Pe scurt

default

Dimensiune font:

| 04-12-2012 00:00

 

Rugby * Morariu, reales

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Octavian Morariu, a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Rugby (FIRA-AER), la Adunarea Generală de alegeri a acestui for, care a avut loc la Paris. Cu aceeaşi ocazie, Morariu a fost desemnat reprezentantul FIRA-AER în cadrul Comitetului Director al Federaţiei Internaţionale de Rugby (IRB). Francezul Jean-Claude Baque a fost reales preşedinte al FIRA-AER, pentru un mandat de încă patru ani. Octavian Morariu a fost rugbyst de performanţă, fiind selecţionat în celebra selecţionată multinaţională „The Barbarians”. A fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (2001-2003), iar între anii 2003 şi 2004 a deţinut funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport. Morariu a fost ales pe 15 noiembrie 2004 preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), fiind reales ulterior în două rânduri. Morariu era vicepreşedinte FIRA-AER din 2004. (I.Târnoveanu)

Fotbal * Rednic, pe locul 5
Echipa antrenată de Mircea Rednic, Standard Liege, a urcat pe locul 5 în campionatul Belgiei, după ce a câştigat cu 2-0 pe terenul penultimei clasate, Beveren, în etapa a XVIII-a. Golurile au fost marcate de Ezekiel (’12) şi Vainqueur (’90).
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Danezi în formă
FC Copenhaga, adversara Stelei în Europa League, îşi continuă parcursul excelent din campionatul Danemarcei, în care a învins-o pe Randers cu scorul de 2-0, pe teren propriu, în etapa a XIX-a. Soarta era deja decisă după 25 de minute, în urma golurilor marcate de A.Cornelius (’11) şi Sigurdsson (’25). Arbitrul turc Hüseyin Göçek va conduce meciul de la Copenhaga, programat joi (ora 20), pe stadionul „Parken”, în grupa H a Europa League, decisiv pentru calificarea în şaisprezecimile de finală. Gocek a oficiat în mai multe rânduri echipe româneşti, ultimul fiind Metalist Harkov – Dinamo Bucureşti (scor 2-1), desfăşurată pe 30 august, în manşa a doua a play-off-ului. În schimb, meciul Manchester United – CFR Cluj, din Liga Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă italiană, cu Daniele Orsato la centru. La meciul programat mâine (ora 21:45), pe stadionul „Old Trafford”, Orsato va fi ajutat de arbitrii asistenţi Mauro Tonolini şi Massimiliano Grilli. Orsato va arbitra în premieră o echipă din România.
(I.Târnoveanu)

Fotbal * Săpunaru s-a accidentat

Fundaşul Cristian Săpunaru a suferit un traumatism la un genunchi în meciul susţinut de Real Zaragoza pe terenul Mallorcăi (scor 1-1), în etapa a XIV-a a campionatului Spaniei. Săpunaru a jucat toate cele 90 de minute şi a încasat un cartonaş galben în minutul 28, într-o partidă în care echipa sa a jucat în inferioritate numerică din minutul 13. Săpunaru ar urma să se refacă până la meciul de pe terenul lui Rayo Vallecano, din 10 decembrie, din etapa a XV-a. (I.Târnoveanu)

Volei masculin * Polonezi favoriţi
Remat Zalău dispută astăzi, pe teren propriu, un nou meci în grupa G a Ligii Campionilor, împotriva mult mai titratei echipe poloneze Asseco Resovia Rzeszow, partidă în care chiar şi antrenorul campioanei României îi vede ca favoriţi pe polonezi.
(I.Târnoveanu)
Polo * Victorie dramatică
Selecţionata României a învins dramatic formaţia Uzbekistanului, cu scorul de 9-8, ieri, în grupa C a Campionatului Mondial pentru tineret de la Perth (Australia), după ce adversarii au irosit un penalty în ultimele secunde.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Tijuana, campioană
Echipa Tijuana a câştigat în premieră titlul în Mexic, la cinci ani de la înfiinţare şi la mai puţin de doi ani de la promovarea în primul eşalon. În returul finalei turneului „Apertura”, Tijuana a câştigat cu scorul de 2-0 pe terenul favoritei Toluca, după ce se impusese şi în tur, cu 2-1, scorul general fiind astfel de 4-1. Golurile din manşa secundă au fost reuşite în numai două minute de Ruiz (’70) şi Riascos (’71).
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Neeskens, demis
Fostul mare jucător olandez Johan Neeskens a fost demis din postul de antrenor al echipei sud-africane Mamelodi Sundowns. Echipa sud-africană nu a câştigat nici un trofeu în cele 18 luni în care a fost pregătită de Neeskens.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Twente a devenit lider
PSV Eindhoven a pierdut fotoliul de lider al clasamentului din Olanda, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-1 de Ajax, la Amsterdam, în etapa a XV-a. Twente a urcat pe prima poziţie, după 2-0 cu Den Haag, în timp ce revelaţia Vitesse Arnhem este a III-a, graţie unei victorii la scor de forfait, 3-0 cu Roda Kerkrade.
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Velez, învingătoare
Velez Sarsfield a câştigat turneul „Apertura” al campionatului Argentinei, al nouălea său titlu naţional, după ce a învins-o cu 2-0 pe Union de Santa Fe şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Pentru Velez a marcat Ferreyra, golgheterul echipei, în minutele 48 şi 84. Velez are 38 de puncte, faţă de 33, câte au Lanus, învinsă cu 1-0 în deplasare de River Plate, şi Belgrano Cordoba, ce a trecut acasă de Tigre (1-0).
(I.Târnoveanu)
Fotbal * Pică recordul lui Gerd Muller
Starul argentinian Leo Messi a marcat două goluri pentru FC Barcelona în succesul categoric cu scorul de 5-1 în faţa lui Athletic Bilbao, pe „Camp Nou”, în etapa a XIV-a a campionatului Spaniei, apropiindu-se la doar o lungime de recordul deţinut de germanul Gerd Muller, de 85 de goluri marcate într-un an. G.Pique, Adriano şi Fabregas au marcat celelalte goluri ale catalanilor, în timp ce pentru basci a punctat I.Gomez. Barca are cel mai bun început de sezon al unei echipe din campionatul Spaniei, cu 13 victorii şi un rezultat de egalitate, depăşind performanţa Realului (13 victorii şi un eşec), în sezonul 1961/1962.
(I.Târnoveanu)

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Vin ploile!

11:53

Bancul Zilei

05:44

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Harmanesti, cu sediul in comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi, telefon 0232.722.000, fax 0232.722.000, e-mail: harmanesti@is.e-adm.ro, cod fiscal 16570210. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata totala de 597 mp, Tarla 6, P 274/1, P 275-276, P 323/1, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului privat al Comunei Harmanesti; -teren in suprafata totala de 123 mp, Tarla 34, P 1211, 1214, 1215, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului public al Comunei Harmanesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Harmanesti nr. 36/25.07.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Comunei Harmanesti. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei/exemplar, care se achita la Casieria Comunei Harmanesti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original si 2 exemplare copii. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 03.10.2024, ora 11.00, la sediul Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0232.260.600, fax 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Todiresti, cu sediul administrativ in sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava, telefon 0230.539.535, fax 0230.539.543, e-mail: primaria todiresti @yahoo.com, cod fiscal 4326922. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: -3 parcele de teren, in suprafata totala de 2.000 mp, apartinand domeniului privat al Comunei Todiresti, situate in intravilanul comunei Todiresti: -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43156, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43157, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 1.000 mp, avand nr. cadastral 43503, sat Todiresti, F.N., conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Todiresti nr. 41/14.06.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei sau se pot consulta pe site-ul: www.comuna todiresti.ro, la sectiunea Monitorul Oficial Local -Hotarari. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 10.00. 4.Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2.Adresa la care trebuie depuse ofertele: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 04.10.2024, ora 10.30, Comuna Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava, din municipiul Suceava, Str. Stefan cel Mare nr. 62, judetul Suceava, telefon 0230.214.948, fax 0230.522.296, e-mail: trsv-arhcont @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei