Ce detalii conteaza cand trebuie cumparate birouri de calculator?

birou-in-l-2074-DAM-2.8-furnissa (1)

Dimensiune font:

| 03-03-2021 09:00

Biroul pentru acasa este unul dintre obiectele de mobilier esentiale, insa cu atat de multe optiuni de birouri calculator disponibile pe piata, este destul de dificil sa faceti alegerea corecta.

Cand vine vorba despre birouri pentru calculator care sunt necesare acasa, este nevoie sa fie luati in considerare unii factori foarte importanti, cum ar fi de exemplu spatiul disponibil. Apoi conteaza si stilul biroului. Mai multe detalii despre ce trebuie sa stiti cand cautati birouri calculator pentru a face alegerea corecta, veti afla in continuare.

Inaltimea biroului

Este recomandat ca un birou sa aiba inaltimea cuprinsa intre 73 si 76 de centimetri, pentru a-i permite utilizatorului sa aiba atat o pozitie corecta cat si o pozitie comoda. La o astfel de inaltime, utilizatorul isi poate tine picioarele sub birou, iar scaunul intra sub birou cand nu mai este utilizat.

Cand vine vorba despre birouri pentru calculator care au inaltimea prea mica, acestea determina utilizatorul sa aiba o pozitie incoreca. O pozitie corecta trebuie sa ii ofere utilizatorului posibilitatea de a redacta fara probleme la tastatura, si utilizatorul trebuie sa poata atinge cu talpile podeaua sau suportul pentru picioare.

Latimea biroului

Latimea biroului este un alt aspect important de luat in considerare cand cautati birouri calculator, si ar fi indicat sa tineti cont de scopul in care va fi utilizat biroul. De obicei se alege un birou pe care se poate aseza un laptop sau un monitor, iar distanta dintre ochi si monitor sa fie undeva la o lungime de brat perfect intins.

Se recomanda ca spatiul care se afla in spatele biroului sa fie cat mai mic, pentru ca oricum nu va mai fi utilizat (in majoritatea cazurilor).

Lungimea biroului

Si lungimea biroului are o foarte mare importanta, si se alege in functie de necesitatile si preferintele fiecarui utilizator. De exemplu, cei care au nevoie si de monitor si de laptop in timp ce lucreaza, cu siguranta vor alege un birou care sa aiba lungimea suficient de mare pentru a permite ca monitorul si laptopul sa fie asezate pe birou. In aceste conditii, o lungime de 130 cm ar trebui sa fie suficienta.

Daca este necesar ca utilizatorul sa mai aiba la indemana si o imprimanta sau telefon fix sau alte lucruri, atunci va fi necesar ca lungimea biroului sa fie mai mare. Aici conteaza insa foarte mult si spatiul disponibil.

Materiale

In mod evident, durabilitatea si rezistenta acestor birouri calculator este influentata de calitatea materialelor folosite la fabricare. Exista mai multe optiuni disponibile pe piata, iar in functie de buget si preferinte, fiecare poate avea anumite optiuni.

Cele mai rezistente si mai durabile birouri sunt fara doar si poate, cele fabricate din lemn masiv. La fel ca mobilierul din lemn masiv, acestea sunt elegante, au un aspect frumos si rezista in timp, dar au si pretul pe masura. Pentru o incapere cu decorul clasic, un astfel de birou calculator reprezinta alegerea cea mai potrivita.

Exista optiunea de a alege un birou din mdf, care in comparatie cu lemnul masiv costa mai putini bani. Nu trebuie sa uitam de faptul ca si rezistenta mdf-ului este una destul de buna la utilizari multiple si la umiditate, deci reprezinta o optiune interesanta. Aceste birouri sunt potrivite pentru incaperile care au decorul modern.

Nu trebuie sa uitam nici de birouri calculator din pal, care sunt cele mai populare dat fiind faptul ca sunt si cele mai accesibile la pret. Acestea insa nu au o rezistenta la fel de mare precum cele din mdf sau lemn masiv, nici la lovituri, nici la umiditate si nici la utilizarea in timp.

Alte caracteristici

Exista si alte caracteristici de luat in considerare, cum ar fi numarul de sertare cu care este prevazut biroul, culoarea, sau chiar si forma. Exista birouri cu forma patrata/dreptunghiulara, in timp ce altele au un capat patrat, in timp ce capatul opus este rotunjit.

Asadar, exista mai multe detalii de luat in considerare atunci cand vine vorba despre alegerea unor birouri de calculator, insa fiecare isi cunoaste mai bine preferintele, necesitatile si bugetul, pentru a face o alegere inteleapta.

Furnissa este o companie romaneasca ce produce mobilier de birouri ergonomice, rezistente in timp si de calitate superioara.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Obiceiul care îți „omoară” încet, dar sigur, relația amoroasă: „Este dificil de ignorat răul pe care îl poate face”
01/05/2024 21:39

Obiceiul de a naviga seara pe retelele de socializare ar putea fi fatal - cel putin pentru viata ta amoroasă. Conform expertilor, această practică de a petrece seara cu ochii in telefon in timp ce stai intin ...

De ce dărâmă pisicile lucrurile din casă. Explicația la care nimeni nu s-a gândit până acum
01/05/2024 21:21

Pisicile sunt animale de companie fascinante, dar uneori comportamentul lor poate părea misterios sau chiar frustrant pentru proprietari. Unul dintre comportamentele care poate deranja este obiceiul pisicilor ...

Ritualul spălării picioarelor, un exercițiu de compasiune și smerenie
01/05/2024 14:46

În inima traditiei si spiritualitătii crestine, Joia Mare este un moment de profundă reflectie si ritualuri speciale. Printre acestea se numără si obiceiul milenar al spălării picioarelor, o practic ...

Tainele pelinului. O călătorie prin misterele vindecării și dragostei
01/05/2024 14:14

În lumea fascinantă a naturii, există plante care ascund secrete vechi si puteri nebănuite. Printre acestea, pelinul se distinge prin misterul său ancestral si valentele sale multiple, care ii confer ...

5 abilități de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat
29/04/2024 15:02

5 abilităti de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat Videochatul este un domeniu avantajos din multe puncte de vedere, factorul financiar fiind de departe principalul motiv pentru care tot mai ...

Smerenia și recunoștința, piloni ai călătoriei interioare
29/04/2024 14:30

  În tumultul vietii cotidiene, adesea uităm să reflectăm asupra valorilor simple, dar esentiale, care ne indrumă călătoria interioară. Printre acestea, smerenia si recunostinta stau ca p ...

 Huse de scaune și canapea pentru reîmprospătarea designului bucătăriei tale
29/04/2024 10:53

Huse de scaune si canapea pentru reimprospătarea designului bucătăriei tale Dorinta de a face o schimbare in locuintă poate apărea adesea, insă această schimbare poate presupune costuri destul de mari. ...

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii
29/04/2024 09:28

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii Salopetele overall pentru copii sunt o piesă vestimentară esentială in garderoba celor mici, oferind confort si protectie indiferent de activita ...

Mărul negru diamant: se vinde doar la bucată iar prețul este exorbitant/FOTO
28/04/2024 14:51

 Mărul negru este un fruct foarte rar, care creste in locuri indepărtate din lume. Este foarte costisitor, deoarece productia sa este foarte limitată. Mărul negru diamant se găseste foarte rar si cre ...

Biroul viitorului: 4 elemente care îl definesc și cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pieței
28/04/2024 10:41

Biroul viitorului: 4 elemente care il definesc si cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pietei Piata muncii de astăzi se caracterizează prin diversitate, provocări, tehnologie si adaptabilitate. La ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei