De ce este bine să consumăm migdale
Dimensiune font:
Migdalele sunt alimente care pot îmbunătăți mesele zilnice, atât prin gustul lor deosebit, cât și prin numeroasele proprietăți benefice pentru organism pe care le au. Potrivite pentru a fi incluse în orice gustare, dar și în mesele principale, migdalele reprezintă o alegere hrănitoare și sănătoasă, atunci când îți dorești să aduci ceva nou în dieta ta zilnică.
Pe piață, există două tipuri de migdale: dulci și amare. Ambele se caracterizează prin aceeași aromă unică și prin proprietățile benefice asupra sănătății, însă, după cum ți-ai dat seama, ceea ce diferă este gustul.
Migdalele dulci sunt des utilizate în bucătăria internațională, fiind folosite atât ca garnitură, cât și ca ingredient principal în foarte multe deserturi. Desigur, acestea se pot consuma și individual, ca o gustare sănătoasă între mese, care îți va potoli foamea.
Datorită gustului ușor amar, dar plăcut, pe care migdalele amare îl au, acestea sunt utilizate deseori în salate și în diferite mâncăruri. Mai mult decât atât, ele se folosesc și în procesul de fabricare a lichiorului amaretto, pentru a-i oferi băuturii acel gust amărui, caracteristic.
După cum spuneam, migdalele pot avea multiple efecte benefice asupra sănătății, iar includerea acestora în dieta ta zilnică se poate dovedi o alegere foarte bună, în urma căreia vei avea doar de câștigat. Iată care sunt principalele beneficii pe care consumul de migdale îl poate oferi:
* Protejează pielea
* Susține sănătatea inimii
* Susține sănătatea sistemului digestiv
* Sunt o sursă de energie
* Sunt benefice pentru sănătatea oaselor
* Contribuie la menținerea greutății corporale
* Oferă toate mineralele de care organismul are nevoie
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau