Cum alegi mielul de Paște
Dimensiune font:
Carnea de miel este nelipsită de pe mesele românilor, de Paşte şi se află deja în vitrinele măcelăriilor şi supermatketurilor. Dacă vrei să ştii exact ce vei mânca, poţi alege mielul de la o stână autorizată sanitar-veterinar. Dacă, însă, îl cumperi din piaţă sau de la hipermarket, iată la ce trebuie să fii atent pentru a cumpăra o carne de calitate. Nutriţioniştii recomandă consumul regulat de carne de miel, nu doar de Paşte, deoarece este o carne de calitate. Conţine acizi grasi Omega 3, este o sursă bună de proteine, fier, seleniu, zinc şi vitamina B12. 65% din grăsimile conţinute de acest tip de carne sunt mononesaturate si polinesaturate, adică cele mai sănătoase grăsimi pentru organism. Însă pentru a avea certitudinea că vei cumpăa cel mai bun miel, sunt câteva reguli pe care trebuie neapărat să le respecţi. Trebuie să știi care e greutatea ideală a animalului, cum îţi dai seama, după aspect, dacă e proaspăt sau dacă a fost congelat şi cum afli dacă este miel de provenienţă românească sau dacă e din import.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau