Peste cinci tone de pui şi curcani pentru studenţii cuzişti
Dimensiune font:
Reprezentanţii Universităţii „Al. I. Cuza” (UAIC) vor să achiziţioneze prin licitaţie carnea de pui şi curcan pentru studenţi. Aceştia vor plăti, cu aproximaţie, 74.000 de lei pentru 2.200 de kilograme de piept de pui dezosat, fără piele, 1.050 de kilograme de pulpe cu os fără spată congelate, 350 de kilograme de pui griller congelat, dar şi alte sute de kilograme de ficăţei şi pulpe de pui. La toate acestea, se adaugă şi 250 de kilograme de piept, pulpe şi aripi de curcan. Carnea va ajunge în farfuriile studenţilor din cantinele „Titu Maiorescu”, „Gaudeamus” şi „Akademos” ale UAIC şi va fi distribuită eşalonat, de-a lungul acestui semestru.
Data limită de depunere a ofertelor este 7 februarie. Cei care îşi vor expune marfa trebuie să aibă şi cu ce să se laude – în privinţa calităţii. Conform caietului de sarcini, carnea trebuie să fie intactă din punct de vedere al prezentării, curată, fără mirosuri străine sau „fracturi deschise”. În plus, piepturile şi pulpele trebuie să fie cărnoase, pentru a mulţumi şi a sătura studenţii. (Anda Pintilie)
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau