FOTO - Pate din mei și tofu
Dimensiune font:
De obicei, când auzim „pate” ne gândim la un preparat făcut din carne, însă, din fericire pentru cei care au o dietă vegană sau țin post, poate fi ușor modificat pentru ca toată lumea să se bucure de el.
Ingrediente:
100 g mei (decorticat)
3 căni de apă
50 g tofu cu măsline
2 linguri ulei de măsline
30 g fulgi de drojdie inactivă
1 linguriță busuioc
1 linguriță usturoi granulat
sare
Mod de preparare:
Începi prin a spăla meiul, pe care apoi îl pui la fiert în cele 3 căni de apă. Îl fierbi timp de 10 minute sau până când meiul a absorbit toată apa.
După ce s-a răcit, blendează bine toate ingredientele până când amestecul devine o pastă foarte fină, tartinabilă.
O poți servi apoi pe pâine integrală sau pe rondele împreună cu roșii, castraveți, ridichi etc.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau