Vitamina care ucide coronavirusul
Dimensiune font:
Un grup internațional de oameni de știință au ajuns descoperit, la capătul unor studii și analize efectuate în acest sens, că utilizarea vitaminei C poate reduce mortalitatea cauzată de infectarea cu noul coronavirus.
Iar scăderea este semnificativă - de 68%. Un procent semnificativ, confirmat de rezultatele obținute de cercetători și expuse într-o lucrare științifică publicată în revista MDPI.
Concret, s-a constatat că utilizarea vitaminei C poate reduce numărul de cazuri severe de coronavirus și, ca urmare, al celor de decese. În plus, un aport zilnic de 6 până la 24 g de vitamina C poate reduce durata de conectare la aparatele de respirație artificială.
Potrivit unuia dintre autorii studiului, Anitra Karr, vitamina C este folosită de organism pentru a susține sistemul imunitar. În plus, se remarcă faptul că majoritatea pacienților cu COVID-19 din unitățile de terapie intensivă au deficit de vitamina C.
La începutul lunii decembrie, oamenii de știință germani de la Clinica Ortenau din Offenburg și Universitatea Friedrich Schiller din Jena au propus utilizarea veninului de albine în lupta împotriva infecției cu coronavirus. În opinia lor, veninul de albine are un efect antiviral.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau