Cheesecake de vară. Un desert super gustos, gata în câteva minute. Are puține calorii și este senzațional
Dimensiune font:
În aceste zile fierbinți de vară, ce ar putea fi mai bune decât să vă răsfățați cu o desert răcoritor? Însă acesta trebuie să fie și delicios și echilibrat nutrițional. Așadar, azi că propunem rețeta unui delicios cheesecake de vară, care este un desert rece, format dintr-o bază de biscuiți și o cremă de brânză.
Rețeta de azi este echilibrată nutrițional. D asemenea, este o gustare excelentă, potrivită și pentru copii. Deci, în doar câteva minute veți obține un cheesecake de vară super gustos.
Ingrediente pentru bază:
150 g migdale crude sau făină de migdale;
50 g de stevie;
25 g unt;
Ingrediente pentru cremă:
200 grame ricotta sau, dacă preferați o altă brânză tartinabilă,
10 grame de stevia,
fructe de pădure sau, dacă preferați, cu gem.
Puneți făina de migdale într-un castron. Dacă preferați migdale proaspete, prăjiți-le într-o tigaie, lăsați-le să se răcească și apoi măcinați-le cu ajutorul unui robot de bucătărie.
Adăugați în făină untul topit, un un praf de sare și stevia și amestecați bine cu un tel. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și așezați baza cheesecake-ului, având grijă să acoperiți tot fundul tăvii, apoi să îl nivelați.
Pentru cremă: adăugați într-un castron ricotta sau o brânză tartinabilă preferată la care adăugați stevia. Mixați vine cele două ingrediente și dați-le la timp de 10 minute, astfel încât amestecul să se îngroașe. Apoi transferați amestecul pe baza deja pregătită, nivelați bine.
Ultimul pas este să ornați suprafața desertului cu fructe de pădure sau cu gem. Lăsați-l la frigider cel puțin câteva ore. Ulterior, poate fi servit cu toată familia după cină. Poftă bună!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau