Katharine McPhee strălucește într-o rochie Maria Lucia Hohan la Gala Baby2Baby 2023

rochie

Dimensiune font:

| 07-12-2023 16:00

Cântăreața și actrița Katharine McPhee a strălucit într-o impresionantă rochie roșie semnată Maria Lucia Hohan (MLH) la gala Baby2Baby din 2023. Evenimentul caritabil, desfășurat pe 11 noiembrie, a adunat numeroase vedete importante de la Hollywood. În cadrul galei, s-au strâns peste 12 milioane de dolari, fonduri destinate sprijinirii copiilor aflați în sărăcie în Statele Unite. 

McPhee a postat pe contul ei de Instagram cât de mult i-a plăcut „să poată fi o mică parte din" Baby2Baby, menționând că organizația „face o muncă vitală".

Baby2Baby o premiază pe Salma Hayek Pinault

Baby2Baby este o organizație non-profit care le oferă copiilor sărmani din SUA îmbrăcăminte, scutece și alte produse de strictă necesitate. Beneficiarii acestei organizații includ copii din centre de adăpost pentru persoanele defavorizate, centre de plasament, spitale, școli cu resurse limitate și cei implicați în programe de combatere a violenței domestice. În cei 12 ani de activitate, organizația non-profit a distribuit peste 375 de milioane de articole de primă necesitate în toată SUA.

 

Cea de-a 13-a ediție anuală Baby2Baby a avut loc la Pacific Design Center din Hollywood. În cadrul acestei seri, în colaborare cu brandul de îngrijire a părului Paul Mitchell, a fost omagiată celebra actriță Salma Hayek Pinault. Hayek Pinault a primit premiul Giving Tree Award ca recunoaștere a implicării sale în sprijinirea copiilor nevoiași din întreaga lume.

Celebrități de top prezente la Gala Baby2Baby

Hayek Pinault, care a purtat o rochie strălucitoare de culoarea smaraldului, a fost una dintre numeroasele celebrități care și-au etalat ținutele superbe la gală.

 

Printre alte celebrități care au strălucit la evenimentul Baby2Baby se numără și

        *  Cântăreața Demi Lovato, care a purtat o rochie Dolce & Gabbana.

        *   Modelul și prezentatoarea TV Heidi Klum, care a purtat Lever Couture.

 

  • Starul culturii pop Kim Kardashian, care a purtat Balenciaga.

  • Modelul și vedeta media Hailey Bieber, care a purtat Saint Laurent.

  • Actrița Kirsten Dunst, care a purtat Dries Van Noten. 

  • Actrița și regizoarea Olivia Wilde, care a purtat Balmain.

  • Actrița Jessica Alba, care a purtat Tamara Ralph Couture.

  • Chrissy Teigen, care a purtat Afffair.

  • Creatoarea de modă Rachel Zoe, care a purtat Marc Jacobs.

  • Legenda tenisului Maria Sharapova, care a purtat Gabriela Hearst.

  • Katharine McPhee, care a purtat Maria Lucia Hohan.

Katharine McPhee: cântăreață, actriță, interpretă

O cântăreață, actriță și interpretă desăvârșită, McPhee a devenit celebră în 2006, când a apărut în sezonul cinci al emisiunii „American Idol". Ea s-a clasat pe locul al doilea în competiție.

 

McPhee și-a lansat primul single, „Somewhere Over the Rainbow/My Destiny", în 2006. Single-ul și-a făcut debutul pe locul doi în topul Billboard Hot Singles Sales. 

 

Apoi, single-ul „Over It", lansat în 2007 i-a propulsat albumul de debut cu același nume pe locul doi în Billboard Top 200.

 

În 2010, McPhee a lansat două albume: „Unbroken" și „Christmas is the Time To Say I Love You". Cel de-al patrulea album al ei, „Hysteria", a urmat în 2015. Doi ani mai târziu, McPhee a regândit mai multe standarde atemporale în cel de-al cincilea album al său, „I Fall In Love Too Easily". Albumul a fost clasat pe locul doi în topul Billboard Jazz Albums.

 

În 2022, McPhee și soțul ei, David Foster, au lansat un album de cântece de Crăciun. În același an, ea a lansat o colecție de bijuterii, KMF jewelry.

 

Mulți o cunosc pe McPhee pentru prezența ei scenică impunătoare și pentru spectacolele captivante. Pe lângă numeroasele sale spectacole live, McPhee a cântat pe Broadway și în West End. Ea a jucat rolul Jenna în musicalul de succes „Waitress" de mai multe ori în 2018, 2019 și 2020.

 

A apărut și în următoarele filme: „The Tiger Rising", You May Not Kiss the Bride" și „The House Bunny". De asemenea, a jucat în drama muzicală „Smash" (2012-13) de pe NBC, în serialul dramatic „Scorpion" (2014-18) de pe CBS și în serialul de comedie „Country Comfort" (2021) de pe Netflix.

 

Printre celelalte apariții în televiziune se numără filmul original Lifetime „The Lost Wife of Robert Durst" (2017) și filmul ABC/Hallmark Hall of Fame „In My Dreams" (2014). De asemenea, a apărut deseori și în seriale populare și longevive precum „Family Guy", „Ugly Betty", „Community" și „CSI:NY".

 

În afară de cariera de actriță și cântăreață, McPhee este o filantroapă dedicată. Ea a fost ambasadoarea unor organizații precum Malaria No More, Feeding America și BuildOn.

Katharine McPhee poartă Maria Lucia Hohan

Rochia fără bretele „Hailey” pentru Gala Baby2Baby 2023 

McPhee a emanat eleganță la evenimentul Baby2Baby îmbrăcată în rochia Hailey semnată de creatoarea de modă româncă Maria Lucia Hohan. Rochia până la podea este o adevărată splendoare din tul de mătase roșie „salsa" (Hailey este disponibilă și în culorile „cameo rose" sau negru „mascara").

 

Corsetul fără bretele și fusta cu drapaje complexe i-au îmbrățișat silueta lui McPhee. Închiderea metalică de pe partea din față a corsetului a adăugat o notă contemporană siluetei atemporale.

 

McPhee a încălțat tocuri nude, cu barete, și a purtat bijuterii de la Leor Beverly Hills, printre care un colier strălucitor în stil choker. De asemenea, a avut o geantă de mână Tyler Ellis de culoare roșie.

 

Stilistele de modă Katie Peare și Monica Rose au creat look-ul plin de farmec pentru McPhee. Makeup artistul Amy Clarke și hairstylistul Eduardo Ponce au contribuit la aspectul impecabil pentru momentul de pe covorul roșu. Ponce (care lucrează, printre altele, cu vedete precum Paris Hilton și Demi Lovato) colaborează periodic cu Clarke pentru a-i realiza lui McPhee coafuri și machiaje splendide cu care să epateze la ocazii speciale.

Rochia din dantelă „Susana” la evenimentul SAG-AFTRA Foundation

Maria Lucia Hohan a devenit unul dintre designerii preferați ai lui McPhee atunci când caută o rochie specială. Aceasta nu reprezintă prima oară când cântăreața a ales o creație MLH pentru un eveniment de seamă. De exemplu, McPhee a strălucit la ediția din 2017 a SAG-AFTRA Foundation Patron of the Artists Awards într-o elegantă rochie neagră numită Susana.

 

Susana a fost una dintre rochiile din colecția MLH pentru pre-primăvară 2018. A fost disponibilă în mai multe culori, inclusiv galben strălucitor și negru. Creația Susana avea dantelă rafinată și detalii încrețite pe bust, talie și fustă.

 

McPhee a asortat rochia cu un blazer negru Styland. Confecționate manual în centrul Bucureștiului, sacourile Styland îmbină croiul de inspirație masculină cu detalii feminine, fiind fabricate din lână și mătase. Printre celelalte accesorii s-au numărat tocuri negre, cu barete; cercei cu ciucuri de smarald și diamante de la Gilan; și mai multe brățări cu diamante Le Vian.

 

McPhee a întregit ținuta maxi cu un machiaj smoky și strălucitor și o coafură elegantă.

 

De asemenea, ea a mai purtat o rochie Maria Lucia Hohan la o ședință foto din 2016 pentru revista indoneziană în limba engleză „Da Man". Mitchell Nguyen McCormack a fotografiat-o pe McPhee în această rochie, care se remarca printr-un decolteu adânc și spectaculos.

Rochii de culoare roșie semnate Maria Lucia Hohan

Roșul reprezintă o opțiune clasică pentru multe femei care doresc să radieze eleganță și să transmită în același timp o declarație îndrăzneață. Pe lângă rochia Hailey, iată alte cinci creații semnate Maria Lucia Hohan, rochii roșii care te pot scoate în evidență la orice eveniment special. 

Alana

Cu mâneci evazate și un decolteu adânc, provocator, Alana este piesa de impact. Fusta elegantă tip coloană curge în cascadă din talia cambrată asimetric. Textura plisată caracteristică Maria Lucia Hohan străbate toată țesătura din tul de mătase a modelului Alana.

 

Spatele gol senzual, cu sistem de închidere reglabil cu șireturi, permite o ajustare perfectă. Poți alege Alana în roșu „salsa", liliac „orhidee", magenta „flacără", „auriu deschis” sau „jad de bronz”.

Audrey

Audrey este o rochie somptuoasă în două tonuri, în nuanța „sangria-strawberry". Designul drapat și corsetul mulat asigură o fixare perfectă, iar fusta are un șliț până la coapse care îi conferă o notă de dramatism. Fusta lui Audrei îți permite să-ți arăți pantofii preferați, deoarece aceasta ajunge până la glezne.

Claudine

În rochia Claudine, de culoare roșie „salsa", îți poți îmbrățișa zeița interioară. Confecționată din tul de mătase metalizat prețios, rochia are o fustă vaporoasă, lungă până la podea; un decolteu în formă de inimă; și o talie cambrată.

 

Cupele corsetului au un plisaj elaborat. Cureaua lată, asimetrică, traversează decolteul pentru a se lega la spatele rochiei. Poți să obții o fixare perfectă cu ajutorul sistemului reglabil, cu șireturi, aflat la spatele rochiei Claudine.

Lunara

Îmbracă-te să impresionezi cu fermecătoarea rochie Lunara în roșu „salsa". Creația semnată de Maria Lucia Hohan este un vis în straturi de muselină de mătase cu volane elegante. Pliseurile decorative caracteristice creatoarei înfrumusețează decolteul romantic al corsetului, acesta având un decolteu în formă de inimă.

 

Lunara are la spate un sistem de închidere cu șireturi și un fermoar ascuns la fustă.

Siona

Siona este o rochie simpatică și în același timp senzuală, confecționată manual din cea mai moale muselină de mătase. Designul urmează linia corpului și include bretele spaghetti, un corset structurat și o căptușeală lungă. Fusta de lungime medie coboară din talia cambrată într-un croi asimetric. De asemenea, fusta are un șliț adânc  pentru un plus de senzualitate.

 

Sistemul de închidere cu șireturi de la spatele rochiei Siona permite ajustarea la o mărime mai mare sau mai mică. Siona este disponibilă în culorile roșu „salsa" sau verde „sea nymph".

Despre Maria Lucia Hohan

Cunoscută pentru rochiile și ținutele de cocktail rafinate, cu drapaje elegante, Maria Lucia Hohan a devenit un designer popular în rândul celebrităților. Multe vedete de la Hollywood poartă piese Maria Lucia Hohan la evenimente de covor roșu, la premieri și la spectacole de premiere importante. Rochiile Maria Lucia Hohan celebrează grația, forța și puterea femeilor care le poartă. Estetica caracteristică a designerului român constă în look-uri eterice, feminine, croite din țesături de lux, cum ar fi muselina de mătase, satinul și taftaua.

 

Cu cuvintele ei, Maria Lucia Hohan își descrie creațiile ca fiind „feminitate cu multiple fațete, construite pentru a permite libertatea de mișcare și lucrate manual pentru a se adapta la unicitatea fiecărui corp". Această filozofie se reflectă în natura versatilă a rochiilor sale, dintre care multe sunt ajustabile și dispun de căptușeală la nivelul bustului pentru o croială pe măsură. Hohan explică în continuare: „Fiecare rochie este o poveste, spusă prin intermediul unei țesături fine și al unei măiestrii inteligente", evidențiind dedicarea ei cu privire la crearea unor articole de îmbrăcăminte care întruchipează atât individualitatea, cât și eleganța. 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:30

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Cum să-ți accesorizezi dormitorul?
02/05/2024 09:00

 Cum să-ti accesorizezi dormitorul? În decorarea dormitorului, detaliile fac diferenta, iar cuverturile de pat si pernele personalizate sunt elementele cheie care adaugă nu doar confort, ci si per ...

Obiceiul care îți „omoară” încet, dar sigur, relația amoroasă: „Este dificil de ignorat răul pe care îl poate face”
01/05/2024 21:39

Obiceiul de a naviga seara pe retelele de socializare ar putea fi fatal - cel putin pentru viata ta amoroasă. Conform expertilor, această practică de a petrece seara cu ochii in telefon in timp ce stai intin ...

De ce dărâmă pisicile lucrurile din casă. Explicația la care nimeni nu s-a gândit până acum
01/05/2024 21:21

Pisicile sunt animale de companie fascinante, dar uneori comportamentul lor poate părea misterios sau chiar frustrant pentru proprietari. Unul dintre comportamentele care poate deranja este obiceiul pisicilor ...

Ritualul spălării picioarelor, un exercițiu de compasiune și smerenie
01/05/2024 14:46

În inima traditiei si spiritualitătii crestine, Joia Mare este un moment de profundă reflectie si ritualuri speciale. Printre acestea se numără si obiceiul milenar al spălării picioarelor, o practic ...

5 abilități de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat
29/04/2024 15:02

5 abilităti de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat Videochatul este un domeniu avantajos din multe puncte de vedere, factorul financiar fiind de departe principalul motiv pentru care tot mai ...

Smerenia și recunoștința, piloni ai călătoriei interioare
29/04/2024 14:30

  În tumultul vietii cotidiene, adesea uităm să reflectăm asupra valorilor simple, dar esentiale, care ne indrumă călătoria interioară. Printre acestea, smerenia si recunostinta stau ca p ...

 Huse de scaune și canapea pentru reîmprospătarea designului bucătăriei tale
29/04/2024 10:53

Huse de scaune si canapea pentru reimprospătarea designului bucătăriei tale Dorinta de a face o schimbare in locuintă poate apărea adesea, insă această schimbare poate presupune costuri destul de mari. ...

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii
29/04/2024 09:28

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii Salopetele overall pentru copii sunt o piesă vestimentară esentială in garderoba celor mici, oferind confort si protectie indiferent de activita ...

Mărul negru diamant: se vinde doar la bucată iar prețul este exorbitant/FOTO
28/04/2024 14:51

 Mărul negru este un fruct foarte rar, care creste in locuri indepărtate din lume. Este foarte costisitor, deoarece productia sa este foarte limitată. Mărul negru diamant se găseste foarte rar si cre ...

Biroul viitorului: 4 elemente care îl definesc și cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pieței
28/04/2024 10:41

Biroul viitorului: 4 elemente care il definesc si cum se adaptează ele nevoilor actuale ale pietei Piata muncii de astăzi se caracterizează prin diversitate, provocări, tehnologie si adaptabilitate. La ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei