Fulgii de drojdie uscată inactivă normalizează glicemia
Dimensiune font:
Fulgii de drojdie uscată inactivă sunt o sursă vegană sănătoasă de proteine, fibre şi vitaminele edin complexul B. Aroma acestora, asemănătoare brânzei, le fac produsul ideal pentru a fi adăugat în diverse tipuri de mancare, precum pastele, piureul de cartofi sau conopida, floricelele, salatele şi multe altele.
Spre deosebire de drojdia utilizată la coacerea pâinii, care este activată, celulele din fulgii de drojdie uscată sunt dezactivate in urma un proces special.
Drojdia uscată inactivă este o sursă bogată de proteine şi furnizează toţi cei nouă aminoacizi esenţiali. Două linguri de fulgi de drojdie uscată inactivă conţin 50 mg sodiu, 6 g carbohidraţi, 4 g fibre şi 10 g de proteine. În plus, fulgii de drojdie uscată inactivă sunt o sursă bogată de vitamine B, inclusiv vitamina B12, vitamina B6 şi folat, sau vitamina B9.
Sunt o sursă bogată şi completă de proteine, de fibre solide, de vitamina B12, ajută la reducerea colesterolului și sunt bogaţi în antioxidanţi.
Datorită faptului că fulgii de drojdie uscată inactivă sunt un aliment cu un nivel scăzut de zahăr, poate ajuta la reglarea nivelului glicemic din sânge. Acest lucru atrage după sine reducerea poftelor, creşterea nivelului de energie, îmbunătăţirea somnului şi scăderea riscurilor bolilor metabolice.
Maura ANGHEL
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau