De ce să pui făină în tigaie, înainte să faci ouă ochiuri. Trucul bucătarilor din restaurante
Dimensiune font:
La cât de eficient este acest truc, cu siguranță ar putea fi folosit și de bucătarii din resturante. Iată cât de mult te ajută.
Ouăle ochiuri nu se lipesc de marginile tigaii dacă în uleiul fierbinte se pune un praf de făină care se lasă să se rumenească, apoi se adaugă ouăle.
Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.
Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.
Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau