Petiția împotriva hărțuirii lui Halep, depășită de „Exportul de vaci vii este o tortură pură”
Dimensiune font:
Petiția prin care românii solicită Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) să înceteze abuzul în cazul Simonei Halep (34 WTA) a fost semnată de un număr uriaș de oameni. Chiar și așa, ea nu se apropie nici pe departe de petițiile pentru diferite drepturi ale animalelor.
După ce i-a fost amânată audierea pentru a treia oară, Simona Halep are parte de o susținere importantă, Petiția pentru susținerea româncei, inițiată săptămâna aceasta, a devenit virală, fiind semnată de peste 10.000 de persoane.
„Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea! Cerem accelerarea anchetei!”, este titlul petiției care a avut un impact puternic. Totuși, nu atât de puternic cât să depășească la numărul de semnături petiții împotriva torturii animalelor: „Le Le, ursul Panda, trebuia să trăiască ultimii ani în China” – 143.000 de semnatari, „Exportul de vaci vii este o tortură pură. Brazilia tocmai a interzis-o. Acum este rândul Australiei” – 51.000 de semnatari, sau „Animalele torturate, victimele crudelor ferme de căței, sunt pe cale să obțină dreptatea în Connecticut” – 48.000 de semnatari.
Patrick Mouratoglou susține petiția, alții nu
Chiar dacă petiția pentru Simona Halep e văzută ca o măsură bună, sunt și persoane care nu sunt de acord cu acest lucru. Mai mult, administratorul contului de Twitter „WTA România”, vrea să renunțe la job-ul său din cauza petiției.
„Eu și o parte a fanilor Simonei Halep se pare că nu suntem de acord cu privire la petiția lor! Și lucruri de genul acesta mă fac din nou să mă gândesc să renunț. Dacă suntem atât de departe unul de celălalt în ceea ce privește părerea despre Simona, atunci poate că nu sunt persoana potrivită pentru a avea un cont dedicat fanilor români”, a afirmat Philip Boosey, cel care se gândește să renunțe la administrarea contului „WTA România” din cauza petiției lansate împotriva hărțuirii Simonei Halep.
Pe de altă parte, Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, le-a răspuns celor care critică petiția: „Fără a fi pro sau contra petiției, să recunoaștem că scopul ei este acela de a cere ca Simona să beneficieze de un tratament echitabil și să i se respecte drepturile! Asta înseamnă să i se permită audierea, pe care ITIA continuă să o refuze. Nu văd nimic în neregulă”, a scris Patrick pe Twitter.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau