Secțiile de vot s-au închis! 42.33% - participarea la vot pe județ, 33,68% la municipiu! LIVE TEXT 21.00
Dimensiune font:
La ora 21, procentul alegătorilor în județul Iași a fost de 42,33% cu un număr total de 314.879 alegători, media pe țară fiind 48,4% * au apărut deja primele reclamații și incidente * un candidat la CL Ungheni a fost filmat în timp ce dădea bani unor alegători, înainte ca aceștia să intre în secția de votare * la Moșna, în două secții nu s-a prezentat niciun alegător * la Podu Iloaei, PNL acuză că s-au depus 88 de cereri pentru urna mobilă, în condițiile în care doar 49 de persoane aveau nevoie de ea
UPDATE ora 21.45
Conform exit-poll-ului realizat de CURS-AVANGARDE la comanda România TV, în municipiul Iași, rezultatul este următorul: Mihai Chirica - 52 % Marius Bodea - 28 % Andrei Postolache – 7 %
UPDATE ora 21.00
La ora 21, procentul alegătorilor în județul Iași a fost de 42,33% cu un număr total de 314.879 alegători. În municipiul Iași, participarea la vot a fost de 33,68%, cu 102.687 votanți.
"Cred că au fost cele mai plictisitoare alegeri de când lucrez în administrația publică, în sensul pozitiv. În județul Iași, n-am avut nici măcar o ștampilă dispărută, nicio bătaie, nicio beție nimic, dar nimic. Evident, s-au mai sesizat unele suspiciuni minore, care sunt investigate de organele legii. În rest, buletinele au fost tipărite corect, distribuite la timp.Tot procesul electoral s-a desfășurat cu calm, în pace și liniște" - Ciprian Iftimoaei, inspector guvernamental la Iași
UPDATE ora 20.00
Ieșenii se mobilizează greu cu o oră înainte de închiderea urnelor. La ora 20.00, procentul alegătorilor în județul Iași a fost de 40% cu un număr total de 304.000 alegători
UPDATE ora 18.45
La Vaslui, biroul electoral de circumscripție Găgești a suspendat procesul de votare, după ce Tiberiu Lorin Coatu, candidatul PNL la funcția de candidat al comunei a contestat modul cum se desfășoară procesul de votare. Acesta este nemulțumit că președintele secției de votare a permis intrarea în cabinele de vot a circa 60 de persoane cu handicap, împreună cu însoțitorii lor, deși nu toți ar avea nevoie de însoțitor.
UPDATE ora 18.30
În ceea ce privește votul pe sexe, în județul Iași, graficele publicate în timp real pe http://prezenta.2016bec.ro/ arată o egalitate aproape perfectă. Atât în cazul bărbaților cât și al femeilor, până la această oră, cei mai mulți votanți au între 45 și 64 ani iar cei mai puțini între 18-24 ani.
UPDATE ora 18.00
Județul Iași se află, la ora 18.00, în coada clasamentului pe țară la cifrele prezenței la vot, cu 34,9%. La această oră doar județul Timiș (32,1%) și municipiul București (24,6%) stau mai prost.
UPDATE ora 17.45
La această oră, 755 ieșeni au votat folosind urna mobilă, 4946 pe liste speciale și doar opt pe listele complementare.
UPDATE ora 17.00
La Valea Lupului, oamenii reclamă că, încă de dimineață, două autoturisme transportă votanți din zona blocurilor vechi de lângă primărie, iar poliția a fost anunțată deja.
UPDATE ora 16.00
Prezenţa la vot în judeţele Moldovei era următoarea: Bacău -- 35.18 %, Botoşani -- 38.26 %, Neamţ -- 37.03 %, Suceava -- 38.09 % şi Vaslui -- 32.81 %.
Acuzații de fraudă electorală și tentativă de fraudare a votului la Podu Iloaiei. Reprezentanții PNL spun că la Centrul de recuperare pentru Persoanele cu Handicap Budăi au fost depuse 88 de cereri pentru urna mobilă, în situația în care doar 49 de persoane au fost declarate cu adresa corectă și ar fi putut vota. Din aceștia, 31 și-au exercitat votul până la această oră. „Noi am depus încă de aseară (sâmbătă – nr) o contestația, în momentul în care am văzut aceste cifre și ni s-a răspuns astăzi că doar 49 de persoane necesită urna mobilă. Am trimis o sesizare, mai departe, către BEJ. Responsabili sunt cei de la Centrul de Recuperare pentru Persoanele cu Handicap Budăi, care au făcut fișele", a declarat Cornelia Costin, reprezentanul PNL din secția de vot Budăi.
Bârlad --Mireasă refuzată la vot
Andreea și Alexandru Grigoraș s-au căsătorit astăzi şi au vrut să voteze înainte de petrecere. Ei au mers la secţia de la Școala generală nr. 10 din Bârlad, unde mireasa a fost refuzată pe motiv că un colţ al cărţii de identitate era tăiat. Cei doi s-au căsătorit la Oficiul Stării Civile pe 2 iunie, iar ofiţerul a tăiat colţul cărţii de identate, respectând procedura.
Suceava - Secretar cercetat de DNA, locţiitor într-o secţie de votare!
Secretarul suspendat al comunei sucevene Şcheia, Luminiţa Rîşca, cercetat sub control judiciar de DNA pentru fapte d-şi exercita profesia, meseria şi de a nu desfăşura activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta, este locţiitorul preşedintelui Secţiei de votare nr. 478 din Şcheia. Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat presei că a informat biroul din Suceava al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), ce poate înlocui preşedinţii sau locţiitorii preşedinţilor secţiilor de votare. “Noi am anunţat în timp util, imediat după ce am primit ordonanţa DNA, biroul din Suceava al AEP, privind măsurile impuse prin măsura controlului judiciar. Ei urmau să verifice şi să ia măsuri”, a spus Harasim. Totodată, preşedintele BEJ Suceava, Cătălin Temneanu, a spus că persoana respectivă apare în corpul experţilor electorali şi cei din circumscripţie ar fi trebuit să sesizeze AEP care să facă înlocuirea. “AEP trebuie sesizat pentru că ei desemnează şi înlocuiesc preşedinţii şi locţiitorii preşedinţilor secţiilor de votare”, a arătat Temneanu. Luminiţa Rîşca este cercetată, din data de 27 mai, sub control judiciar de DNA pentru luare de mită, fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, complicitate la luare de mită şi dare de mită într-un dosar în care este cercetat penal şi primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, tot sub control judiciar, pentru două infracţiuni de luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite şi două infracţiuni de fals intelectual.
Neamţ -- Primele reclamaţii la BEM
La Biroul Electoral Municipal Piatra Neamţ au apărut primele reclamaţii. Un alegător a fost contactat telefonic, la ora 13:51, de o doamnă, care i-a recomandat să voteze pe Andrei Ignat drept candidat la Primăria Piatra Neamț. Sesizarea a fost trimisă la Inspectoratul Județean de Poliție Neamț. „Un alt alegător a anunțat că, în curtea Colegiului Național de Informatică, un domn îi îndemna pe cei care veneau la vot să voteze cu candidatul PNL. Sesizarea a fost trimisă spre soluționare președinților secțiilor de votare 29-34, de la Colegiul Național de Informatică”, a declarat judecătorul Valentina Baciu, președinta BEM Piatra Neamț.
Piatra Neamţ
Primarul Dragoş Chitic a dat vot pentru dezvoltarea comunităţii, pentru respect faţă de cetăţeni şi pentru seriozitate în administrație. "Piatra Neamţ este un oraş iubit de cetăţenii săi şi merită o dezvoltare, merită un parcurs în care pentru fiecare cetăţean să fie bine. Piatra Neamţ este oraşul care merită servicii publice de calitate, merită fonduri europene atrase şi merită o echipă care să pună în practică toate aceste lucruri. Va rog să veniți în număr cât mai mare la vot pentru că vreau ca atât primarul ales, cât şi Consiliul Local să aibă o reprezentativitate cât mai mare. Urez succes tuturor candidaţilor. Dumnezeu să ne ofere cea mai bună echipă atât pentru Piatra Neamţ, cât şi pentru judeţul Neamț”, a spus Dragoş Chitic.
UPDATE ora 14.30
Situație gravă la Ungheni. Un cetățean susține a realizat o filmare în care a surprins un candidat PSD la Consiliul Local în timp ce plătea votul, în preajma secției de votare Ungheni. "Am văzut cum acesta a dat banii unei persoane înainte să intre în secția de vot. După asta, l-am surprins, din nou, când oferea bani unei alte persoane. Cel care a primt banii a spus că o să facă așa cum i s-a cerut", a declarat Neculae Petrachi pentru Evenimentul Regional al Moldovei, cel care a sesizat deja organele de anchetă.
La acestă oră, în comuna Moșna, la două secții de votare amenajate în Căminul Cultural nu s-a prezentat niciun alegător din circumscripție. Pe listele celor două secții sunt înscriși 3.531 localnici. "Noi avem un număr de cetățeni basarabeni luați în spațiu de către locuitori din comună. Ei stau într-un bloc lângă Căminul Cultural însă mulți sunt plecați. Chiar și așa, era normal să organizăm secțiile de votare pentru ei", a precizat primarul Georgel Popa.
Vaslui -- "Şef" cherchelit în secţia de votare
Preşedintele unei secţii de votare din comuna vasluiană Perieni a fost reclamat la Autoritatea Electorală Permanentă, după ce în seara de 4 mai, aflat în stare de ebrietate, a închis secţia de votare şi a intenţionat să plece cu ştampila de control acasă, susţinând că el face ce vrea fiindcă este „şef”. Director adjunct al şcolii din Perieni, preşedintele secţiei de votare a fost oprit la timp de un poliţist.
„A existat un incident, dar acesta a fost rezolvat pe loc de poliţistul de la secţie, care l-a împiedicat pe preşedintele secţiei să plece cu ştampila de control. Am înţeles că bărbatul se afla în stare de ebrietate şi a plecat cu ştampila, dar a fost observat la timp”, a spus prefectul judeţului Vaslui, Daniel Olteanu. El a precizat că pe viitor persoanele care nu respectă legislaţia şi pun probleme în ce priveşte buna desfăşurare a alegerilor ar trebui să nu mai fie selectate pentru a ocupa funcţii sau a avea atribuţii cu ocazia scrutinelor viitoare.
UPDATE ora 14.05
Neamţ -- tinerii, dezinteresați de alegeri
La 14.05, prezența la vot în județul Neamț era de 27,48%. Datorită celor 129.516 de alegători din județ, nemțenii se clasau pe locul 15 în topul național privind prezența la urne a celor cu drept de vot.
În orașul Bicaz se înregistra o prezență de 33% (1.074 de alegători), la Roznov – 29,29% (1.329 alegători), la Târgu Neamț – 28,11% (5.120 alegători), la Roman – 23,08% (13.723 alegători) și la Piatra Neamț – 21,13% (20.537 alegători).
Până la ora 14.00, peste 25.000 de bărbați din Neamț, cu vârste cuprinse între 45 și 64 de ani, își exprimaseră deja opțiunile, cifra femeilor din aceeași categorie de vârstă apropiindu-se de 25.000, conform informațiilor Biroului Electoral Central. Cei mai dezinteresați de procesul electoral, conform statisticii BEC, s-au dovedit a fi nemțenii cu vârste între 18-24 de ani, prezentându-se mai puțin de 10.000 de tinere și tineri din această categorie de vârstă.
UPDATE ora 13.30
Bacău
Romeo Stavarache, candidat pentru un nou mandat la Primăria Bacău, a declarat: „Sunt încrezător, am votat pentru un nou început, pentru continuitate. Am votat pentru o nouă strategie administrativă a acestui oraș. Sunt sigur că, după aceste alegeri, Bacăul administrativ va arăta altfel, pentru că partidele politice își vor arăta exact valoarea pe care o au fără candidații care să le «tragă» procentul pe care l-au câștigat de atâtea ori”.
Prezenta la vot în judeţele Moldovei era următoarea: Bacău -- 26,33 %, Botoşani -- 28,09 %, Neamţ -- 27,21 %, Suceava -- 26,49 % şi Vaslui -- 24,34 %.
Botoşani
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, edilul-şef în funcţie, a votat fiind însoţit de fiul său David şi de familia consilierului local Călin Bosovici, la una dintre secţiile de votare din Colegiul Naţional "A.T. Laurian". „Am votat pentru continuitatea proiectelor începute, pentru o administraţie corectă, pentru un oraş civilizat şi european”, a declarat Ovidiu Portariuc.
UPDATE ora 13.00
Suceava
Președintele organizației județene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a votat la Secția de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. El a venit la urne însoțit de colegii săi de partid, Ovidiu Donțu, Tiberius Brădățan, Doru Sârghe, Ioana Maftei și Gavril Vârvara. „Am votat pentru foarte mulți colegi care își pun speranțele în noi și am votat pentru sucevenii care cred că se poate face o altfel de politică”, a declarat Cătălin Nechifor.
Președintele organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur, a votat la Școala Gimnazială nr.4 din Gura Humorului. El a venit însoțit de fiica sa, Cristiana, dar și de colegii săi de partid: Ioan Balan, Sanda Ardeleanu și Ion Lungu. „Este o zi importantă astăzi. Am votat împreună cu fiica mea, Cristiana, la Gura Humorului. Am votat pentru locuri de muncă pentru tineri, pentru români, pentru bunăstarea românilor, pentru repunerea Bucovinei pe harta țării, pentru repornirea județului Suceava și pentru un viitor mai bun pentru toată lumea”, a spus Flutur.
Bacău
Deputatul Cosmin Necula, candidat PSD pentru Primăria Bacăului, a venit la urne însoţit de fiul [su. El a votat pentru "SCHIMBARE călăuzit de convingerea că doar ÎMPREUNĂ putem readuce Bacăul pe drumul cel bun!".
Bacău -- Încurcături cu buletinele de vot
La o secție de votare din Valea Mare, comuna Faraoani, s-au descoperit buletine de vot pentru Primăria cumunei Parava. Cele două localități nu sunt nici măcar învecinate. Conform unor surse, membrii comisiei de votare au început să scoată buletinele de vot „de Parava” din teancurile primite de la Biroul Electoral Județean.
Neamţ -- Alegeri fără incidente
Alegerile locale, din 5 iunie, din județul Neamț au debutat fără incidente. Exceptând înlocuirea unei tablete în municipiul Roman și remedierea unei probleme la o altă tabletă, în municipiul Piatra Neamț, probleme nu au fost la primele ore ale zilei de duminică. ână la ora 08.30, au fost înregistrate 51 de solicitări pentru urna mobilă la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț și, la mai multe secții de votare, s-a votat încă de la prima oră pe liste suplimentare, fiind vorba de membrii secțiilor de votare, care au adresa de domiciliu arondată altei secții și nu au cum să ajungă la vot până la ora 21.00.
În județul Neamț, conform centralizării făcute de Biroul Electoral Central, până la ora 10.22, votaseră deja 45.724 de persoane, din totalul de 471.317 de alegători, fiind o prezență de 9,7%. „Trebuie să ajung la serviciu și termin abia la ora 22.00, așa că nu mai am cum să votez, de aceea am venit la prima oră”, a spus Angelica Pascariu, primul votant de la secția nr. 28 din Piatra Neamț, care a votat la ora 07.02.
Până la ora 12.30, polițiștii ieşeni au primit o singură sesizare, cu privire la o serie de nereguli depistate la secția de votare 207, capăt CUG. "Avem o sesizare pentru care, în acest moment, efectuăm verificări. Nu există reclamații privind alte situații deosebite până la această oră", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Iași.
Potrivit sesizării, ar fi vorba de șase buletine de vot înmânate unui cetățean de către un reprezentant ALDE.
Biroul Electoral Municipal recomandă membrilor secțiilor de votare să anunțe poliția pentru soluționarea acestor situații.
Vaslui
Candidat pentru al treilea mandat la Primăria Vaslui, Vasile Pavăl a spus că a votat cu încredere o echipă de consilieri cu care speră să ducă la bun sfârşit toate proiectele de dezvoltare ale oraşului. „Am votat pentru continuitate, pentru echipa cu care sunt convins că pot duce la îndeplinire toate proiectele de dezvoltare ale oraşului”, a declarat Vasile Pavăl.
Candidalul PNL la Primăria Vaslui, Marius Arcăleanu, a votat pentru schimbare, susţinând că a venit vremea ca Tinerii plecaţi din ţară să se întoarcă acasă. „Am votat pentru un viitor prosper în municipiul Vaslui, am votat pentru a deschide orașul către investitori, pentru crearea de locuri de muncă. Am votat cu gândul la tinerii care sunt plecați la muncă în străinătate, care s-ar întoarce oricând, dacă ar avea locuri de muncă acasă, în Vaslui”, a precizat Marius Arcăleanu.
Botoşani
Prefectul Botoşaniului, Dan Nechifor, a votat la Şcoala nr. 13. Plin de emoţii, a intrat într-o secţie greşită, a fost redirecţionat, apoi a încurcat urnele şi a pus buletinul de vot pentru primar la Coniliul Local. „Am votat pentru o administraţie eficientă, care va reuşi să rezolve multe din problemele pe care le are oraşul şi judeţul”, a fost mesajul său.
Gheorghe Sorescu, candidatul liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a votat la Liceul Pedagogic. El a venit împreună cu soţia şi fiul său cel mic, care şi-a exercitat pentru prima oară dreptul de vot. „Am votat pentru o echipă de profesionişti, o echipă care este cea mai bună şi care va duce cu siguranţă la dezvoltarea judeţului. Am votat inclusiv pentru ca şi feciorul meu şi alţi copii şi tineri de vârsta lui să rămână într-un judeţ care se va dezvolta”, a spus Gheorghe Sorescu.
Candidatul liberal la funcţia de primar, Cătălin Flutur, a votat la Liceul de Artă. El a sosit împreună cu doi dintre fii ai săi, cu soţia Gabriela, şi nepoţelul său. „Am votat pentru Botoşani, pentru familiile noastre, pentru copiii noştri. Toţi ar trebui să fim emoţionaţi atunci când mergem la vot pentru ca şi de votul nostru depinde viitorul tuturor”, a declarat Cătălin Flutur.
Iaşi
UPDATE ora 14.00
Şi candidatul independent Anca Preda a votat în jurul orei prânzului. „Am venit cu gândul de a vota evoluţia, ceea ce am şi făcut. Mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns până aici, iar oamenii care îmi vor da votul de încredere trebuie să ştie că eu mă responsabilizez faţă de ei pentru noua mea funcţie”, a declarat Anca Preda la ieşirea din secţia de votare.
Andrei Postolache, candidat independent susținut de grupul Pentru Iași a votat la ora 12.00
"Am votat cu încredere, mă bucur că trăim într-o țară în care avem privilegiul să vedem democrația în acțiune. Nu-i puțin lucru, sunt încrezător în rezultate și abia aștept să văd care este dorința locuitorilor Iașului", a declarat Andrei Postolache.
În Municipiul Iași, cel mai mare procent al prezenței la vot la ora 12.00 s-a înregistrat în cele patru secții ale Colegiului Național "Garabet Ibrăileanu", de până la 21,5 % din cei înregistrați, urmat de secțiile amenajate la Colegiul "Costache Negruzzi", cu până la 20,2 % din circumscripție.
UPDATE ora 11.30
La ora 11.30, candidatul PMP, Petru Movilă și-a exercitat votul în secția amenajată la Școala "Gh. Asachi". Aici a fost sesizat faptul că voturile erau împărțite în doar două urne. În momentul în care parlamentarul a intrat în cabina de vot, acesta a fost însoțit de un fotograf din staff-ul său, deși legea interzice acest lucru. Fotograful a fost rugat să părăsească imediat cabina.
"Am venit la vot cu gândul că astăzi este o zi importantă în care ieșenii, prin votul lor, pot sa facă ceea ce de multe ori parlamentul sau justiția nu au făcut, să elimine din administrația locală pe cei care au probleme cu legea. Am votat cu gândul că Iașul merită o familie mai mare pe care eu și colegii mei suntem pregătiți să o dăm! Am votat pentru un Iași viu, un Iași prosper, un Iași demn", a declarat Petru Movilă.
UPDATE ora 11.25
Din zona Moldovei, județul Iași stă cel mai slab în topul prezenței la vot.
Botoșani 15.9%
Neamț 14.8%
Vaslui 14.2%
Bacău 14.3%
Suceava 13.2%
Iași 12.2%
UPDATE ora 11.00
Mihai Chirica, candidatul PSD la Primăria Iași a votat la ora 11.00
"Am votat cu un singur gând, pentru ca Iașul sa fie al ieșenilor, pentru ca Iașul să-și continue drumul pentru o comunitate deschisă! Consider ca pentru toți ieșenii, indiferent de gândurile lor, indiferent de opțiunile lor politice, primarul trebuie să fie al tuturor ieșenilor", a declarat Mihai Chirica.
UPDATE ora 10.45
Apar primele reclamații. Eduard Boz, candidatul PNL la Consiliul Local Iași reclamă faptul că "la Secța de votare 207, capăt CUG, reprezentantul ALDE a a dat unor cetățeni buletine în plus. Unul pentru primar și două pentru Consiliul Local. La fața locului se află poliția și un reprezentant al Biroului Electoral Municipal".
UPDATE ora 10.30
Traian Dobre, candidatul PSRO a votat la ora 10.30
"Am votat pentru normalitate, principiul pe care m-am bazat de foarte multă vreme. Am votat pentru că trebuie schimbare și de 26 de ani încoace, în loc să trăim mai bine, trăim mai prost. Principiul fundamental de mare credință spune că atunci cand ceva nu merge, trebuie sa schimbat", a declarat Traian Dobre la ieșirea de la vot.
Camelia Bogdănici, candidatul UNPR pentru Primăria Iași a votat la ora 10.00.
"Am votat pentru un Iași prosper, pentru un Iași cu ieșeni veseli, pentru un Iași în care copii să aibă locuri de joacă, în care pensionarii să se poată bucura de familiile lor! Am votat pentru echipa unită de profesioniști pe care o am în spate", a declarat Camelia Bogdănici.
UPDATE ora 9.30
Marius Bodea, candidatul PNL a votat la ora 9.30.
„Am votat astăzi pentru că Iașul merita cu adevarat o schimbare în bine. După 15 ani de administrare a stagnării și a corupției, nu cred că exista niciun motiv pe lumea aceasta ca acești oameni să mai merite încă o șansă. Au ratat pe toate planurile: economic, cultural, sportiv, au falimentat regiile pilon ale Iașului. Vedem astăzi că tinerii pleacă și aleg calea pribegiei, să meargă în alte părți ale țării pentru că aici nu au perspective de angajare, nu pot avea o viață culturală activă. În alte părți ale României viața e deja modernă, numai Iașul suferă. Și suferă pentru că ieșenii au ales PSD, deci primari incompetenți, de aceea astăzi există un moment de răscruce în care trebuie să votăm, să o facem rațional și să-i schimbăm pe acești oameni. Să nu uităm că este un singur tur de vot, și acesta este astăzi", a declarat Marius Bodea.
UPDATE ora 9.00
Apoi, la ora 9.00, la urnele de vot și-a făcut apariția Radu Botez, candidatul ALDE la Primăria Iași.
"Am votat pentru un Iași în dezvoltare, pentru un Iași care să aibă o viziune de dezvoltare pe următorii 10-15 ani și sper ca cetăţenii să vină la vot și să aleagă candidatul favotrit, astfel să aratăm întregii țări, prin numărul de persoane care votează, că ne pasă de ceea ce se întamplă în România", a declarat Radu Botez.
UPDATE ora 7.30
Primul care și-a exercitat votul, la ora 7.00, a fost candidatul independent Viorel Blăjuț.
"Pe ideea că cine se trezeşte dimineaţă, departe ajunge, am vrut să încep în forţă această zi. Eu aşa m-am dezvoltat, începând munca în fiecare zi în zori, la ore la care alţii încă dorm. Aşa că doresc să aplic aceeaşi reţetă şi astăzi, să vedem dacă va avea acelaşi succes. Mult succes tuturor candidaţilor şi fie ca cel mai bun să câştige! Vă aștept în număr cât mai mare la vot!", a declarat Viorel Blăjuț.
Primii ieșeni au ieșit deja la vot, printre care și o parte din actualii candidați.
Secțiile de votare s-au deschis la Iași la ora 7.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau