Supa de rosii cu perisoare și bulgur
Dimensiune font:
Supa de rosii cu perisoare este delicioasa si usor de facut.
Ingrediente
* 1 cutie rosii decojite (400 g)
* 2 rosii proaspete decojite
* 1 morcov
* 1 ceapa
* 1 ardei gras
* 1 bucata telina
* patrunjel verde
* sare si piper
* Pentru perisoare:
* 1 piept de pui
* ~50 g bulgur
* 1 ou
* sare si piper
Mod de preparare Supa de rosii cu perisoare:
Pieptul de pui tocat se sareaza si se pipereaza. Se adauga oul, verdeata tocata si orezul. Cu o lingurita se ia din compozitie si se plonjeaza intr-un vas cu apa ( cca 2 litri) care clocoteste.
Se dau cateva clocote, se spumeaza, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt. Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si date prin blender. Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele si perisoarele sunt fierte. In timpul fierberii se mai adauga apa daca este necesar.
Se potriveste gustul de sare si piper, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau