Regimul Oshawa, remediu pentru sute de afecțiuni. Util în gută, hipertensiune și diabet
Dimensiune font:
Rregimul Oshawa a fost pus la punct de Yukikazu Sakurazawa, fondatorul dietei macrobiotice, considerată arta longevităţii şi a întineririi, un mod de viaţă în armonie cu natura şi cu mediul. Întreg sistemul medical promovat de George Oshawa se bazează pe conceptul oriental de energii complementare Yin (feminin, lunar, receptiv, negativ, -) şi Yang (masculin, solar, emisiv, +) – două forţe opuse, însă complementare, care guvernează toate aspectele vieţii. În virtutea acestor observaţii, acesta elaborează mai multe regimuri alimentare de vindecare şi de armonizare a ființei umane. Studiile medicale au demonstrat că regimul Oshawa are, cu adevărat, rezultate spectaculoase. Alimentaţia adoptată în cadrul unui astfel de regim scade cantitatea de radicali liberi din sânge, fiind astfel foarte eficient în tratamentul cancerului şi eliminarea oricăror tumori, în general. De asemenea, cercetătorii au arătat că regimul are ca efect o claritate semnificativă a psihicului, digestia devenind mult mai bună, în timp ce secreţiile hormonale sunt reglate. În urma acestui regim alimentar, tenul îşi recapătă luminozitatea şi sănătatea, forţa şi pofta de viaţă fiind cu mult amplificate. Mai mult decât atât, se obține controlul asupra energiei vitale şi al celei sexuale, ajungându-se chiar la vindecarea impotenţei. Potrivit specialiştilor, regimul Oshawa, ţinut cu stricteţe, înlătură aproape orice boală, fapt valabil chiar şi în cazul bolilor aparent incurabile, acţiunea acestuia fiind aproape miraculoasă.
Este cel mai eficient regim de detoxifiere şi regenerare al specialistului, având efecte de vindecare în aproape în toate bolile, inclusiv a cancerului. Foarte bun este pentru bolnavii de gută, hipertensiune, diabet. Este important ca înainte cu o săptămână de a începe regimul, să se reducă consumul de carne, prăjeli, dulciuri şi mâncăruri grele. În acelaşi timp se va trece la o alimentaţie bazată pe orez, hrişcă, mei şi grâu, preparate singure sau combinate cu legume. Astfel, pe o perioadă de 10 zile, se consumă doar cereale precum: grâu, orez, hrişcă şi mei, în orice combinaţie sau proporţie dorită, fierte sau coapte. În cazul unor boli severe, pot fi urmate perioade de regim succesive, respectiv, mai multe grupe de câte 10 zile, cu o pauză de 3 – 5 zile între două grupe. În timpul acestor pauze, pot fi consumate şi alte elimente, preferabil tot orz, ovăz, secară, nutritive şi uşor de digerat. Un astfel de regim se continuă până la obţinerea efectelor dorite, ceea ce înseamnă eliminarea definitivă a bolii sau a dezechilibrului. Ca şi condiment, se admite doar sarea grunjoasă, iar ca lichid, se poate consuma doar apă, de preferinţă cât mai pură. Cerealele se pot consuma în orice combinație sau proporţie dorită – fierte, coapte, măcinate, sub formă de terci (ca mămăliga) sau turtiţe – şi pot fi consumate în orice cantitate, cât mai mult, repartizate în mai multe mese pe zi.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau