Meniuri-minune, pentru un corp de invidiat

RDP_1462
RDP_1605
RDP_1600

Dimensiune font:

| 10-08-2021 16:37

Un corp frumos și sănătos, plin de vitalitate, este dorința fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă. Se întâmplă uneori ca stilul de viață nu foarte echilibrat să ne dea peste cap planurile, iar cântarul să devină, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp, unul dintre dușmanii noștri declarați.

Ce este de făcut? Avem de ales între a ne face un bilanț personal și a decide că este nevoie de o schimbare, fie să nu luăm nicio măsură, ceea ce nu este deloc bine. Iar dacă am hotărât că schimbarea este singura cale de a avea o viață sănătoasă, atunci este cel mai bine să apelăm la sprijinul unui specialist nu doar pentru că știe ce este cel mai bine de făcut, dar și pentru că ne poate ajuta și consilia în aproape fiecare minut al zilei, așa cum este echipa de la https://fitfoodway.ro/

Programe speciale, cu hrană sănătoasă și gustoasă

Atenți mereu la sănătate și dornici de a oferi sprijin, specialiștii nu doar au pus la punct programe speciale pentru reducerea greutății, ci pot oferi chiar și produse atent preparate, ce respectă scheme nutriționale elaborate, ce includ alimente sănătoase.

Programul „Slăbește sănătos este conceput să ne ajute să pierdem în greutate în mod natural. Include un meniu hrănitor și echilibrat, cu mic dejun, prânz și cină, la care suntem tratați regește. Mănânci și ești fericit ar putea fi unul dintre sloganuri care se potrivește fiecărei persoane care se dechide să lanseze o comandă. Preparatele sunt variate și delicioase și cu greu pot fi refuzate. Să nu vă imaginați că va trebuie să vă măsurați porțiile ori că va trebui să căutați prin magazine tot felul de ingrediente. Nuuu, nici vorbă! Și nici nu va trebui să renunțați la micile capricii fiindcă un meniu include atât legume, lactate, brânzeturi, cât și carne (de curcan, de pui, de vită, de porc), chiar și paste și deserturi savuroase cu fructe și semințe. Se poate face comandă zilnic, se pot angaja și abonamente săptămânale sau lunare, în funcție de cum dorește fiecare persoană și de nevoile sale. Pentru meniurile complete, comanda se face cu minimum o zi înainte, până la ora 17:00, iar livrarea se va face între orele 07:00-11:00.

Răsfață-te zilnic!

Dacă ne dorim să creștem masa musculară avem alte meniuri pregătite de către nutriționiștii de la https://fitfoodway.ro/, care au pus la punct rețete bogate în proteine și carbohidrați sănătoși, care pot oferi energie necesară, la un nivel intens de lucru. Un meniu zilnic asigură 2.700 kcal, pentru o creștere sănătoasă și uniformă a masei musculare.

Sunt zile când afacerile ne acaparează timpul și cu greu ajungem la masă, însă există soluții oferite prin intermediul programului de business launch.  Este un meniu de prânz bogat în proteine și carbohidrați sănătoși care oferă energia necesară activității zilnice. Un business launch include supa, ca fel principal, însoțită de smoothie și desert, cu un total caloric între 1100 și 1300 kcal. Delicios, sănătos și la îndemâna oricui decide să lanseze o comandă către echipa de specialiști.

Oferta are și soluții pentru cei care au apelat la dieta keto (un regim moderat în ceea ce privește proteinele, sărac în carbohidrați și bogat în grăsimi sănătoase).

Atenți mereu la sănătate și la dorințele celor care doresc să-și schimbe regimul de viață, specialiștii au pus la punct și meniuri pentru persoanele care au apelat la „Intermitent fasting” sau postul intermitent. Acesta este un stil de alimentație diferit care permite unei persoane să mănânce aproape orice dar într-un interval de timp de 6-8 ore, în restul timpului fiind interzis orice aliment. Specialiștii spun că o astfel de dietă reduce, în timp, senzația de foame, cu nenumărate efecte benefice pentru organism. Noi ne-am propus să venim în ajutorul vostru cu un sistem de mese calculat, care are toate elementele nutritive de care aveți nevoie pentru a avea un stil de viață sănătos și a va atinge obiectivele. În funcție de obiective, puteți alege să comandați două, trei sau patru mese din sortimentele pe care le-am pregătit pentru ziua respectiva. Comenzile se fac înainte cu o zi, iar livrare se va face între orele 8 și 11”, au mai spus oficialii echipei.

Există soluții inclusiv pentru vegani, care au la dispoziție meniuri cu pește sau pentru cei care nici ppește nu vor, însă pot alege dintr-o varietate de meniuri cu legume și fructe. Inutil de spus că și copiii au fost incluși în program, pentru ei fiind bine pus la punct un program Junior FIT, care vin cu un pachțele delicios, pe gustul fiecărui năzdrăvan.

„A la carte, ofertă generoasă și gustoasă

 Dacă activitatea zilnică nu permite susținerea unui program din cele recomandate nu este nicio problemă, se poate comanda și „a la carte”, oferta fiind generoasă și gustoasă. Putem începe ziua cu un mic dejun englezesc, ori cu o porție de omletă, cereale sau semințe cu fructe. Pentru prânz putem alege dintr-o gamă largă de supe sau un meniu principal foarte savuros ce include atât carne, cât și legume sau paste. Gama de salate este foarte variată, la fel și gustările. În plus, puteți comanda și deserturi, chiar și sucuri naturale, fiind atent preparate de către nutriționiști, care au echilibrat corect balanța energetică necesară fiecărei persoane care dorește să aibă un stil de viață sănătos și un copr de invidiat.

Programul este disponibil în multe orașe - Oradea, Brașov, Timișoara, Arad, Ploiești, Cluj-Napoca & Florești, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Deva, Alba Iulia, București & Ilfov, Târgu Mureș, Bistrița, Iași, Buzău, Suceava, Botoșani, Zalău, Carei, Constanța, Târgu Jiu, Galați, Braila, Slobozia, Călărași, Bacău, Piatra Neamț, Focșani, Slatina, Craiova, Pitești, Râmnicu Vâlcea și Sfântu Gheorghe.

Livrările sunt gratuite și se pot face fie acasă, fie la locul de muncă, în funcție de adresa indicată. La final, după plasarea comenzii și livrarea ei, cei care aleg un stil de viață sănătos vor putea savura preparate gustoase, gătită cu pasiune după indicațiile experților în nutriție. După cum se vede, trebuie doar să ne dorim să fim mereu în formă și soluțiile vor apărea și vor fi imediat la îndemâna noastră!

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Prin prezentul anunț TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. – societate în insolvență, face cunoscut faptul că organizează licitație publică în data de 07.10.2021, orele 14:00, pentru vânzarea, în conformitate cu prevederile art. 154 si următoarele din Legea 85/2014 și cele ale Regulamentului de vânzare întocmit de către Administratorul judiciar și aprobat de Adunarea creditorilor din data de 19.04.2021, a următoarelor autoturisme: Marca An de fabricație Preț pornire licitație (EUR, fără TVA) HYUNDAI iX35 2.0L CRDI 4WD A/T 2012, 7.200,00 TOYOTA HILUX 4X2 SINGLE CAB 2.5L D-4D 2009, 4.400,00, PEUGEOT PARTNER VTC 1.6 HDI 92 CP, 2011, 4.700,00, LEXUS RX 450H PRESIDENT, 2009, 8.400,00, TOYOTA HILUX 4X4 DOUBLECAB 3.0 L D-4D, 2011, 9.300,00 HILUX DOUBLE CAB SILVER METTALIC 2011, 9.400,00 TOYOTA HILUX 3.5 ALB, 2011, 9.200,00. Licitația va avea loc în data de 07.10.2021, orele 14:00 la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Ședința de licitație se va desfășura in următoarele condiții: A. Vânzător: TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L., cu sediul social în Iași, Șos. Păcurari nr. 128, Jud. Iași, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/3277/1994, având CUI 6658553, prin administrator judiciar consorțiul format din KPMG Restructuring S.P.R.L., societate profesională cu sediul în București, DN1, Șos. București – Ploiești, nr. 69-71, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0499, tel. 40 372 377 800/fax +40 372 377 700, prin reprezentant permanent Mihai Nicoleta și EuroBusiness LRJ S.P.R.L. cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0022/2006, tel/fax: +40 232 220 777, prin reprezentant permanent Eduard Pascal, desemnat conform Încheierii de ședință din data de 12.08.2020, pronunțată de Tribunalul Iași, Secția a II - a Civilă în Dosarul nr. 3516/99/2020. B. Dată si locație ședință licitație: 07.10.2021, orele 14:00. Ședința de licitație va avea loc la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Înscrierea la licitație se face cu cel puțin 24 de ore înainte de data fixată pentru începerea licitației prin depunerea tuturor documentelor prevăzute în Regulamentul de organizare al vânzării, adică cel mai târziu in data de 06.10.2021, ora 15:00. Documentele depuse cu depășirea acestui termen nu sunt luate în considerare. C. Tip licitație: procedura de vânzare prin licitație publică cu strigare, cu preț în urcare si scădere. D. Dosar de prezentare/documente care trebuie să fie incluse în dosarul de înscriere la licitație: Oferta va conține cel puțin următoarele informații/documente și va fi depusă la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, în plic închis pe care vor fi înscrise, datele de identificare ale ofertantului și mențiunea „Documente de participare la licitație”, data și ora depunerii documentelor de către ofertant (fără a se depăși data limită de 06.10.2021, ora 15:00):(i) Scrisoare de intenție privind participarea la licitație care va trebui să cuprindă datele complete de identificare ale ofertantului, persoanele care reprezintă legal ofertantul, precum și bunul/bunurile pentru care se înscrie;(ii) Dovada plății garanţiei de 20% din prețul de pornire fără TVA (ordin de plată procesat de bancă), în contul de lichidare al debitoarei, nr.: RO43 BREL 0002 0011 7901 0100, deschis la Libra Bank, suc. Iași; (iii) Împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant la ședința de licitație (dacă este cazul); (iv) Pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerțului; (v) Pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; (vi) Pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; (vii) Pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport; (viii) Declarația, în original, a ofertantului in sensul că înțelege să cumpere bunurile în starea în care se găsesc, după principiul “unde este, în starea în care este” – nu există un model predefinit. (ix) Acordul ofertantului de acceptare a prezentului Regulament (original) – nu există un model predefinit. (x) Pentru persoanele juridice declarația că nu este insolvent, în insolvență sau în perioada de reorganizare – nu există un model predefinit. (xi) Declarația că deține fondurile disponibile pentru cumpărarea activului la cel puțin prețul ofertat – nu există un model predefinit. (xii) Pentru persoanele juridice hotărârea AGA/Consiliul de Administrație privind aprobarea măsurii de achiziționare a activelor. Plicul va fi însoțit de intenția de participare la licitație, în dublu exemplar, pe care vor fi menționate numărul de înregistrare, data și ora înregistrării. Un exemplar pe care va fi înscris numărul de înregistrare, data și ora, va fi restituit ofertantului. E. Alte informații: - Activele se vând libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanții reale mobiliare sau drepturi de retenție, de orice fel, ori măsuri asigurătorii, conform dispozițiilor art. 91 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență; - Pasul de urcare/scădere este stabilit la valoarea de 10% din prețurile de pornire enunțate mai sus; - Diferența dintre prețul de adjudecare și garanția depusă va putea fi achitată în termen de maxim 10 zile calendaristice de la data ținerii licitației (considerând garanția plătită de adjudecatar ca fiind avans din prețul de adjudecare). Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitație și modul de organizare a procesului de vânzare, precum și descrierea bunurilor supuse procedurii de valorificare pot fi solicitate administratorului judiciar al TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. până cel mai târziu in data de 06.10.2021, ora 15:00. Pentru informații suplimentare despre activele scoase la vânzare conform Regulamentului de vânzare disponibil la cerere persoanele de contact sunt: Anabella Pădurariu - reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0232.220.777,0733.683.702, Fax: 0232.220.777 E-mail: office.is@lrj.ro, vanzari@lrj.ro. Loredana Preda – reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0372.377.800, Fax: 0372.377.700 E-mail: loredanapreda@kpmg.com.
CONSULTANŢĂ REORGANIZARE LICHIDARE SPRL, în calitate de lichidator judiciar desemnat prin sentinţa civilă nr.260 din data de 12.02.2014 pronunţată de Tribunalul Iaşi-Secţia Civilă-Faliment în dosarul nr.7176/99/2012 (464/2012) privind pe debitoarea S.C. RHODOS SERV SRL cu sediul social în Paşcani, Aleea Sportului nr.9, jud. Iaşi, având nr. de înregistrare în R.C. J22/982/2006, C.U.I. 18589805, organizează 4 licitatii publice saptamanale, in urmatoarele zile: 30.09.2021, 07.10.2021, 14.10.2021 si 21.10.2021 la ora 14, la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi str. Anastasie Panu nr.27, bl. Moldova 3, et.2, ap.6. Nr. crt. Denumire Preţ de evaluare Euro Preţ de pornire 80%. 1. IMOBIL- situat in Paşcani, str. Dragoş Voda nr. 160A, cu o suprafata desfasurata de 576,13 mp (P+1E+M) constând în spaţiu comercial, spălătorie auto şi spaţiu de locuit, cu număr cadastral 1646, 1646-C1, înscris în CF nr.60540, 60540-C1- Paşcani. 97.000 Euro, 77.600 Euro. Preţul nu conţine TVA. În cazul adjudecării, preţurile vor fi achitate în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Condiţii generale de participare la licitaţie vor fi: Depunerea, cu o zi înaintea fiecărui termen de licitaţie, până la ora 16:00, a urmatoarelor documente: -cerere de participare la licitaţie; -xerocopie dupa actele societatii/act de identitate; dovada achitării garantiei de participare de 10% din pretul de evaluare fara TVA; -dovada achitării caietului de sarcini, în valoare de 2.000 lei la care se adauga TVA; -împuternicire acordată persoanei care reprezintă participantul la licitaţie, dacă este cazul.
Doar 10 paturi libere în toată țara la ATI COVID-19 / Capitala, Timiș, Iași, Cluj sau Dolj, niciun loc disponibil la terapie intensivă pentru pacienții cu COVID-19
26/09/2021 15:42

 În spitalele din Romania erau disponibile, duminică, doar 10 paturi la ATI COVID. În Capitală si in judete precum Timis, Iasi, Cluj sau Dolj nu mai este liber la acest moment niciun loc la t ...

Coronavirus România. A scăzut ușor numărul cazurilor noi și a deceselor în ultimele 24 de ore. Situație dramatică la ATI
26/09/2021 15:39

Autoritătile responsabile au emis duminică, 26 septembrie, un nou bilant referitor la evolutia pandemiei de COVID in Romania. În ultimele 24 de ore au fost inregistrate 6.333 de cazuri noi de persoane ...

Pelinul combate coronavirusul
26/09/2021 11:15

Oamenii de stiintă europeni, condusi de medici de la Universitatea din Copenhaga si Institutul Max Planck din Germania, au efectuat teste pe celulele umane. Expertii au testat artemisininei, precum si a deri ...

Un singur pat liber la sectiile ATI din judetul Iasi
26/09/2021 10:01

Conform raportărilor, in cursul zilei de sambătă erau ocupate 474 de paturi, din care 74 la terapie intensivă. Dintre cele de la ATI, cinci sunt ocupate la Spitalul pentru Copii ‘Sfanta Maria’, ...

Coronavirus România. O nouă zi cu recorduri: 7.676 cazuri noi și aproape 1.200 de pacienți la ATI
25/09/2021 14:05

Autoritătile au emis sambătă, 25 septembrie, un nou raport privind evolutia situatiei epidemiologice din Romania, in ultimele 24 de ore. Astfel, in intervalul mentionat, au fost inregistrate 7.676 cazuri no ...

ALERTĂ - Mai avem doar 12 locuri libere la ATI în toată țara
25/09/2021 13:59

În data de 25 septembrie 2021, conform datelor existente in aplicatia alerte.ms, la nivel national există 1251 de paturi de ATI destinate pacientilor COVID-19. De asemenea, 1195 de paturi ATI sunt ocupat ...

Coadă de ambulanțe cu pacienți Covid la Iași / Medic:
25/09/2021 08:45

Managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat că noaptea de vineri spre sambătă a fost una de foc pentru medicii acestei unităţi şi că ambulanţele au stat la coad ...

Vaccinarea anti-Covid în România: Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultima zi
24/09/2021 20:03

 19.981 de persoane au fost vaccinate anti-Covid in ultimele 24 de ore in Romania, iar de la debutul campaniei de imunizare s-a ajuns la un număr de 5.443.553 de persoane vaccinate, 5.311.767 dintre acest ...

Scenariu roșu pentru 417 localități din România, dintre care 60 de orașe. Comuna cu incidența uriașă de 12 cazuri la mia de locuitori
24/09/2021 18:23

Autoritătile au transmis, vineri, 24 septembrie, că 417 localităţi au rata de infectare la 14 zile mai mare sau egală cu 3 la mie, 60 fiind municipii şi oraşe. Bucurestiul şi 11 dintre municipiile reş ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei