022. Ai grijă la gândurile tale!

download (1)

Dimensiune font:

| 17-01-2022 08:45

Prima retrogradare a lui Mercur în 2022 începe în 14 Ianuarie, la doar două săptămâni de la începutul anului. Mercur va intra retrogradare în semnul Vărsătorului dar se va întoarce în Capricorn înainte să înceapă mersul direct, în 3 Februarie 2022.

Mercur intră în retrogradare de trei ori pe an, dar uneori se întâmplă de patru ori. 2022 este un astfel de an, Universul indicând că avem reala nevoie să încetinim, să reflectăm și să luăm în calcul sănătatea mintală.

Mercur guvernează mintea și atunci când retrogradează ne oferă oportunitatea de a evalua gândurile noastre, sănătatea mintală și ce alegem a fi centru al atenției noastre. Mercur patronează și contractele astfel că s-ar putea să ne vedem nevoiți să ajustăm promisiunile și și angajamentele pe care ni le-am asumat.

În astrologia antică se spunea că atunci când o planetă intră în retrogradare, ea intră în tărâmul nevăzut, intră în cotloanele ascunse ale psihicului pentru a dezgropa noi perspective la care să ne uităm.


De asemenea, Mercur este planeta comunicării, astfel încât e posibil să experimentăm erori în comunicare sau nevoia de a schimba felul în care comunicăm cu alții, cu noi înșine și cu lumea din jur.

Energia noastră este mereu în conversație cu Universul. Energia pe care o punem în lume este cea care se întoarce la noi. Ce fel de conversații aveți cu Universul?

Sub acest prim Mercur retrograd al anului, luați-vă timp să analizați cum comunicați cu lumea din jur și observați cum va răspunde. Universul trimite mereu semne, noi doar trebuie să fim atenți.

Parte din a fi un bun comunicator este să înveți cum să asculți și această prima retrogradare este perfectă pentru a asculta la semne, indicii și ritmuri ale universului din jurul nostru.

Cum poți intra în flux? Cum te poți uita la Univers pentru ghidare mai degrabă decât să încerci să împingi sau să forțezi lucrurile?

Mercur retrograd tinde să capete aspecte neplăcute, dar de fapt este un moment foarte spiritual în care ne putem conecta cu subconștientul nostru și chiar cu intuiția, cu mai mare ușurință.

De asemenea, este un moment excelent să te concentrezi pe visele tale, întrucât visele sunt adesea un portal către subconștientul nostru și a ceee ce se simte dincolo de suprafață.

Odată cu retrogradarea lui Mercur în Vărsător între 14-27 Ianuarie, atenția se va îndrepta către procesele mentale. Sub această energie ni se va da oportunitatea să reevaluăm unele feluri de a gândi dar și gândurile care ne conduc viața.

Gândurile noastre sunt atât de puternice! Aceasta este șansa de a ne face acordajul și de a asculta ce ne spun gândurile și cum ne pot ele ține pe loc sau ne pot duce înainte.

Folosiți această perioadă pentru a acorda atenție dialogului din minte și ce transmiteți mai departe. Sunt gândurile tale în acord cu abundența și oportunitatea? Sau te afli constant antrenat în gânduri care te țin pe loc, fără să crești?

Pe măsură ce Mercur retrograd călătorește prin semnul Capricornului între 27 Ianuarie și 3 Februarie concentrarea noastră va aluneca ușor către angajamentele și contractele făcute fie scris, fie verbal.

Ce angajamente ești dispus să faci cu tine? Ce contracte sau înțelegeri nu îți mai servesc? Aceste întrebări pot apărea în timpul călătoriei lui Mercur în Capricorn.

De-a lungul anului 2022, Mercur va retrograda predominant în semne de pământ, astfel încât aceste întrebări legat de angajamente vor deveni tema principală pentru cea mai mare parte a anului.

Mercur retrograd ne va ajuta să ne regândim angajamentele pe care le facem și acordurile în care intrăm. Am putea să dăm la o parte ceea nu ne mai servește sau vom putea să reajustăm sau să adăugăm noi angajamente pentru a ajunge unde ne dorim.

Mercur Retrograd în semne de pământ este despre a învăța cum să folosim cuvântul, cum trecem la acțiune. În timp ce ne observăm mințile și ne remodelăm gândurile, va trebui să trecem și la acțiuni inspirate, de asemenea! În asta vom fi sprijiniți în anul 2022!

Pe parcursul retrogradării din Ianuarie, Mercur nu va fi singura planetă care călătorește pe tărâmul nevăzut. Venus este încă retrograda până pe 29 Ianuarie și aceasta își va pune amprenta pe pe ceea ce experimentăm acum.

În astrologie, regula generală este că, pe cât de aproape este o planetă de Soare, pe atât de intens simțim energiile retrogradării. Amandoua planetele, Mercur și Venus, fiind aproape de Soare, creează energii retrograde puternice care pot da sentimente de lene, lipsă de energie și indolență.

Retrogradarea nu este un moment pentru a da înainte, este un moment de pauză și reflecție, așadar având aceste două planete în mișcare pe tărâmul nevăzut, ele pot crea această senzație în corpul nostru energetic.

Dacă te simți neinspirat de noul an sau poate mai obosit decât în mod obișnuit, să știi că simți această energie a retrogradării. În loc să lupți împotriva ei, folosește această energie pentru a avea grijă de tine, pentru a găsi liniștea și pentru a afla că nu trebuie să pui presiune pe tine pentru a face începutul de an unul orientat către scop.

Să știi că vor fi oportunități din plin pentru a stabili scopuri și ambiții pe măsură ce călătorim prin anul în curs. Nu te simți ca și cum ai ratat doar pentru că am întors o altă filă în calendar.

Parte din călătoria noastră prin 2022 se concentrează pe sanatate și vindecare și sub puternica energie a retrogradării suntem adesea ghidați să aruncăm o privire asupra unor obiceiuri și cum pot ele contribui la sănătate și stare de bine, în general. Intră pe această frecvența și asigura-te că îți oferi ceea ce ai nevoie. Fii elegant cu tine și orice ești și ține în inimă înțelepciunea că nimic nu durează o veșnicie.

Aceste energii sunt puternice și ne pot trage înapoi, înainte de a merge mai departe. Onorează acest moment să iei o pauză, să reflectezi și să găsești liniștea. Să știi că, eventual, Universul va adduce valuri care să ne împingă înainte, dar pentru moment, este perfect în regulă să lași spațiu și să fii acolo unde ești.

Autor: Tanaaz 

Sursa - www.astrocafe.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Primaria Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani, telefon 0231/561.946, fax 0231/561.936, e-mail: primariacotusca@ yahoo.com, cod fiscal 3372157. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: a) teren in suprafata de 7.900 mp, din Parcela Cadastrala 677, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; b) teren in suprafata de 680 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; c) teren in suprafata de 7.210 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 1, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; conform H.C.L. nr. 22/08.04.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Primariei Comunei Cotusca. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei, se achita numerar la Casieria institutiei sau in contul concedentului: RO60 TREZ 1195 006X XX00 0330, deschis la Trezoreria Saveni, cod fiscal al concedentului 3372157. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.05.2022, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2022, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2022, ora 12.00, la sediul Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Botosani, oras Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, e-mail: tr-botosani-reg@ just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.05.2022.
Administratorul judiciar desemnat prin Sentinţa civilă nr. 76/F/12 aprilie 2022, pronunţată de Tribunalul Vaslui în dosarul nr. 454/89/2022, privind debitoarea S.C. SOPHPANIS S.R.L. Vaslui, având C.U.I. 28957084, sediul social în mun. Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr. 275, corp clădire C3, spaţiul 1, jud. Vaslui, înscrisă la O.R.C. Vaslui sub numărul J37/313/2011, notifică deschiderea procedurii generale a insolvenţei, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 20.05.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitorului. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 03.06.2022. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 28.06.2022. Adunarea creditorilor va avea loc în data de 09.06.2022, ora 1200 la sediul administratorului judiciar din mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la administratorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
1.Informatii generale privind locatorul: Primaria Comunei Voinesti, cu sediul in satul Voinesti, str.Principala, nr.153, comuna Voinesti, judetul Iasi , telefon/fax: 0232/294755 2.Informatii generale privind obiectul inchirierii : inchiriere pe o perioada de 7 ani a unor suprafete de pasuni aflate in domeniul privat al UAT Comuna Voinesti, conform caietului de sarcini. Pretul de inchiriere stabilit conform HCL nr.74 /23.04.2021 , HCL nr.80/28.05.2021 si HCL nr.14/24.03.2022 este de 120 lei/ha/an. 2.1. Procedura aplicata : atribuire directa conform HCL nr.74 /23.04.2021 3. Informatii privind documentatia de inchiriere: 3.1.Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de inchiriere. Documentatia de atribuire se poate obtine de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iasi. 3.2. Denumirea si adresa Compartimentului din cadrul locatorului de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de inchiriere. Documentatia de inchiriere se poate obtine de la Compartimentul Registru agricol din cadrul Primariei Comunei Voinesti, persoana de contact: inspector Marcoci Irina – membru comisie 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar. Documentatia de atribuire se poate obtine contra sumei de 100 lei de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iaşi. Suma se achita la casieria institutiei. 4. Informatii privind cererile de inscriere 4.1. Data limita de depunere a cererilor de inscriere la sedinta publica de atribuire directa Dosarele de inscriere se depun la registratura Primariei Comunei Voinesti, pana la data de 16.05.2022 ora 1500. Documntele necesare in vederea intocmirii dosarului de inscriere sunt mentionate in caietul de sarcini. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de atribuire directa Sedinta publica de atribuire directa va avea loc in data de 19.05.2022 ora 0900 la sediul Primariei Comunei Voinesti. 6. Denumirea instantei competente in solutionarea litigiilor Judecatoria Iasi, str.Anastasie Panu, nr.25
Calendar ortodox, 17 mai. Sfântul Andronic
17/05/2022 08:00

 În fiecare an, la data de 17 mai, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Apostol Andronic. Sfantul Apostol Andronic era unul din cei saptezeci de apostoli si era rudă cu Sfantul Apostol P ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/05/2022 05:15

BERBEC Ai entuziasmul necesar pentru a face o schimbare legată de cămin sau familie. Este de bun augur orice demers, fie că e vorba de o schimbare, o investitie, o decizie legată de această zonă. TAUR ...

Eclipsa de Lună Plină sau Luna Sângerie
16/05/2022 14:15

  Prima super Lună a anului traversează zodia Scorpion in data de 16 mai si se află in opozitia cu Soarele din zodia Taurului. Pentru astrologi eclipsa de Lună plină este unul dintre cele mai mari si ...

Papa Francisc a proclamat drept sfinţi zece personalităţi ale Bisericii Catolice. Unul dintre ei este un hindus convertit la creştinism
16/05/2022 13:51

Papa Francisc a proclamat duminică drept sfinţi zece personalităţi ale Bisericii Catolice, printre care sihastrul deşertului Charles de Foucauld, in faţa a mii de credincioşi din intreaga lume reuniţi ...

Calendar ortodox,16 mai 2022. Sfântul Teodor cel Sfințit
16/05/2022 09:35

Calendar ortodox 16 mai 2022: Ce sărbătoare este azi? În fiecare an, la data de 16 mai, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Cuvios Teodor cel Sfinţit.     Sfantul Cuvios Teodo ...

Horoscopul zilei
16/05/2022 04:05

  Berbec Buna organizare si rezolvarea chestiunilor care implica o anume rutina te pot mentine astazi intr-o zona de confort, detasandu-te putin de tensiunile pe care probabil le resimti in legatu ...

HOROSCOPUL ZILEI
15/05/2022 05:56

BERBEC Ziua iti aduce multe schimbări in plan profesional. Se pare că unele relatii cu persoane care te-au sustinut pană acum in demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chiar se ...

Calendar ortodox, 14 mai.  Sfântul Mucenic Isidor din Hios
14/05/2022 08:45

Sfantul Mucenic Isidor din Hios este pomenit in calendarul creştin ortodox in ziua de 14 mai. Sfantul Isidor a trăit in timpul impăratului Deciu (249-251). Era din Alexandria şi "pentru vitejia sa, ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/05/2022 05:31

 Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă ...

105 ani de la apariția Fecioarei Maria
13/05/2022 13:15

La data de 13 mai 1917, la, Fatima, in zona numită „Grota Sfintei Irina“, in centrul Portugaliei, trei copii, Lucia dos Santos, in varstă de 10 ani, şi verişorii ei de 9 şi 7 ani, Francisco ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei