Rețetă de pui toscan
Dimensiune font:
Puiul toscan este o alternativă foarte bine primită pentru un prânz delicios.
Ingrediente
4 buc piept de pui, fara piele
1 lingura ulei de masline
sare si piper dupa gust
2 linguri unt
225 g ciuperci, feliate
1 lingura faina
2-3 catei de usturoi, tocati
120 ml stock de pui sau legume
175 ml smantana lichida
35 g parmezan razuit
130 g spanac
45 g rosii uscate in ulei, tocate
1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare. Condimenteaza puiul, pe ambele parti, cu sare si piper.
Prajeste puiul cate 4-5 minute pe fiecare parte.
Scoate puiul pe o farfurie, acoper-o si pastreaz-o la cald. Sterge tigaia cu hartie
Topeste untul in tigaie si prajeste ciupercile 5-6 minute.
Adauga usturoiul si mai prajeste 30 de secunde.
Pune faina si amesteca bine.
Adauga stocul de pui si smantana lichida. Lasa-l sa dea in clocot, condimenteaza cu sare si piper.
Pune parmezanul, spanacul si rosiile uscate. Lasa la fiert pana cand spanacul se inmoaie.
Opreste focul, pune pieptul de pui in sos, acopera-l bine si presara patrunjel proaspat.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau