Ce gătește Andreea Marin la început de săptămână: „Adaugi mărar proaspăt, rodie, spanac, mai poți pune și zatar”
Dimensiune font:
Andreea Marin le-a dezvăluit prietenilor virtuali ce gătește la început de săptămână. Potrivit vedetei, preparatul este „un răsfăț”.
„Să începem săptămâna cu un răsfăț, o bunătate care se gătește în doar câteva minute: vânătă coaptă. Câteva minute la cuptor vânăta așezată întreagă în tavă, apoi o tai pe jumătate și adaugi iaurt grecesc deasupra, brânză feta, oregano. După ce scoți din cuptor, adaugi mărar proaspăt, rodie, spanac, mai poți pune și zatar, usturoi sau ardei iute praf, ardei copt tăiat în bucăți mici, mentă, fistic, fiecare pune ce dorește după gust, eu nu am folosit acum ultimele ingrediente menționate”, a scris Andreea Marin, luni pe Facebook.
Potrivit vedetei, preparatul se poate consuma și fără pâine sau pită.
„Cert e că e gustos, ușor, sățios și parfumat, nu e nevoie să mănânci cu pâine sau cu pită. Poftă mare și o săptămână cu sănătate și cu spor!”, a mai scris Andreea Marin.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau