Bucătarii din restaurante înmoaie carnea într-un ingredient secret: un super truc care te va încânta
Dimensiune font:
În timp ce gătește, fiecare gospodină are trucurile sale în bucătărie. Cu toate acestea, există secrete care sunt inaccesibile chiar și pentru gospodinele cu experiență. Doar bucătarii de la restaurantele celebre le cunosc.
În special, vorbim despre carnea incredibil de fragedă și suculentă. Îți prezentăm un truc fantastic, cu ajutorul căruia frăgezimea cărnii va încânta pe toată lumea. Principalul truc este că bucata de carne trebuie să fie înmuiată înainte de gătire.
Multe gospodine știu că ficatul trebuie înmuiat în lapte înainte de a fi gătit. Astfel, laptele elimină toată amărăciunea din ficat și oferă preparatului un gust bogat. Cu toate acestea, multe gospodine nu știu ce se va întâmpla dacă vor înmuia carnea în lapte.
Dacă vei face asta, carnea va deveni moale, fragedă și foarte suculentă. Acest truc este folosit de bucătari experimentați.
După ce ai aflat secretul înmuierii cărnii în lapte, apare întrebarea: cât timp trebuie ținută carnea în lapte. Totul depinde de tipul de fel de mâncare pe care vrei să-l gătești. Dacă gătești carne de pui, atunci înmoaie carnea în lapte timp de 2 ore.
Dacă vorbim despre gătitul cărnii de porc, vită sau miel, atunci carnea trebuie să fie înmuiată în lapte circa 10 ore. După o astfel de procedură, chiar și cea mai dură carne va deveni incredibil de moale. Vei fi surprins cât de suculentă va fi carnea de vită înmuiată în lapte.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau