Simona Halep s-a retras de la Trofeul Clarins după un set și jumătate

000000 ULTIMA-ORA

Dimensiune font:

| 15-05-2024 20:16

 Simona Halep a câștigat primul set disputat împotriva americancei McCartney Kessler (locul 123 mondial), dar fosta lideră WTA a acuzat probleme la genunchiul stâng și nu a reușit să ducă la capăt primul meci jucat pe zgură, suprafața ei favorită, după doi ani. Dubla campioană de Grand Slam s-a retras de la Trofeul Clarins (WTA 125, are loc la Paris) după o oră și 26 de minute de joc, la scorul de 7-5, 2-3.

Simona Halep
 
 De știut după meciul dintre Simona Halep și McCartney Kessler
  • Pentru prezența pe tabloul principal al competiției de la Paris, Simona Halep va primi 1.086 de euro și un singur punct în clasamentul WTA.
  • Dublă campioană de Grand Slam, Halep mai jucase un singur meci după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea în scandalul de dopaj: 6-1, 4-6, 3-6 vs Paula Badosa, în primul tur de la WTA Miami, pe 19 martie.
  • McCartney Kessler va juca în optimi cu învingătoarea meciului dintre Emma Navaro (22 WTA / principală favorită) și Lauren Davis (194 WTA).

Simona Halep a câștigat un set cu McCartney Kessler, dar s-a retras din cauza problemelor la genunchi

Simona Halep anunță că nu mai poate continua partida și se retrage de la Trofeul Clarins. 

2-3 Simona câștigă game-ul și rămâne aproape de adversară, dar are în continuare probleme la genunchi și cheamă din nou fizioterapeuta.

1-3 Românca apelează des la scurt, iar americanca pare că nu are încă răspunsul potrivit. Simona a dus game-ul în prelungiri, dar McCartney a avut câștig de cauză.

Simona Halep cere un time-out medical, a acuzat probleme la genunchi.Partida reîncepe după câteva minute. 

1-2 Cel mai bun game de serviciu pentru Simona, fără punct câștigat de McCartney.

 

0-2 Pentru prima oară în acest meci, Kessler confirmă break-ul și se desprinde.

0-1 Kessler se impune pentru a patra oară la retur și începe bine setul secund.

 

Setul I 


 7-5 Simona revine de la 0-40, face break și câștigă primul set.

 

6-5 Simona servește bine și pune presiune pe adversară. Românca și-a asigurat cel puțin tiebreak-ul.

5-5 Vom avea prelungiri în primul set, după un game de retur câștigat lejer de Halep. Kessler a ajutat-o cu încă o dublă greșeală. 

4-5 În cel mai lung game din această partidă, Halep ratează cinci ocazii de a trece în avantaj, iar Kessler fructifică a doua minge de break și va servi pentru câștigarea setului.

4-4 Niciuna dintre jucătoare nu reușește să se desprindă. Simona egalează din nou, după un game în care a returnat foarte bine.

3-4 Încă un game pierdut de serviciu pierdut la 0 de Halep. Ambele jucătoare sunt inconstante în acest prim set.

3-3 Halep dă impresia că poate reveni de la 0-40, se apropie fiind ajutată și de o „dublă” comisă de adversară, dar până la urmă cedează. 

3-2 Halep se descurcă bine la fileu și își face serviciul fără emoții.

2-2 Simona recuperează rapid: mai irosește o minge de break, dar McCartney o ajută cu o lovitură de forehand ratată.

1-2 Game câștigat la 0 de Kessler la retur.

1-1 Primul game pe serviciul americancei a fost unul echilibrat. Simona a pus presiune, a avut și o șansă de break, dar nu a fructificat-o și Kessler egalează pe tabelă.

1-0 Partida a început cu Halep la serviciu. Primul punct este câștigat de româncă după o scurtă executată bine. Un prim game bun pentru Simona, americanca nu a reușit să o surprindă deocamdată.

Halep și Kessler au intrat pe teren și se încălzesc.Meciul va fi arbitrat din scaun de Xavier Boiteau.

Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.000 de euro. Campioana en-titre este Diane Parry.

 

Despre cazul de dopaj al Simonei Halep

  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Pe 29 august 2022, Simona Halep avea să dispute ultimul meci oficial din circuitul mondial. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:19

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 35,16 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, bl. E2, sc. D, parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara nr. 70102-C1-U27, nr. cadastral 1/4;0;3, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 63/19.07.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.08.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 14.08.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 19.08.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.07.2024.
VIDEO - Jocurile Olimpice de la Paris, deschise în rafale de ploaie
27/07/2024 09:15

Directorul artistic al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, Thomas Jolly, a recunoscut că spectacolul desfăşurat vineri pe fluviul Sena a suferit "modificări'' din cauza ploilor torenţi ...

 Poli Iași nu concepe să piardă puncte în Copou, în fața Gloriei Buzău
27/07/2024 05:00

Poli Iasi se hrăneste cu optimism inaintea partidei din această seară, contra nou-promovatei Gloria Buzău. Nimeni nu concepe un alt rezultat decat victoria si, la modul la care curg declaratiile de optimism ...

Astăzi încep Jocurile Olimpice de la Paris
26/07/2024 12:18

Jocurile Olimpice de vară de la Paris vor debuta oficial vineri seara, cu o ceremonie de deschidere inedită, desfăşurată in premieră in afara unui stadion, pe fluviul Sena, care străbate capitala Franţe ...

Situație ireală la Jocurile Olimpice: Mâncare insuficientă și alimente raționalizate pentru sportivi
26/07/2024 09:28

Situatie ireală in Satul Olimpic. Primii sportivi s-au instalat pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, dar cateva probleme logistice se fac deja simţite inainte de ceremonia de deschidere, relat ...

Atletului francez Sasha Zhoya i s-a aprobat cererea de a defila în fustă la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
26/07/2024 09:09

Principalul candidat la o medalie la atletism, francezul Sasha Zhoya, va putea defila in fustă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Atletul, care va alerga in cursa de 110 m obstacole, a cerut să ...

Poli Iași și Gloria Buzău se reîntâlnesc în prima ligă după o pauză de 15 ani!
26/07/2024 01:01

Marcate de tensiuni interne, dar mai ales de probleme financiare interminabile, FC Politehnica Iasi si Gloria Buzău s-au intalnit de doar 4 ori in prima ligă, in ultimii 40 de ani! Jocul de sambătă (ora 19) ...

Mirra Andreeva și Elina Avanesyan vor juca finala turneului UniCredit Iași Open
25/07/2024 20:43

Jucătoarele Mirra Andreeva, principala favorită si Elina Avanesyan, favorită 5, vor disputa vineri, 26 iulie, de la ora 17.00, marea finală a turneului WTA 250 UniCredit Iasi Open, concurs dotat cu premii t ...

Cod galben de vijelii la UniCredit Iași Open!
24/07/2024 21:16

* sfertul de finală dintre Jaqueline Cristian si Elina Avanesyan, suspendat din cauza ploii după doar 14 minut * meciul se va relua joi dimineată * Mirra Andreeva, Olga Danilovic si Chloe Paquet, primele t ...

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturi la UniCredit Iași Open
23/07/2024 21:33

* Miriam Bulgaru si Anca Todoni s-au oprit in optimi * avem o pereche semifinalistă la dublu Jaqueline Cristian este singura romancă prezentă in sferturile de finală ale turneului WTA 250 UniCredit Iasi Op ...

Duel românesc în optimile de finală la Iași Open
23/07/2024 12:09

Miriam Bulgaru, Anca Todoni, Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian joacă astăzi pentru un loc in sferturi la UniCredit Iasi Open. Anca Todoni si Irina Bara pot ajunge in semifinale la dublu Turneul WTA 250 Uni ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei