Descoperă povestea recepționistei în vârstă de 23 de ani care a devenit milionară

000000   media-1447

Dimensiune font:

| 09-11-2023 12:06

 Adina Neagu, 23 de ani, susține că a adunat 3.972.837 lei într-un an și jumătate prin investițiile sale în Bitcoin.


Cu cinci ani în urmă, Adina Neagu, în vârstă de 18 ani, a fost angajată ca recepționistă la un hotel din București. Acum împărtășește fotografii și povești despre călătoriile ei în întreaga lume, câștigând lunar aproximativ 220.000 de lei.

"Când eram mică, mi-am pierdut părinții într-un accident. De cât îmi amintesc, am locuit cu mătușa și bunicul meu. Am avut dificultăți financiare și m-au încurajat să-mi găsesc un loc de muncă, dar eu voiam să-mi termin studiile cu cele mai bune rezultate," spune Adina. "În momentul în care am împlinit 18 ani, am decis să ajut familia mea și am obținut un loc de muncă la cel mai mare hotel din zonă. Speram la multe oportunități de dezvoltare, dar am fost repartizată la recepție, cu cea mai mică leafă posibilă și fără nicio șansă de avansare. Am acceptat asta pentru că voiam să susțin familia mea și să economisesc bani pentru studiile mele."

Din păcate, la fel ca milioane de oameni din întreaga lume, Adina a rămas fără loc de muncă în 2020.

Hotelul în care lucram nu mai putea primi oaspeți. Pentru o vreme, mi s-a cerut să vin și să informez oamenii că nu îi putem primi, dar după câteva săptămâni, mi s-a spus că nu mai sunt necesară aici. Am fost concediată.

Adina s-a trezit fără un loc de muncă și fără mijloace de susținere, căutând orice oportunitate de a câștiga bani.

"In fiecare zi, m-am plimbat de colo-colo prin întreaga zonă, căutând orice fel de loc de muncă. Nu aveam experiență profesională și nu știam să fac nimic specific. Am căutat joburi online, dar în locurile unde se făceau angajări, nu eram potrivită. Nu aveam calificările necesare."

In fiecare zi, Adina se întreba ce poate face în viață, luând în considerare toate ideile posibile, chiar și cele mai absurde.

"Intr-o dimineata, am citit un titlu despre criptomonede. Am inteles putin din articol; nu aveam nicio idee ce sunt criptomonedele si cum functioneaza. Stiam doar ca multe persoane investesc in ele, ceea ce imi amintea de Wall Street si de oamenii de afaceri cu serviete pline de bani."

Timp de câteva săptămâni, Adina a citit tot ce putea găsi pe internet despre investițiile în criptomonede. De la Facebook și Twitter la forumuri specializate pentru investitori, unde se discuta despre toate tipurile de active.  

Un bărbat se lăuda că a câștigat 100.000 de lei, fără să miște un deget. Afirma că algoritmii de inteligență artificială lucrau pentru el. A postat chiar o fotografie a portofelului său electronic și a istoricului tranzacțiilor, toate arătând profituri uriașe.

Adina a decis să încerce norocul, dar înainte de asta, a citit tot ce a putut găsi pe internet despre această metodă de investiții.

"Niciodată înainte nu auzisem despre astfel de algoritmi, dar oamenii de pe Reddit și Twitter spuneau că inteligența artificială este prezentă pe piață de mult timp. Fondurile de investiții imense și "jucătorii mari" folosesc de mult timp metode automate de investiții pentru a-și multiplica averile lor uriașe fără cel mai mic eroare. Am căutat informații despre acest sistem, iar opiniile m-au surprins. Erau toate pozitive și pline de bucurie pentru această nouă descoperire, scrise de oameni obișnuiți ca mine."

Adina a investit 1250 de lei pe platformă.

"La început, mi-am făcut griji în legătură cu ce s-ar putea întâmpla, cu pierderea ultimilor mei bani, dar în ciuda tuturor, am decis să încerc. Am completat formularul cu numele meu, numărul de telefon și adresa mea de email", a spus tânăra milionară. "Imediat ce am trimis formularul completat, am fost redirecționată imediat către platformă, iar în curând, managerul meu de cont m-a sunat. M-a informat cu privire la depozitul minim necesar în valoare de 1250 de lei pentru a putea utiliza algoritmul care ar face totul pentru mine. Din fericire, aveam economii suficiente pentru zile dificile și știam că este momentul perfect să le folosesc. Managerul meu de cont mi-a explicat totul pas cu pas la telefon, ajutându-mă să navighez pe platformă, și în realitate, a fost simplu. Practic nu trebuia să fac nimic, iar banii mei au început să lucreze pentru mine. Băiatul de pe forum nu mintea."

In fiecare zi, Adina observa cum valoarea portofoliului ei se înmulțea.

"La 7 zile, am retras 11.400 de lei. I-am dat imediat acești bani bunicului meu, ca să-și poată cumpăra medicamentele și să-și plătească apartamentul. Nu i-am spus de unde am luat banii ; oricum nu ar fi înțeles. O săptămână mai târziu, am plecat în străinătate - pentru prima dată în viața mea, iar două săptămâni mai târziu, am vizitat Dubai. Mereu am visat să călătoresc, dar până atunci nici măcar nu plecasem din orașul meu natal."

De atunci, Adina călătorește în întreaga lume, cazându-se în cele mai luxoase hoteluri, rememorându-și propria sa muncă într-un astfel de loc. Pe contul ei a acumulat 3.972.837 de lei, în ciuda numeroaselor călătorii în care nu poate rezista.

"Moia mătușă este foarte nemulțumită că sunt rar acasă și că am abandonat studiile," se confesează tânăra milionară cu un zâmbet. "Mi-ar plăcea să continui studiile de geografie, dar care este rostul? Până la urmă, câștig 220.000 de lei lunar, fără să fac nimic, și explorez lumea în mod direct, nu prin cărți sau prelegeri pentru studenți."


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Violatorul incestuos Josef Fritzl va fi eliberat condiționat
14/05/2024 15:01

Justiţia austriacă a confirmat marţi că a autorizat transferul violatorului incestuos Josef Fritzl spre un regim de detenţie clasic, prealabil unei cereri de eliberare condiţionată, apreciind că el nu m ...

Iubita lui Gică Popescu, prinsă când îl înșela pe președintele Farului Constanța. Despărțirea „Baciului” a făcut deliciul presei în anii 90
13/05/2024 20:45

Gică Popescu este un nume extrem de cunoscut in lumea fotbalului, insă, putină lumea stie povestile din viata acestuia. A trecut printr-un dezastrul sentimental atunci cand a vrut să isi facă pentru prima ...

Un panda uriaş brun, filmat în condiții speciale
13/05/2024 14:33

Un panda uriaş brun care trăieşte in sălbăticie a fost surprins de camerele de filmat in Munţii Qinling din provincia Shaanxi, situată in nord-vestul Chinei, fiind doar pentru a 11-a oară cand un exempl ...

Scandal ENORM la Eurovision. Reprezentanta Israelului, Eden Golan, a fost huiduită de spectatori
11/05/2024 17:02

Bambie Thug, care reprezintă Irlanda la Eurovision, a făcut apel la Uniunea Europeană de Radio si Televiziune (EBU) să „aibă constiintă„ si „umanitate”, in timp ce sefii concursulu ...

„Sexul din filme este foarte real”: Schimb de replici spumos între Stormy Daniels și avocata lui Donald Trump în timpul procesului de la New York
10/05/2024 13:33

 A doua zi de audieri a fostei actrite de filme pentru adulti Stormy Daniels, in cadrul procesului in care Donald Trump este acuzat la New York că a efectuat plăti ilegale pentru a-i cumpăra tăcerea, a ...

Autoritatea  Electorală Permanentă: În campania electorală sunt interzise spectacolele, focurile de artificii, bannerele, mesh-urile, corturile publicitare
10/05/2024 12:38

  Autoritatea Electorală Permanentă precizează, vineri, că in campania electorală sunt permise doar anumite tipuri de activităţi şi materiale de propagandă, fiind interzisă utilizarea vehicu ...

Un italian va primi despăgubiri pe viață de la AstraZeneca drept daune cauzate de vaccin
10/05/2024 12:30

Compania AstraZeneca va trebui să despăgubească un cetătean italian care a dat-o in judecată pentru reactii adverse grave la vaccinul anti-Covid. Acest lucru a fost făcut cunoscut de Codacons, care s-a oc ...

O femeie de afaceri originară din România candidează la alegerile locale din Las Vegas
10/05/2024 12:23

O femeie de afaceri originară din Romania candidează la alegerile locale din Las Vegas, care vor avea loc in 2024. Irina Hansen, de 45 de ani, si-a anuntat oficial candidatura pentru functia de primar al ora ...

Un tânăr român a murit blocat într-un container de haine vechi
10/05/2024 12:13

Costantin Romeo Ionut Antonie a murit luni seara in Canonica d’Adda, in provincia Bergamo, blocat intr-un container de colectare a hainelor uzate. Tanărul, de 23 de ani, de origine romană, isi spunea Jo ...

MIT nu va mai solicita declarații privind angajamentul față de diversitate din partea viitorilor profesori
08/05/2024 17:30

Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) a anuntat că nu va mai solicita declaratii privind angajamentul fată de diversitate din partea viitorilor profesori, relatează The Hill. Universitatea a prec ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei