De ce să ții verdețurile într-un prosop umed, în frigider. Trucul este excepțional!
Dimensiune font:
Acet truc este absolut minunat. Te-ai fi gândit vreodată că te ajută atât de mult? Iată cât de eficient este.
Legumele trebuie înăbuşite, înainte de a turna apa sau bulionul. Vor fi mai aromate, iar timpul de preparare a ciorbei se reduce cu 10-15 minute.
Citricele şi roşiile îşi păstrează mai mult timp aroma, dacă nu le păstrezi în frigider, potrivit curiozitati.md.
Poţi prelungi termenul de valabilitate a verdeţurilor, dacă le înveleşti într-un prosop de bucătărie umed şi le depozitezi în frigider.
Dacă ai tăiat mai multe fructe, nu te grăbi să le depozitezi în frigider. Stropeşte-le mai întâi cu suc de lămâie. Astfel, previi oxidarea şi nu se vor înnegri.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau