Cum te pot îmbolnăvi bomboanele din pomul de Crăciun
Dimensiune font:
Se apropie perioada Crăciunului, iar cel mai mulți români și-au încărcat deja bradurile. Pentru a evita eventuale probleme de sănătate, un studiu realizat recent arată adevărul despre bomboanele pe care le consumăm de Crăciun. Conform rezultatelor, până la 70,3% zaharuri din glucide se regăsesc în 100 de grame de bomboane de Crăciun.
InfoCons a realizat un studiu comparativ pentru produsele tip bomboane de Crăciun cu ciocolată. În acest studiu, au fost analizate 26 produse diferite, iar rezultatele studiului au fost:
Din punct de vedere al aditivilor alimentari, valorile găsite au fost între 1 și 3 aditivi alimentari.
50% dintre produse au avut în conținutul lor 1 singur aditiv alimentar.
42.3% dintre produse au avut în conținutul lor 2 tipuri de aditivi alimentari.
7.7% dintre produse au avut în conținutul lor 3 tipuri de aditivi alimentari.
Totodată, au fost găsite 9 tipuri diferite de aditivi alimentari,.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau