TOP 9 Idei cadouri de casa noua sa le incalzesti inima si caminul

cadouridecasanou-1a

Dimensiune font:

| 30-09-2021 09:49

Transmite felicitarile tale si toate urarile de bine pentru proprietarii unei case noi, cu un cadou bine ales. O casa noua este cu siguranta un pas important pentru oricine, iar daca prietenii tai sau rudele tale s-au mutat intr-un spatiu nou, este o idee minunata sa le oferi un cadou de care sa-si aduca aminte toata viata. Cadourile de casa noua ar trebui sa fie practice, speciale, sa aduca un element de noutate in viata si locuinta celor care le primesc.

Iata 9 idei cadouri de casa noua atat de frumoase si inspirate incat cei care le vor primi vor face ochii mari, vor zambi larg si vor ramane fara cuvinte pret de cateva minute. Atinge-le inima cu un astfel de cadou special. 

 

1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe - cel mai potrivit cadou de casa noua

 

Unul din cele mai frumoase cadouri de casa noua este acest Decantor in forma de Glob Pamantesc care vine la set cu doua pahare luxoase. Fie ca noii proprietari au deja un bar in noua locuinta, fie ca inca nu si-au amenajat o astfel de zona, iti garantam ca vor fi extrem de incantati de acest cadou absolut special. 

Designul decantorului cucereste de la prima vedere, pentru ca atat Globul, cat si paharele din set au impregnate pe pereti Continentele de pe Harta Lumii. In interiorul Globului se afla o corabie cu panze, suflata din sticla, iar suportul pe care se aseaza decantorul cu pahare este din lemn maro, cu un finisaj perfect. Proprietarii isi vor putea delecta musafirii de fiecare data intr-un mare stil si vor putea celebra noul pas important pe care l-au facut, acela de a cumpara o casa noua. 

 

2. Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe

 

Un alt cadou impresionant de casa noua este aceasta caseta luxoasa care contine piesele si tabla de sah, alaturi de o serie de accesorii pentru vin. 

Toate sunt frumos si elegant incastrate in interior. In partea inferioara vei gasi tirbusonul, dopul pentru sticla de vin, doua dispozitive de turnare, un taietor de sigilii, un inel si doua spirale din otel. Pe interiorul capacului , piesele de sah sunt asezate in locasuri bine delimitate, pentru a nu se desprinde si a se amesteca.

Sahul merge bine cu o degustare de vin si acestea doua se potrivesc perfect atunci cand vrei sa sarbatoresti faptul ca te-ai mutat intr-o casa noua. Ofera cadou Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe noilor proprietari si vei reusi sa-i cuceresti cu o surpriza de care se vor bucura toata viata. Poti sa-ti accesorizezi cadoul cu mesajul "Felicitari! Ati facut o mutare strategica alegand o casa noua in aceasta zona. Sa va bucurati de ea din plin!".

 

3. Set ustensile gratar cu Servieta eleganta, 26 piese

 

Prietenii tai sau rudele tale s-au mutat la o casa cu terasa, curte sau gradina frumoasa? Ce cadou mai inspirat poti gasi pentru ei daca nu aceasta servieta foarte eleganta cu multe ustensile pentru gratar? 

Cleste, perie de curatat, frigarui mari si mici, cutit, furculita - sunt doar cateva din ustensilele esentiale frumos asezate in aceasta valiza argintie, care se inchide cu clapeta si care are maner pentru transport usor. Ustensilele sunt rezistente la temperatura inalta si au o calitate foarte buna. 

 

4. Set cadou 4 cutite de bucatarie Damasqus

 

Casa noua, bucatarie noua - ustensile noi pentru zona de gatit. Este clar ca un set superb de cutite noi si taioase vor veni manusa pentru cei care s-au mutat in casa noua si fac ultimele amenajari. 

Aceste cutite au dimensiuni variate, manere ergonomice, lame de diferite latimi, pentru a se potrivi multor operatiuni. Toate 4 se livreaza intr-o caseta cartonata, cu inchidere magnetica, fixate in locasuri speciale de unde pot fi extase cu usurinta. 

 

5. Un difuzor pentru aromaterapie

 

Ajuta-i pe noii proprietari de casa noua sa seteze o atmosfera foarte relaxanta in noul lor camin. Un difuzor aromatarepie functioneaza cu uleiuri esentiale care au o sumedenie de beneficii, in functie de specificul lor. In plus, noile difuzoare au si functie de lampa si emit pana la 7 culori sau chiar mai mult. Iti recomandam un model din lemn, cu un rezervor de capacitate medie sau mare, usor de folosit.

Difuzorul poate fi asezat in orice incapere din casa (living, birou, bucatarie, dormitor), si in functie de uleiurile esentiale cu care este folosit poate sa ajute la destresare, la combaterea insomniei, a congestiilor nazale, a alergiilor si rinitelor, pentru o productivitate mai buna, pentru hidratarea pielii (pentru ca un bun difuzor aromaterapie are si functie de umidificator) etc. In plus, casa va fi mereu odorizata frumos, in mod natural, fara chimicale toxice. 

6. Pick up portabil cu Bluetooth si difuzoare, un  cadou deosebit

 

Iata un cadou pentru melomani, pentru cei care nu pot trai fara muzica buna ce le place. Dar, in loc sa te rezumi la o boxa bluetooth sau o pereche de casti, iti recomandam un pick up cu design retro, care va arata spectaculos in noua casa a prietenilor sau rudelor tale. Pick-up-ul are difuzoare stereo incorporate si se livreaza cu cover impotriva prafului. Se opreste manual sau automat si permite conectare Bluetooth 3.0.

 

7. Glob pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

 

Nu stii ce cadou de casa noua sa faci? Iti recomandam aceasta surpriza originala, un glob pamantesc de birou care leviteaza. Aparitia sa este curioasa, dar se supune legilor fizicii, iar din punct de vedere estetic este cu totul captivant. 

Poate fi asezat pe birou, in dormitor sau in sufragerie. Globul Pamantesc cu detalii ale Hartii Lumii se invarte linistit in jurul axei sale oferind o imagine de calm, reflectie si meditatie. Functioneaza si pe post de lampa atunci cand in camera este intuneric. 

 

8. O fantana de ciocolata Fondue cand mergi în vizită

 

"Felicitari! Ciocolata, lapte si miere sa curga din plin in viata voastra acum ca v-ati mutat intr-un nou camin" - uite un exemplu de mesaj care poate insoti fantana de ciocolata Fondue. Acum nu mai este necesar sa astepti sa fii invitat la vreo nunta unde s-a inchiriat o fantana de ciocolata impresionanta. 

Poti avea propria fantana de ciocolata chiar in bucatarie, pentru a-ti rasfata oaspetii, pentru a-ti bucura copiii, pentru cine romantice si weekenduri dulci alaturi de prieteni si familie. 

 

9.  Tablou Pin Art XXL pentru petrecere de casa noua

 

Un obiect decorativ este o alegere foarte buna pentru cadou de casa noua, mai ales daca vorbim despre o idee originala ce permite primitorului sa creeze mii de tablouri in mod instant. Tabloul deosebit cuprinde sute de ace metalice care se pot muta intr-un numar nelimitat de pozitii, pentru a crea de fiecare data o noua imagine interesanta. 

Te poti juca astfel cu mana sau fata ta, dar si cu diferite obiecte, cum ar fi o masina, un stilou, o sticla etc. Poti crea o multime de modele 3D instant. Ajuta-i pe noii proprietari sa adauge arta moderna in casa lor si sigur vor fi admirati pentru asta. 

 

9 au fost si toate bune! Aceste cadouri de casa noua ar trebui asezate la loc de cinste, iar data viitoare cand mergi la o petrecere de inaugurare a unui spatiu nou, cand s-a dus vorba ca un prieten s-a mutat sau ca o ruda si-a luat o casa noua, vei fi deja pregatit. Pentru mai multe cadouri ( harta razuibila , ceasurile de perete,  lampa led), vino pe www.mindblower.ro.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Se schimbă modul de generare a CNP-ului. Precizări de la Ministerul Afacerilor Interne despre semnificaţia cifrelor
11/05/2024 18:37

 Odată cu operationalizarea Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă, un element de noutate il reprezintă generarea codului numeric personal, sens in care Ministerul Afacer ...

VIDEO Kylian Mbappe a făcut anunțul momentului în fotbal
10/05/2024 23:19

 Paris Saint Germain nu a reusit nici in acest sezon să cucerească UEFA Champions League, iar vestea cea mai proastă pentru parizieni a venit vineri, cand Kylian Mbappe a făcut un anunt important privi ...

După carnea artificială, cafeaua sintetică e pe Agenda 2030. Si asta
10/05/2024 13:57

              "O băutură care va apărea in curand pe piată are un gust mai bun ...

Partidul Puiul Malefic și-a anunțat candidatura. Cele mai ciudate partide înscrise la alegerile europarlamentare 2024
10/05/2024 12:56

 Partide politice cu nume mai putin obisnuite vor participa la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Unele si-au inceput activitatea ca o glumă, altele si-au atribuit acest nume pentru atrage atentia as ...

Tipuri de Bonusuri Disponibile la Cazinouri Online
10/05/2024 10:42

 În lumea cazinourilor online, bonusurile reprezintă o modalitate eficientă de a atrage si de a recompensa jucătorii noi si existenti. Există o varietate de tipuri de bonusuri disponibile, fiecar ...

Top 3 Cele Mai Importante Condiții de Rulaj la Bonusuri din Cazinouri
10/05/2024 10:40

 Bonusurile reprezintă o parte importantă a experientei de joc in cazinourile online, oferind jucătorilor oportunităti suplimentare de castig si de distractie. Cu toate acestea, inainte de a profita d ...

Prizonieri în labirintul nefericirii personale
09/05/2024 10:30

Suntem oameni, făpturi condamnate la o existentă plină de nuante, unde lumina se impleteste adesea cu umbra. În această lume modernă, in care fiecare moment pare a fi subiect de evaluare, fiecare per ...

Salcâmul, o simfonie a naturii îmbrățișată de timp și tradiție
08/05/2024 15:02

În tăcerea dulce a primăverii, cand pămantul se trezeste la viată si cerul se imbracă in albastrul pur, un copac infloreste cu o gratie aparte, aducand cu el nu doar o frumusete efemeră, ci si o ist ...

Femeile încă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul în familie
08/05/2024 11:22

Femeile incă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul in familie, a declarat ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, cu prile ...

 Bucură-te de un nou capitol: cum să-ți valorifici timpul după ce ieși la pensie
08/05/2024 10:51

Bucură-te de un nou capitol: cum să-ti valorifici timpul după ce iesi la pensie Planificarea pe termen lung este mereu o idee bună. Indiferent de varsta pe care o ai, este important să ai o viziune clar ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei