Cât de puternic poate să fie unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri pe care le poți găsi în acest moment în România
Dimensiune font:
Ce este Motorola One Action? Dovada vie că există viață pe Android și sub 200 de euro. Pentru mine asta a fost surpriza majoră: să-mi dau seama că mă joc cu un device frumușel, construit bine, pe care l-am folosit două săptămâni fără să simt lipsa performanței premium și care m-a făcut să-mi reevaluez instinctul primar de consumerism.
Motorola One Action - Design
Primul lucru pe care îl observi la Motorola One Action, după ce ai folosit niște nave amiral de smartphone-uri, este că aici nu există Gorilla Glass. Există un plastic care atrage amprente. Dar asta nu e o chestie atât de tragică, pentru că per total acest telefon este finisat bine.
În partea de jos avem mufă USB-C, avem microfon, avem un grilaj pentru difuzor. Există și microfon pentru când vorbești la telefon, desigur, însă acesta nu poate reda muzică sau sunet când te uiți la filme sau când te joci.
Marginile acestui telefon sunt în culoarea spatelui. Pe partea din dreapta avem buton de unlock și buton de volum, iar în partea de sus avem jack pentru căști. Pe partea stângă avem slotul pentru SIM.
Iar pe spate avem camerele foto, un bliț și senzorul de amprentă. Amplasarea senzorului de amprentă pe partea din spate mi s-a părut ciudată inițial, dar după două săptămâni m-am obișnuit deja cu el și să deblochez telefonul foarte rapid.
Nu sunt foarte împăcat cu faptul că există doar un difuzor aici, pentru că mi se pare că ascult mono muzica.
Și încă un detaliu neașteptat pentru acest telefon, având în vedere prețul: este rezistent la apă. Nu rezistă să faceți baie cu el în piscină, dar dacă din întâmplare un copil aruncă apă pe el, s-ar putea să funcționeze și după.
Motorola One Action - Display
În momentul în care deblochezi telefonul, ajungi la concluzia că raportul dintre display și carcasă este undeva la 84%. Aceasta este o valoare foarte bună, dacă tu vrei să ai un ecran cât mai mare. Display-ul este un LCD de 6.3”, cu densitate de pixeli destul de bună (1080 x 2520 px) și luminozitate decentă.
Când ții telefonul acesta în mână îți dai seama că display-ul este foarte îngust și foarte înalt. Poate părea ciudat la început, dar după mi-am dat seama că poate fi util dacă vrei să te joci mult pe telefon. Raportul acesta landscape extrem poate fi o experiență cinematică interesantă, dar în momentul în care intri pe Youtube și vrei să vezi conținut aici, observi că ai două benzi negre în stânga și în dreapta, pe ecran.
Desigur că poți face zoom și imaginea se întinde pe tot display-ul, mai rămâne vizibil doar decupajul camerei foto. Problema e că atunci când faci zoom se pierde și o parte din calitatea imaginii.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau