Lista celor mai periculoase alimente întocmită de o femeie care a învins cancerul
Dimensiune font:
Annemarie Văduva este o fostă pacientă oncologică vindecată. A învins cancerul fără să facă nicio ședință de chimioterapie sau radioterapie. Ea a urmat o metodă naturală de tratament, despre care susţine că este cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă în lupta anti-cancer.
A scris chiar şi o carte din dorința de a da mai departe tot ceea ce a învățat în lupta ei cu cancerul.
Metodă sa de tratament este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul.
TOP 5 alimente cancerigene
1. Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice!
2. Zahărul este pe locul doi!
3. Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci - arahide!
4. Pe locul patru în topul alimentelor toxice - grătarul făcut cu carbuni.
5. Băuturile carbogazoase
Când s-a îmbolnăvit de cancer, Annemarie Văduva era vegetariană de 18 ani și raw vegană de patru ani.
La cinci ani de la vindecare, a conceput împreună cu soțul său Marius Văduva metodă Detox Nutri Fit și a deschis o clinică în care ajută pacienții. Citeşte mai mult pe antena3.ro.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau