De ce să mâncăm grâu verde încolțit
Dimensiune font:
Cercetătorii au descoperit un nou aliment minune care are numeroase beneficii pentru organismul uman. Este vorba despre grâul verde încolțit. Acesta este considerat „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional. Datorită celor peste 100 de compuşi ortomoleculari nutriţional – activi existenţi în grâul verde încolţit, acesta este considerat „alimentul perfect din punct de vedere micronutriţional”. Mai mult decât atât, cercetările au scos la iveală faptul că, bagajul micronutriţional a 3 litri de suc de grâu verde încolţit organic este echivalent cu cel a peste 70 kg de legume de grădină cultivate în condiţii bio.
Consumul sucului din iarbă de grâu ajută în cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrînirii) şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate. Este un stimulent hematologic, este de real folos în profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care suferă de TBC, întăreşte imunitatea și detoxifică la nivel celular, are efect calmant asupra sistemului nervos, îmbunătăţeşte vederea, curăţă organismul de metalele otrăvitoare care intră în organism, cum ar fi : plumb, cadmiu, mercur, aluminiu, cupru şi altele.
Maura ANGHEL
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau